Bicicleta eliptica Kettler Rivo M – pareri si review

Sportul este o parte importanta din viata fiecarui om pentru ca ajuta la mentinerea unei stari generale bune si a unei circulatii propice. Exista o multime de variante pentru o viata activa, de la simple plimbari prin parc atunci cand vremea permite pana la ore de aerobic sau exercitii efectuate in intimitatea propriului camin.

Bicicleta este unul dintre cele mai bine vandute aparate pentru ca stimuleaza activitatea muschilor, pune in miscare sangele si ajuta la scaderea numarului kilogramelor in plus. Variantele pentru fitness sunt tot mai des achizitionate de catre doamnele care nu au timp sa mearga la sala, dar care tin la silueta si care isi propun sa pedaleze acasa, dupa terminarea programului de munca.

Avantajele achizitionarii bicicletei eliptica Kettler Rivo M Negru

Modelul de fata asigura un antrenament perfect pentru sesiunile zilnice. Este usor de folosit, iar displayul luminat ofera in permanenta informatii despre performantele realizate. Are incorporate 7 functii dupa cum urmeaza: timp, distanta din fiecare sesiune, distanta totala, energia consumata, viteza, frecventa pedalarii, setarile pentru atingerea targetului.

Are un sistem de franare magnetic si vine impreuna cu niste nivelatoare de podea care permit instalarea intr-un mod cat mai eficient. Pedalele sunt ajustabile in functie de inaltimea sau greutatea fiecarui utilizator ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Are inclusiv roti pentru transport ceea ce inseamna ca este un produs usor de manevrat si de mutat dintr-o incapere in alta.

Bicicleta este ideala pentru incepatori pentru ca nu dispune de functii mult prea complicate fiind utila pentru efectuarea unui traseu de baza necesar pentru stimularea activitatii cardio. Numarul maxim de kilograme pe care un astfel de produs il poate suporta este de 110 kg.

Are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice incapere. Mai mult decat atat dimensiunile sunt unele compacte in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce inseamna ca este foarte usor de depozitat si nu ocupa un spatiu prea mare. Poate fi instalata cu succes atat intr-un apartmanet, cat si intr-o casa mult mai spatioasa.

Din pacate, pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru cumparatori. Bugetul alocat unui astfel de produs este cu mult depasit asa ca o parte dintre clienti se pot orienta spre un alt aparat mult mai accesibil din punct de vedere financiar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here