Cel mai bun aparat de facut sarmale. Gateste cele mai bune sarmale pentru familia ta !

Sarmalele sunt deliciile traditionale ale romanilor. Langa o mamliguta calda, asezonate cu smantana, cu un ardei iute sau in alte combinatii delicioase si reusite, sarmalele nu trebuie sa lipseasca de pe masa oamenilor care isi respecta traditiile. Sarmalele in foi de varza sunt preferate din mosi stramosi, insa cele in foi de vita sunt mult mai delicioase si mai savuroase. Se pot gati sarmale cu carne de vita, de pui, de porc, de curcan, de oaie. Orice combinatie etse reusita. Carnea trebuie sa fie proaspat tocata si sa fie amestecata cu toate mirodeniile, legumele si orezul pentru a respecta reteta originala.

Ceea ce nu stiu oamenii este ca acum exista si un aparat de facut sarmale foarte eficient. Desigur, nu va face sarmalele singur, nici nu le va fierbe, insa le va impaturi foarte bine si va scuti gospodinele de o munca in plus. Aparatele de facut sarmale difera ca si pret, ca si calitate, ca si caracteristici, insa la final, se dovedesc a fi o alegere perfecta. Cele trei aparate de facut sarmale au un singur scop: acela de a crea cele mai frumoase si mai delicate, dar si delicioase sarmale.

Vezi produsele reduse !

Vezi aici aparatul de facut sarmale !

1Aparat de facut sarmale Grunberg 303

Aparatul de facut sarmale Grunberg scuteste multe gospodine de un efort suplimentar in a pregati membrilor familiei cele mai delicioase preparate. In unele familii se mananca sarmale foarte des, in vreme ce in altele, doar la Pasti si la Craciun si in nici un caz nu se pregatesc in cantitati foarte mari. Indiferent care ar fi categoria in care cumparatorii se incadreaza, aparatul de facut sarmale devine un „must have” pentru mamicile care lucreaza si nu mai au timp sa stea in bucatarie prea mult. Aparatul de facut sarmale creeaza bunatati deosebite, apetisante, care bucura ochii dar si simturile, atat pentru sarbatorile de iarna sau sarbatorile in familie, cat si pentru momentele fara ocazii speciale. Aparatul revolutionar de facut sarmale Grunberg este perfect pentru a impaturi strans si de dimensiuni foarte apropiate sarmalele. Si orice gospodina stie ca acest lucru este aproape imposibil. Sarmalele se vor asemana foarte mult una cu alta si cu siguranta nu se vor desface pe toata perioada fierberii.

Aparatul de facut sarmale este perfect pentru a impaturi sarmale scapand de plictiseala, de migala si de munca. Se pot impaturi sarmalele stand pe scaun si folosind aparatul. Acestea vor arata aproape egale, pentru musafirii care sunt ceva mai pretentiosi si care sunt atenti la orice detaliu. Adio foi rupte, adio mizerie, adio timp pierdut in procesul crearii sarmalelor! Se pot realiza sarmale intr-un timp scurt si cu un minim de efort gratie acestui mic aparat de impaturit sarmale, care nu costa mult, lasa foaia intacta si lasa umplutura in interior foarte bine stransa. Acest aparat ajuta gospodinele sa se compare cu un master chef dintr-un restaurant cu multe stele pentru ca toate sarmalele nu numai ca sunt foarte delicioase, ci arata asemanator.

Aparatul de facut sarmale Grunberg 303 este ideal pentru bucatarie, ajuta la impachetarea diferselor retete de rulada si sarmale. Are instructiuni in limba romana si se foloseste foarte usor. Principiul de functionare este : se aseaza frunza de vita sau frunza de varza in mijlocul aparatului, se pune carnea in mijlocul frunzei si se apasa manerul dupa care se trage in capatul opus. Acum este nevoie de doar cateva minute pentru ca sarmalele sa fie gata, comparativ cu cele cateva zeci de minute timp in care doamnele impatureau zeci sau sute de sarmale pentru familie sau invitati.

Vezi produsul aici !

2Dispozitiv de facut sarmale – Dolmer

Un alt dispozitiv de facut sarmale apartina marcii Dolmer. Este un dispozitiv care ajuta gospodinele si bucataresele sa prepare cele mai bune sarmale care sa ramana perfect impaturite si dupa fierbere. Aparatul de facut sarmale transforma gatitul intr-o reala placere. Este vorba de gatitul sarmalelor in foi de varza dar si in foi de vita, sarmale gustoase si satioase, perfecte pentru intreaga familie. Acest aparat de facut sarmale nu este scump si are o utilitate deosebita. Se aseaza foaia pe aparat, se pune carnea sau legumele in cazul in care este vorba de o sarma de post si se trage de maner. Este atat de simplu de infasurat sarmalele. Cu aparatul Dolmer acestea vor avea marimi egale si vor fi foarte bine stranse si gospodinele vor sta mai putin in bucatarie atunci cand pe pregatesc.

Este un aparat ideal pentru cele care pregatesc cantitati mai mari de sarmale si le congeleaza sau pentru cele care participa la pomeni sau evenimente festive unde se mananca sarmale. Sarmalele vor arata mai bine si vor avea un gust mai bun. Se strang repede, se pun in oala, se toarna apa calda peste ele si se lasa la foc mic in vasul de lut sau in oricare alt vas la cuptor sau pe aragaz. Indiferent care ar fi modalitatea aleasa, daca este vorba de sarmale din vita sau din varza, din pui, vita sau porc, acestea au un gust impecabil si un aspect incredibil gratie aparatului de facut sarmale.

Acest aparat se potriveste si pentru alte tipuri de rulade insa in general merge foarte bine pentru sarmale de dulce sau de post. Asadar, cei care isi doresc un aparat de facut sarmale modern, eficient, care sa nu se strice si pe care gospodinele sa il poata folosi o perioada indelungata, pot apela la acest model de dispozitiv de facut sarmale. Se pot pregati sarmale de Sarbatori mult mai simplu, gospodinele nu isi vor mai petrece mult timp in bucatarie, ci impreuna cu familia. Aparatul de facut sarmale este un ajutor de nadejde acasa, costa destul de putin pentru ceea ce stie sa faca, nu se strica dupa primele 100 de sarmale impaturite, nici macar dupa primele 1000 si este ideal pentru gospodinele in criza de timp din cauza serviciului, a copiilor, sau a altor conditii.

Vezi aici produsul !

3Aparat dublu de impachetat sarmale Dolmer

Un ultim aparat de facut sarmale prezentat apartine firmei Dolmer, insa de data aceasta este vorba de un aparat dublu de impachetat sarmale. Cu alte cuvinte, se pot face in acelasi timp sarmale de vita si de varza, sau sarmale cu foaie din acelasi fel, in cantitate mult mai mare. Asadar, este vorba de un aparat de facut sarmale pe doua randuri, perfect pentru orice gospodina care vrea sa gateasca mult mai repede si mai usor. Toate sarmalele, indiferent de umplutura folosita sau de foaie, ies bine stranse, cu un aspect impresionant. Se pot face doua sarmale de dimensiuni diferite in aceslasi timp. Principiul de utilizare este acelasi: se aseaza frunzele pe dispozitiv, in mijlocul frunzelor umplutura si de trage de maner in capatul opus. Nu va mai fi nevoie de o ora, doua pentru a impaturi sarmalele, ci poate doar de zece douazeci de minute.

Aparatul de facut sarmale are doua randuri de dimensiuni diferite, de 5 si de 7 cm. Acestea difera in functie de foaia folosita, de compozitie, dar si in functie de preferintele gospodinei. Se pot face sarmale mai mici sau mai mari, in functie de eveniment. Este un aparat realizat dintr-un plastic foarte rezistent, un dispozitiv fix care se va dovedi o investitie excelenta de-a lungul timpului. Aparatul dublu de facut sarmale este mult mai avantajos comparativ cu primele modele. Si aici se pot impaturi sarmale de post, diferite rulade sau sarmale din foi de vita, varza, cu carne de pui, porc, vita, curcan, sau oricare alta combinatie. Aparatul de impachetat sarmale se va dovedi excelent pentru evenimente speciale, pentru sarbatori si nu numai. Vecinele vor veni sa imprumute aparatul, sarmalele vor iesi foarte bune, bine impaturite si desigur in cantitati mai mari intr-un timp foarte scurt.

Vezi produsul pe Emag !

4Concluzii

Desi pare mai mult un moft decat o necesitate, aparatul de facut sarmale este util. Sa se gandeasca gospodinele de cate ori pe an/ luna/ saptamana fac sarmale. Unele fac sarmale de post, altele de dulce, cu diverse umpluturi si ies delicioase. Insa cum se pot impacheta mai usor si mai eficient sarmalele? Simplu! Cu un aparat simplu sau dublu. Au fost prezentate trei aparate din care unul cu siguranta s-a dovedit a fi potrivit la o prima rasfoire a avantajelor si caracteristicilor.

Pentru ca sarmalele au fost si vor ramane felul principal preferat al romanilor, cu siguranta un aparat de facut sarmale nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Aceste aparate sunt foarte simplu de folosit, scutesc gospodinele de timp pierdut si de efort si sunt ideale pentru ca nu costa mult insa sunt foarte utile si eficiente. Principiul de functionare este acelasi la toate aparatele, se pune in mijlocul aparatului foaia de varza sau de vita, se pune in mijlocul foii carnea sau umplutura si se trage de maner. Este foarte simplu, rapid si eficient.

Sarmalele nu se vor mai desface la fierbere, pretul este accesibil, designul modern, materialele de cea mai buna calitate si rezultatele sunt exceptionale, niste sarmale bine stranse si delicioase pe masa de sarbatoare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here