Bicicleta eliptica Kettler Rivo M – pareri si review

Sportul este activitatea care ofera corpului stabilitate si sanatate, un aspect placut si tinerete indiferent de varsta obiectiva ce este scrisa-n buletine. Acest lucru, devine unul dintre cele mai importante motive pentru care achizitionarea unei bicicletele eliptice devine un gest responsabil ce merita orice fel de investitie materiala. Modelul expus de catre cei de la Kettler este unul care necesita un oarecare efort financiar, in schimb beneficiile oferite sunt mai mult decat evidente si nu ar putea sa fie masurate in bani. Asa ca doar ceea ce este mai bun pentru cei care vor sa fie cei mai buni, acesta este una dintre devizele sanatoase ce potriveste in aceasta situatie.

Avantajele bicicletei eliptice Kettler Rivo M

Exercitiile cardio au o multime de beneficii si de aceea aceasta bicicleta eliptica oferita de firma cu renume international in acest domeniu, Kettler este una dintre alegerile ce au capacitatea de a fi pe placul atat persoanelor sedentare care vor sa faca o schimbare in stilul lor de viata cat si pe cel al persoanelor care au transformat sportul intr-un real mod de trai. Asa ca, acest model de exceptie merita atentia tuturor.

Bicicleta eliptica Kettler este un model magnetic, ideal pentru incepatori. Poate sa sustina o greutate de pana la 130 kg si are o volanta ce ajunge la greutatea de 14 kg. Numarul de trepte de dificultate prezente sunt de 16 ceea ce indeamna la un progres cat mai rapid si evident. Timpul, viteza si distranta parcursa cat si pulsul sunt valori expuse pe ecranul LCD al bicicletei eliptice expuse. Din punct de vedere al designului, acest model este unul compact, prietenos, ideal pentru a ramane parte din livingul sau dormitorul oricarei persoane ce iubeste sportul.

Pretul care este unul destul de piperat ar fi trebuit sa permita ca acest model sa fie unul nu doar pentru incepatori ci si pentru intermediar si chiar pentru avansati. Totusi, cei care vor folosi bicicleta eliptica a celor e la Kettler nu vor avea multe lucruri de obiectat, asa ca acest model este unul prietenos, evoluat, cu functii de ultima generatie, care merita sa fie cumparat, folosit si apoi laudat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here