Cei mai buni motocositori cu lama

Atunci cand natura face parte din viata ta, atunci cand detii o gradina sau poate o mica livada pe care ar trebui sa o ingrijesti, atunci cu siguranta vei avea nevoie de unul dintre cei mai buni motocositori cu lama. Acestia sunt necesari pentru a ajuta la cosmetizarea gazonului, pentru eliminarea ierburilor inestetice , pentru cosirea furajelor pentru animale si astfel, isi gasestie cu usurinta loc in orice gospadarie. O astfel de achizitie s-ar putea sa te solicite destul de mult din punct de vedere material, de aceea nu ar trebui sa te pierzi printre modele care nu-ti merita atentia.

Probabil, daca detii o casa cu gradina sau livada, iti place si sa o ingrijesti in mod corespunzator. Totusi, nu totdeauna timpul ne permite sa ne bucuram de acest lucru. De asemenea, deseori auzim faptul ca gradinaritul poate sa reprezinte una dintre cele mai relaxante activitati, pentru a putea sa confirmam acest lucru ar trebui sa detinem toate cele necesare acestui proces atat de complex. Din categorie de produse care nu ar trebui sa ne lipseasca face parte si unul dintre cei mai buni motocositori cu lama. Acest este dispozitivul care permite curatarea si infrumusetarea spatiului verde in cel mai eficient si corect mod posibil.

Dintre toate categoriile de motocositori, cele cu lama sunt modele ceva mai robuste, care ofera eficienta si mai presus de toate precizie, fiind considerate, de cele mai multe ori, produse profesioniste si semi-profesioniste in care ai putea sa ai incredere in orice situatie. Un astfel de produs reprezinta recomandarea specialistilor pentru specialisti.

Vezi aici reducerile de pret la aceste produse!

Caracteristici ale celor mai buni motocositori cu lama

Daca te-ai decis sa-ti achizitionezi unul dintre cei mai buni motocositori cu lama, atunci iti spunem noi care sunt caracteristicile de care ar trebui sa tii cont pentru a ajunge in fata celei mai bune alegeri care sa se ridice, din toate punctele de vedere, la nivelul pretentiilor tale:

Motorul – inima unui motocositor cu lama este motorul care ar trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Este recomadat sa va achizitionati un model care prezinta un motor in patru timpi care sunt mult mai fiabile. Puterea motorului ar trebui sa fie mai mare de 5 CP, in schimb, modelele profesionale pot sa aiba o putere care depinde valoarea de 9 CP. Combustibilul folosit poate sa fie motorina sau benzina, fiind lesne de inteles ca cele mai eficiente modele sunt cele disel.

Lama – eficienta si precizia unui astfel de motocositor sunt oferite de catre lama pe care o detine. Este foarte importanta latimea acestia, care poate varia intre 80 si 150 cm. De asemenea, poti sa-ti achizitionezi modele ceva mai evoluate echipate cu lama speciala pentru zapada, fiind ideala pentru dezapezirea anumitor carari sau drumuri mici, in timpul iernii.

Facilitati – cei mai buni motocositori sunt cei care prezinta o gama imporanta de facilitati. Spre exemplu, existenta a mai multor trepte de viteza este o facilitate esetinala. De asemenea, pornirea electrica reprezinta un beneficiu la care ar trebui sa apelezi. Modul marsarier si functiile de siguranta cum ar fi cea de oprire automata si sistemul de franare, trebuie sa fie prezente, usurandu-ti vizibil activitatea si in acelasi timp oferind un plus de securitate, scazand impresionant de mult riscul accidentelor de orice tip.

Cel mai bun motocositor cu lama Ruris


Putem spune, fara sa gresim, ca standardele calitatii in domeniul celor mai buni motocositori cu lama sunt oferite de catre cei de la Ruris. Aceasta firma ofera un model de-a dreptul surprinzator, complex si complet care face parte din clasa profesionala. Pretul este unul pe masura calitatii oferite.

Motocositorul cu lama Ruris BASSI 999K MAX prezinta un motor de cea mai buna calitate in 4 timp care prezinta o putere de 6.5 CP. Alimentarea se face pe benzina, capacitatea rezervorului fiind de 3.6 litri iar consumul de 0.6 g/kWh. Viteza maxima este de 5200 rpm iar lama are o lungime de 150 cm. Toate aceste caracteristici tehnice detota calitate superioara care transforma acest model intr-unul profesional, ales de specialistii din domeniu.

De asemenea, consieram ca merita sa fie mentionat faptul ca acest motocositor este un model multifunctional si asta pentru ca la acesta se pot monta o sumedenie de accesorii foarte importante cum sunt cele de sapat, diferite tipuri de freze, roti metalice sau plug. Sistemele de siguranta sunt foarte bine puse la punct si de cea mai buna calitate.

Cele expuse mai sus sunt doar cateva dintre caracteristicile estentiale pe care cei de la Ruris ni le ofera prin intermediul acestui motocositor cu lama. Daca ti-am trezit interesul, atunci afla mai multe detalii si convinge-te de faptul ca acest produs este cel pe care-l cautai si care merita chiar si o investitie materiala ceva mai importanta.

Vezi aici pretul!

Cel mai bun motocositor cu lama ROTAKT


Un model ce motocositor cu lama ceva mai usor de imblanzit, pe care ni l-am dori in orice gospodarie, facand parte din categoria hobby, este cel pe care-l ofera cei de la ROTAKT. Acest model ofera calitate la standarde inalte, se muleaza pe cerintele noastre si devine o alegere pe care nu o vom regreta.

Motocositorul ROTAKT ROMTC87 este un produs care detine un motor in 4 timp, OHV, care ofera o putere de 3.5 CP. Alimentarea se face cu benzina, capacitatea rezervorului este de 0.8 l iar consumul de combustibil de 395 g/kWh. Lama este una de cea mai buna calitate care prezinta o lungime de 87 cm. Datorita acestor caracteristici tehnice, beneficiile acestei motocoase poat sa fie considerate unele foarte importante permitand chiar cosirea rapida, eficienta si fara efort din partea noastra a furajelor pentru animale.

Sistemele de protectie sunt prezente, astfel incat accidentele sa fie preintamplinate. Avand in vedere sistemul de taiere de cea mai buna calitate, garantat de imbinarea motorului american si tehnicii italiene, acest motocositor reprezinta o alegere care poate sa fie folosit cu surinta chiar si de catre persoanele neexperimentate. Pretul este unul care nu te supune unui adevarat stres financiar, in schimb reflecta calitatea produsului si iti ofera garantia durabilitatii.

Vezi aici pretul!

In loc de concluzie…

Exista o multime de activitati la care ai nevoie de un motocositor cu lama de calitate, asa ca, nu trebuie sa-ti expunem noi motivele pe care ar trebui sa-ti achizitionezi unul. In schimb, consideram ca-ti este de un real folos toate sfaturile pe care ti le-am oferit mai sus si mai ales sugestiile pe care ti le-am facut. Speram ca acestea sa te aduca in fata unuia dintre cei mai buni motocositori cu lama care sa se dovedeasca ajutorul de care aveati nevoie in gospodaria.

Pentru ca traiul la tara este unul frumos, relaxant si sanatos, nu lasa ca nicio situatie sa nu-ti puna piedica. Usureaza-ti activitatile uzuale, aliindu-te cu adevaratii profesionisti in domeniu, care merita din plin un loc in gospodaria ta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here