Cea mai buna centrala electrica de apartament. Alege cel mai bun produs pentru tine !

Ca si solutie de incalzire intr-un apartament cu una, doua, trei sau chiar patru camere este centrala electrica de apartament. O astfel de investitie este perfecta pentru ca in timp se va dovedi eficienta si nu consuma foarte mult. In plus, este mult mai sigura si mai putin periculoasa decat centrala pe gaz. Centrala electrica are o eficienta ridicata, nu necesita combustibil ca sa dea caldura si are o eficienta de 99 la suta. Nu scoate gaze reziduale, instalarea este mult mai ieftina si mai rapida decat in cazul altor solutii de incalzire, este compacta, usoara, silentioasa si foarte usor de intretinut. Consumul nu este foarte ridicat, cu toate acestea, pentru ca gazele sunt mai ieftine decat electricitatea, poate din aceasta cauza sunt multi romani care aleg o astfel de solutie. In cazul unei pene de curent, cu siguranta accesul la apa calda si la caldura va fi restrictionat, insa acelasi lucru se poate intampla si in cazul gazelor. Ceea ce inseamna ca o centrala electrica de apartament este mult mai eficienta si mai avantajoasa decat una pe gaz sau alte solutii de incalzire de actualitate. In continuare sunt prezentate cinci modele de centrale electrice pe gaz, in amanunt, pentru ca potentialii cumparatori sa aleaga numai ce li se potriveste dorintelor, cerintelor si necesitatilor.

Vezi produsele reduse aici!

Vezi aici centrala termica perfecta pentru apartamentul tau !

1Buderus Centrala termica cu condensare Logamax plus GB012 k v2, 25 kW

Centrala termica de apartament cu condensare Logamax are foarte multe calitati, care o transforma in produsul perfect pentru locuinta. Tehnologia inovatoare contribuie la decizia pe care trebuie sa o ia cumparatorii. Aceasta centrala are o putere de 25 kW pentru incalzire si pentru ACM. Da un randament foarte ridicat, datorita faptului ca are doua schimbatoare de caldura care imbunatatesc transferul termic, unul principal din inox si unul secundar din aliaj. Are o eficienta energetica ridicata si un consum rational de combustibil, iar consumul de energie electrica este normal. Centrala electrica de apartament este silentioasa, are dimensiuni reduse, este robusta, se poate monta si in spatii inchise foarte mici. Este foarte usor de montat si de transportat, usor de controlat si nu necesita o intretinere foarte ridicata. Are un panou de comanda care asigura coordonarea functionarii componentelor, comanda si controlul echipamentelor, precum si functiilor de siguranta ale centralei. Mai mult, are un display LCD foarte mare si efciient care permite afisarea codurilor de eroare care usureaza munca specialistilor in service.

Centrala electrica de apartament se va dovedi o investitie ideala, este fiabila si are un design placut, un consum rezonabil, functioneaza in deplina siguranta si in conditii de maxima economie, are un pret avantajos si dimensiuni compacte, reduce emisiile poluante si are foarte multe elemente de siguranta si de protectie. Ceea ce o transforma in alegerea ideala a celor care doresc o centrala electrica de apartament pe care sa o foloseasca multi ani.

Vezi centrala termica aici !

2Centrala termica murala in condensare Viessmann Vitodens 050, 24 KW

O a doua centrala foarte eficienta pentru un apartament este centrala termica in condensatie ce functioneaza pe gaz cu tiraj fortat, are functie dubla de preparare a apei calde menajere si de incalzire. Centrala este creata dupa cele mai inalte standarde, are un schimbator de caldura din inox, un arzator cilindric, un vas de expansiune, un radial, un schimbator de caldura cu placi si o vana de gaz, un panou de comanda si o pompa cu circulatie variabila, plus un kit de evacuare complet. Ceea ce inseamna ca este o centrala electrica dotata complet pentru a fi utilizata in spatiul unui apartament, indiferent de marimea acestuia. Are un panou de comanda inteligent ce contine diferite butoane – de selectare sus/jos, MENIU, OK, pornit/oprit, etc.

Centrala termica de apartament prin condensatie se alimenteaza la 230 V, asigura incalzirea unor suprafete de pana in 160 metri patrati, este incadrata in clasa de eficienta energetica A, are dimensiuni reduse pentru a putea incape in orice incapere si nici nu face mult zgomot, fiind extrem de silentioasa. Pretul este ridicat, insa investitia se merita facuta!

Vezi produsul pe Emag !

3Centrala in condensare Chaffoteaux Inoa Green 24 KW

Centrala in condensare Chaffoteaux Inoa Green este produsa in Italia, de Ariston Thermo, are o eficienta mare, un randament crescut si o economie de combustibil de pana la 35%. In plus, are afisaj LCD, asigura confortul sanitar si are un schimbator ACM din hotel inoxidabil. Confortul termic este de patru stele, conform standardului EN 92/42. Schimbatorul de caldura principal este fabricat din aluminiu, pompa de circulatie este modulanta iar raportul de modulare este 1:4.

In plus, centrala in condensare se poate conecta si la o sonda externa, are o pornire facila gratie functiei de purjare automata si de reglare a arderii accesibila in mod direct. Este un produs special creat pentru a fi integrat intr-un sistem de incalzire. Este o centrala murala cu o putere termica maxima de 25.4 kw, cu un tiraj fortat si un randament mare, ce poate incalzi suprafete de pana la 160 de metri patrati, fiind incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica. Are chiar si protectie la inghet si nu face mult zgomot, maxim 50 de decibeli.

Vezi produsul pe Emag !

4Concluzii

Din cele cinci modele de centrale termice de apartament una cu siguranta se va dovedi eficienta si perfecta pentru apartamentul cumparatorilor sau potentialilor clienti. Fie ca este vorba de un apartament cu una, doua, trei sau patru camere, modelele de centrale electrice de apartament fac fata oricaror provocari. Centrala electrica se alege in functie de mai multe considerente, de la design, performanta, aspect, eficienta, pana la consum si silentiozitate. Centrala electrica de apartament este o investitie buna, de viitor, pentru ca nu va fi folosita doar cateva luni, ci cativa ani buni. In combinatie cu o sursa alternativa de energie, centrala electrica de apartament va consuma putin, se va dovedi foarte sigura si nu va exista nici riscul scurgerilor de gaze sau costuri suplimentare pe autorizatii si verificari regulate.

Centrala electrica de apartament este o solutie din ce in ce mai utilizata de oamenii de rand care isi doresc deopotriva caldura, siguranta, costuri mici si eficienta. Una din cele cinci centrale poate fi a cumparatorilor care tin la confortul si, de ce nu si la sanatatea lor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here