Banda de alergat electrica semiprofesionala Actuell DT350B TFT – pareri si review

Antrenamentul pe banda de alergare este extrem de indicat mai ales in momentele in care vremea de afara nu ne permite sa facem sport. Cu un astfel de aparat avem posiblitatea de a face miscare in confortul propriei locuinte iar toata lumea stie ca alergatul are o multime de beneficii atat asupra sanatatii inimii cat si asupra sanatatii cardiovasculare.

Caracteristici si avantaje Banda de alergat electrica semiprofesionala cu tableta Android incorporata Actuell DT350B TFT

Aceasta banda de alergare din gama semiprofesionala este ideala pentru toti cei care vor sa isi mentina conditia fizica si sa scape de kilogramele in plus. Aceasta banda de alergare de culoare alba este destul de usoara, are doar 116 kilograme putand fi depozitata cu usurinta in debara sau intr-un colt al camerei. Plierea acestui aparat se poate face prin intermediul unui cilindru hidraulic cu care este dotat aparatul pentru a castiga spatiu. Deplierea acestui aparat se face tot automat si usor prin intermediul aceluiasi sistem hidraulic din dotare. Suprafata de alergare este de 145×50 de centimetri iar greutatea maxima suportata de aceasta banda de alergare este de 160 de kilograme. Aparatul se deplaseaza cu usurinta dintr-o incapere in alta datorita celor patru roti rezistente.

Banda de alergare ofera 6 scene realitate virtuala, 12 programe presetate, 20 programe utilizator, un program control rata cardiaca, un program concurs – 12 moduri presetate. Este dotata cu un sistem de amortizare socuri extrem de eficient si se poate regla automat din computerul de bord cu variator de inclinare pe maner, intre 0-20% nivel de inclinare in trepte de 1%, cu scopul de a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului.

Datorita faptului ca este prevazuta cu un sistem de atenuare socuri poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un calculator tableta Android 10.1 l care se dauga doua difuzoare frontale si un ecran tactil de 7 inchi. Consola are sase functii calculator care afiseaza viteza de rulare a covorului, distanta, caloriile arse, timpul de antrenament, gradul de inclinare si pulsul. Viteza maxima la care ajunge este de 22km/h.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here