Cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare

Chiar daca oferta de combine frigorifice cu doua compresoare este ceva mai saraca, un astfel de produs poate sa fie extrem de util in casele mari, cu un consum mare de alimente. Spre deosebire de combinele cu un singur compresor, cele cu doua compresoare asigura o racire mult mai eficienta, separa mult mai bine spatiul de congelator de cel de frigider si vine la pachet cu o serie de avantaje:

• Prezinta o uzura mult mai mica pentru fiecare motor in parte, ceea ce este un avantaj urias, deoarece durata de viata a combinei poate sa creasca substantial;
• Face mult mai bine fata temperaturilor mari, fiind extrem de utila pe timp de vara;
• Permite oprirea unuia dintre compresoare in timp ce al doilea functioneaza. Astfel, atunci cand pleci in vacanta poti sa opresti frigiderul si sa lasi doar congelatorul in priza, pentru a-ti pastra alimentele congelate in siguranta.

Pe lista cu dezavantaje, putem sa trecem faptul ca o astfel de combina consuma mai multa energie electrica si de asemenea, consuma ceva mai mult spatiu.
Daca vrei sa cumperi cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare insa, trebuie sa muncesti putin. Exista mai multe criterii deosebit de importante de care trebuie sa tii cont si care pot sa decida eficienta de care te vei bucura.

Vezi aici reducerile!

Criterii pentru a alege cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare

Dimensiuni. Este un prim criteriu pe care trebuie sa il iei in serios. O combina frigorifica cu doua compresoare este un dispozitiv voluminos, asadar trebuie sa ai la dispozitie suficient spatiu pentru ea. Este adevarat ca exista si variante mai mari si variante mai mici. Poti opta pentru varianta clasica, cu doua usi suprapuse pe verticala, care iti va ocupa mai mult spatiu pe inaltime sau poti opta pentru varianta side by side. Exista si combine car ecombina cele doua variante avand atat un compartiment separat pentru congelare cat si usi side by side. Inainte de a lua o decizie masoara cu atentie spatiul din bucatarie si chiar si usa bucatariei, pentru a te asigura ca va incapea produsul cumparat.

Capacitatea de stocare. In functie de nevoi si de spatiu poti opta pentru combine cu capacitati de stocare intre 200 si 800 de litri. De regula, cele foarte mari, de peste 400 de litri, sunt destinate uzului profesional din restaurante. Pentru uz casnic, chiar si in cazul unor familii mai numeroase, cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare nu ar trebui sa aiba un volum mai mare de 400 de litri.
Modelele side by side sunt, de regula, ceva mai incapatoare, oferind congelatoare de aproximativ 100 de litri si congelatoare de pana la 400 de litri.

Compartimentarea.Cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare, daca ne referim la spatiul pe care il ofera, nu este cea mai mare, ci mai degraba cea care poate sa ofere o compartimentare cat mai buna. Numarul rafturilor este deosebit de important, deoarece iti permite o organizare cat mai buna. De asemenea, micile compartimente pentru branza, oua sau fructe, precum si un raft special pentru legume, pot sa incline balanta spre achizitie. Daca vei cauta cu atentie vei gasi o multime de combine deosebit de interesante, care au o compartimentare inteligenta, in asa fel incat sa permita o flexibilitate cat mai mare.

Functii. Ajungand la functii, descoperim adevaratele criterii care diferentiaza cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare de una comuna. Functiile moderne transforma orice aparat frigorific intr-o adevarata oaza de sanatate. Daca vrei sa te bucuri din plin de achizitia pe care o faci, poti sa urmaresti urmatoarele functii:
• No frost. Este foarte importanta si o au din ce in ce mai multe combine sau frigidere. Aceasta asigura circularea aerului rece prin frigider, impiedicand in felul acesta formarea de gheata.
• Functia de vacanta. Este important sa poti pleca in vacanta si sa reduci consumul de energie cu o astfel de functie. Daca poti comuta combina in asa fel incat sa functioneze pe un program economic, flexibilitatea ta creste substantial.
• Functii impotriva bacteriilor. De regula, acolo unde sunt alimente apar si bacterii. Functiile impotriva acestora sunt destul de controversate, insa, deoarece multi considera ca duc la slabirea organismului. Chiar si asa, daca vrei sa mananci cat mai sanatos, o astfel de functie este mai mult decat bine venita.
Functiile unui frigider pot sa fie mult mai multe si mai interesante. Spre exemplu, exista dispozitive care te avertizeaza atunci cand una dintre usi este deschisa, exista variante care iti ofera dispenser de gheata sau de apa si chiar combine frigorifice cu Wi-Fi.

Consumul de energie. O combina frigorifica cu doua compresoare poate sa consume destul de multa energie electrica, mai ales daca tinem cont de faptul ca este mereu in priza. Din acest motiv, este bine sa urmaresti o clasa de eficienta energetica foarte buna. Evita clasele B sau C, deoarece iti vor scoate o multime de bani din buzunar. Cele mai bune combine frigorifice cu doua compresoare din punct de vedere al consumului sunt cele care fac parte din clasa A+++.

Nivelul de zgomot. Multi neglijeaza confortul fonic, insa este un element extrem de important. Daca nu vrei sa fii deranjat de zgomotul facut de cele doua compresoare, cauta o combina frigorifica cu un nivel de zgomot care nu depaseste 55 de decibeli. Aceasta este o limita normala a zgomotului, care poate sa treaca neobservata.

Cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare Arctic : ANK3562-4+


Una dintre cele mai apreciate combine frigorifice cu doua compresoare este ANK3562-4+ de la Arctic. Producatorul nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre principalii jucatori de pe piata dispozitivelor frigorifice.

In ceea ce priveste produsul, este foarte bine optimizat din punct de vedere al costurilor, dar si din punct de vedere al dimensiunilor. Chiar daca are doua compresoare si un volum net de 331 de litri, reuseste sa aiba dimensiuni relativ reduse. De asemenea, se lauda si cu un consum de energie de doar 328 kWh/an gratie clasei de eficienta energetica A+ sau cu o compartimentare inteligenta.

Din punct de vedere al aspectului avem de a face cu un dispozitiv frigorific clasic, de culoare alba, care este focusat spre ideea de eficienta.

Eficienta este data si de functia pentru inghetare rapida sau de sistemul de avertizare pentru usa deschisa.
Cu un nivel de zgomot de doar 45 de decibeli, o autonomie generoasa, de pana la 18 ore, fara curent electric si un pret relativ scazut, aceasta combina frigorifica cu doua compresoare este o achizitie inteligenta pentru toti cei care au o familie de 2-3 membri.

Vezi aici pretul!

Cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare Sharp SJ-F1526E0l-Eu


Mai eleganta, dar si mai costisitoare, aceasta combina frigorifica de la Sharp este foarte atractiva inca de la prima privire. Fiind voluminoasa si foarte bine gandita din punct de vedere estetic, poate sa devina cu usurinta inima casei si locul de unde fiecare isi ia alimentele sau lichidele preferate. Combina celor de la Sharp poate sa faca fata fara probleme unei bucatarii moderne si se lauda cu o serie de caracteristici impresionante:
• Are doua usi, side by side, care permit un volum urias de 526 de litri;
• Este economica din punct de vedere energetic, avand o clasa de eficienta A+. Aceasta ajuta la un consum care nu depaseste 459 de Wh/an, ceea ce este o valoare mica data fiind dimensiunea aparatului;
• Are o compartimentare foarte bine gandita, atat in frigider cat si in congelator;
• Dispune de o serie de functii interesante si inedite. Printre acestea se remarca sistemul de racire No-Frost care impiedica formarea ghetii, tehnologia Advanced No Frost, tehnologia AdaptiZone care iti permite sa schimbi destinatia compartimentelor in functie de necesitate si display-ul cu touchscreen prin care controlul intregului dispozitiv se face cu o foarte mare usurinta.

Sharp SJ-F1526E0l-Eu nu este, totusi, o combina destinata familiilor mici, fiind mare si consumand destul de mult. Daca ai o locuinta mare cu multi membri ai familiei sau daca ai o mica afacere, este alegerea perfecta.

Vezi aici pretul!

Cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare Liebherr Premium SBSes 7263


Nu vom insista foarte mult asupra acestui produs, nu pentru ca nu merita, ci pentru ca este extrem de complex. Are un cost destul de mare pentru un utilizator casnic, asadar, este mult mai potrivit in bucatariile specializate.
Pretul este justificat insa de un design impresionant, de o capacitate ce ajunge la 610 litri si de o multime de functii moderna care fac utilizarea sa sa fie extrem de facila.

Consumul este unul extrem de redus, combina celor de la Liebherr facand parte din clasa de eficienta energetica A++.

Cu o compartimentare foarte placuta, functii de super congelare si super racire, posibilitatea de reglare electronica a temperaturii si o multime de dotari profesionale, este, fara doar si poate, candidata la postul de cea mai buna combina frigorifica cu doua compresoare.

Vezi aici pretul!

In loc de concluzii…

Combina frigorifica cu doua compresoare este un dispozitiv intalnit mai rar, care poate insa sa iti ofere o multime de avantaje si sa fie extrem de eficienta. Asigura-te ca ai nevoie de ea, tine cont de sfaturile de mai sus si cumpar-o pe cea mai buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here