Banda de alergat electrica FitTronic L500 – pareri si review

Banda de alergare este extrem de eficienta a fi folosita pe vreme rea sau de cei care din lipsa de timp nu pot ajunge la sala de sport. Banda de alergare ne ofera posibilitatea unui antrenament confortabil, utilizatorul avand posibilitatea de a controla viteza, durata de alergare si multe altele. Ofera posiblitatea de a face miscare din confortul propriei locuinte iar cu totii stim ca alergatul are o multime de beneficii.

Caracteristici si avantaje banda de alergat electrica FitTronic L500

Aceasta banda de alergat are o culoare neagra si o greutate de doar 68 de kilograme ceea ce inseamna ca nu ocupa mult spatiu, este usor de pliat si de depozitat. Greutatea maxima suportata este de 120 de kilograme. Aparatul se poate deplasa cu usurinta dintr-o incapere in alta a casei datorita faptului ca este prevazuta cu roti de deplasare.

Aceasta banda de alergare este dotata cu un ecran LED de 5 inch care afiseaza informatii importante precum viteza, timp , distanta, calorii sau puls. Sistemul de siguranta cu cheie previne accidentarile si traumatismele iar senzorii pe manere sunt special conceputi pentru masurarea ritmului cardiac. Banda de alergare beneficiaza de un sistem de amortizare a socului la alergare in 8 puncte.

Aparatul este prevazut cu intrare mp3 player si usb unde utilizatorul poate asculta muzica dorita sau preferata. Ofera o suprafata de alergare de 420 x 1230 cm. Se pliaza cu usurinta (pe cilindru) pentru a fi usor depozitata si pentru a nu ocupa mult spatiu.

Este 95% asamblata in cutie ceea ce inseamna ca poate fi montata fara probleme de oricine. Alimentarea motorului si a computerului din dotarea benzii de alergat se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. Este o banda cu sistem de amortizare socuri eficient ceea ce inseamna ca poate fi utilizata si de persoanele cu probleme cu articulatiile (la nivelul membrelor inferioare in special) dar si de persoanele supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor. Banda beneficiaza si de un sistem de avertizare in cazul in care este nevoie de ungere pentru a nu omite acest lucru.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here