Bicicleta eliptica Xplorer Homestar – pareri si review

Persoanele care-si doresc sa se mentina in forma, aleg sa transforme miscare intr-o activitate zilnica prietenoasa, din toate punctele de vedere. Asa ca fie merg la sala, fie isi achizitioneaza o bicicleta eliptica care sa ii mentina in forma. Cei care-si doresc sa opteze la cea de-a doua varianta pot sa aleaga sa-si achizitionze un model de bicicleta eliptica speciala, produsa de catre cei de la Xplorer Homestar. Acest model este unul care se vrea compact, unic si foarte benefic prin toate avantajele oferite. Pretul sau este unul care poate sa fie considerat avantajos, mai ales atunci cand este comparat cu calitatea oferita.

Avantajele bicicletei eliptice Xplorer Homestar

Sportul reprezinta cel care ofera corpului putere si sanatate, frumusete si tinerete indiferent de varsta care este scrisa-n buletin. Avand in vedere acest lucru, achizitionarea unei bicicletele eliptice reprezinte un gest cat se poate de responsabil care merita orice fel de investitie materiala. Ei bine, modelul prezentat de noi este unul care nu supune clientul unui stres financiar foarte mare asa ca poate sa se transforme intr-o optiune de neregretat.

Din punct de vedere tehnic, Xplorer Homestar propune o bicicleta eliptica magnetica care poate sa fie utilizata atat de incepatori cat si de intermediari si avansati. Greutatea maxima suportata este de 100 kg iar volanta are o greutate de 4 kg. tipul exercitiilor efectuate pot sa fie gradate pe unul dintre cele 8 trepte de dificultate, astfel incat orice persoana sa se bucure de rezultatul dorit. Calculatorul special LCD ofera informatii despre timpul, viteza si distanta parcursa cat si despre starea organismului in timpul exercitiului.

Un minus care nu este foarte important dar care devine limitant pentru anumite persoane este faptul ca greutatea maxima suportata este de doar 100 kg, atat persoanele care se lupta cu obezitatea cat si sportivii ceva mai masivi s-ar putea sa nu poata sa utilizeze acest model, astfel incat limitarea greutatii devine un dezavantaj evident.

In concluzie, sportul vindeca si trupul si mintea si sufletul de aceea, aceasta bicicleta eliptica magnetica devine una dintre alegerile care nu vor dezamagi si care-si dovedeste beneficiile inca de la primele saptamani de utilizare, pastrandu-si functiile pentru cat mai mult timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here