Cel mai bun convector pe gaz !

Pe timp de iarna, incalzirea da mari batai de cap proprietarilor de case si de apartamente. Acestia cauta cele mai bune metode de incalzire pentru propriul confort sau pentru confortul familiei. Una din aceste metode este reprezentata de un convector pe gaz. Convectorul pe gaz este un aparat de incalzire din ce in ce mai folosit de catre consumatorii din tara si nu numai. Nu consuma foarte mult, daca sunt instalate in mod corect cu siguranta nu pun probleme si nu sunt deloc periculoase, au un pret de achizitie rezonabil si se vor dovedi eficiente o perioada de timp indelungata. Unul foarte bun poate ajuta utilizatorii sa treaca mai usor peste iarna, sa isi aleaga temperatura de care sa se bucure searade seara in camera, dar sa tina cont si de cheltuieli, totodata. Sistemele de incalzire de acest gen nu sunt foarte scumpe insa sunt eficiente.

Convectorul pe gaz arata exact si se comporta ca si o soba cu aprindere automata, pe haz. Acesta este ideal in spatiile de mici dimensiuni, in garsoniere, magazine, in incaperi foarte mici. Au avantajul de a fi instalate simplu, rapid si de a avea o putere suficient de mare pentru a incalzi o camera cu o suprafata de 60 de metri patrati, spre exemplu.

Convectorul pe gaz foloseste numai gaz natural dar unele pot functiona si cu GPL. Designul acestor produse este foarte important in procesul de decizie al cumparatorilor, pentru ca trebuie sa arate si bine, nu numai sa fie foarte eficient. Cel mai bun convector pe gaz poate fi ales din modelele care urmeaza.

Vezi produsele reduse pe Emag !

Vezi aici convectorul pe gaz pe care il cauti de ceva vreme !

1Convector pe gaz Lampart Gala Elegance 50 cos, putere nominala 6,8 KW, tiraj normal

Un convector pe gaz foarte bun cu un tiraj normal, destinat incalzirii unei incaperi cu suprafete nu mai mari de 100 de metri cubi este acest model, Gala Elegance. Convectorul pe gaz asigura tot confortul termic al incaperilor, indiferent de temperatura din exterior, iar atmosfera este mentinuta constanta, gratie unui aparat pentru reglarea temperaturii. In plus, acesta asigura reducerea consumului de gaz ca si urmare a unui randament termic foarte ridicat. Utilizatorii nici nu vor mai trebui sa supravegheze aparatul, pentru ca este foarte sigur de folosit.

Convectorul pe gaz asigura asadar protectia impotriva stingerii accidentale a flacarii sau intreruperii gazelor, garantand siguranta persoanelor, a mediului inconjurator, dar si o protectie impotriva dispersarii gazului de ardere in incapere, cand tirajul este anormal. Gratie designului placut si diversitatii constructive, acesta poate utiliza gaz normal sau gaz petrolifer lichefiat adica GPL.

Acesta are o putere maxima de 6.8 kw, nu are filtru de aer incorporat insa beneficiaza de 7 trepte de putere si de un termostat de camera reglabil. In plus, are si un buton pornit/ oprit si un indicator luminos de functionare, asigurand protectie la supraincalzire in conditii de maxima siguranta. Este un produs cu un design frumos, care se potriveste in orice incapere, un produs utilizat mai ales pentru functia sa de a incalzi foarte bine o camera. Principala atractie la acesta o reprezinta nu neaparat forma si designul ci mai degraba puterea mare de a da caldura in camera precum si rezistenta si fiabilitatea produsului. Este un convector pe gaz cu termostat foarte bun din toate punctele de vedere, nu consuma foarte bun, are toate caracteristicile unei sobe sau ale unei centrale termice pe gaz insa o putere mult mai mica, fiind menit sa incalzeasca doar o camera.

Vezi produsul pe Emag !

2Convector pe gaz, Hosseven, HDU-3 VF, tiraj fortat, dotat cu ventilator, camera de ardere din fonta

Un alt model de convector pe gaz la fel de performant este Hosseven, care poate functiona pe gaz natural si pe GPL sau gaz petrolier lichefiat. Convectorul are puterea termica de 3 KW, este eficient pentru incaperi mai mici, este un convector de perete care isi face foarte bine treaba, livrat cu kit-ul de evacuare. Necesita montaj specializat, pentru a functiona in conditii de deplina siguranta si protectie in cazul in care gazele se opresc sau flacara nu mai are aceeasi intensitate.

Consumul de gaze maxim este de 0.33 gr/h, iar puterea maxima este de 3000 de W, suficienta pentru o camera mica. Acest convector se va dovedi un aliat de nadejde pe timp de iarna sau in anotimpul rece pentru o familie mica sau pentru un cuplu, ori chiar pentru un batranel. Este un convector foarte bun, cu un design elegant, care se livreaza rapid si prompt si isi merita toti banii.

Convectorul Hosseven are un randament impresionant care poate incalzi pana la 75 mc ca si volum de aer, iar un alt atu il reprezinta si eficienta energetica si arderea piezoelectrica a acestui sistem. El va trebui cuplat la o sursa de curent cu tensiune de alimentare de 220V, si corespunde standardelor europene in totalitate. Este destinat incalzirii unei singure incaperi si riscul asfixierii este practic inexistent. Este dotat cu o vana de gaz care asigura o fiabilitate indelungata astfel ca pe termen lung se va putea amortiza investitia.

Pentru a folosi convectorul de gaz in cele mai bune conditii, utilizatorii sunt sfatuiti sa isi monteze un regulator pentru mentinerea si reglarea presiunii gazului, sunt sfatuiti de asemenea sa nu incerce sa transforme alimentarea de la gaz la GPL fara ajutor specializat si sa monteze un detector de gaz pentru protectie sporita. Ceea ce inseamna ca modelul de convector Hosseven este foarte performant si se va dovedi o solutie de incalzire viabila a inei singure incaperi, oferind un confort sporit la un pret redus.

Vezi produsul pe Emag !

3Convector pe gaz Lampart Gala Clasic 50 K, putere nominala 6,8 KW, tiraj normal

UItimul insa nu cel din urma convector pe gaz apartine firmei Lampart Gala Clasic. Este un model foarte frumos, cu un design elegant, care va incalzi foarte bine o incapere destul de mare chiar si in cele mai aprige conditii meteo. Acesta va incalzi incaperi de pana la 100 mc, asigurand un confort termic sporit indiferent de temperatura de la exterior. Chiar si atunci cand afara este frig si viscol, setat la o treapta corespunzatoare de putere, va face fata cu brio provocarilor. Temperatura din camera este constanta, gratie unui aparat de reglare a temperaturii automata.

Convectorul pe gaz nu consuma foarte mult si da un randament ridicat. Factura la gaz nu va fi foarte ridicata si confortul va fi sporit. Este potrivit pentru spatii mici, garsoniere, camere de camin, camere din interiorul unei case sau a unei vile, unde locuieste separat o persoana sau, de ce nu, un cuplu. Aparatul nici nu trebuie supravegheat pentru ca este simplu de utilizat, asigura o protectie impresionanta la stingerea accidentala a flacarii sau in momentul in care gazele sunt intrerupte in mod accidental si garanteaza astfel siguranta tuturor membrilor familiei sau a celor prezenti in incapere. In conditii de tiraj anormale gazele nu sunt dispersate in incapere, astfel ca utilizatorii pot sta linistiti cel putin in aceasta privinta.

Convectorul pe gaz este cea mai buna solutie de incalzire pe timpul iernii sau in anotimpul rece, indiferent cat ar tine acesta in tara. Este sigur, economic, poate incalzi suprafete de pana in 100 mc, are un termostat de camera reglabil si un indicator luminos de functionare.

Vezi produsul pe Emag !

4Concluzii

Dupa citirea caracteristicilor tuturor celor trei convectoare pe gaz, cu siguranta utilizatorii online vor gasi unul care sa se potriveasca necesitatilor si preferintelor lor. Convectoarele pe gaz sunt sigure, performante, asigura confortul termic de care are o familie sau o persoana singura nevoie, intr-o singura incapere. Toate cele trei convectoare sunt extrem de eficiente, chiar si in incaperi mai mari, arata foarte bine, au un design elegant, se comporta excelent chiar si in conditii de frig extrem, cand afara temperatura este mult sub 0 grade.

Convectorul pe gaz este una din cele mai ieftine solutii de incalzire, iar cei care decid sa faca un asemenea pas si sa achizitioneze un convector pentru propria camera, nu va regreta decizia luata. Atat cei care stau in garsoniere cat si cei care locuiesc la casa sau in apartament insa numai intr-o singura camera, cei care nu vor sa plateasca pentru incalzirea intregii locuinte, cei care stau separat de alte persoane, in gazda sau in chirie, ori impreuna cu rudele care au ales o alta metoda de incalzire precum soba pe lemne, etc, convectorul pe gaz este varianta ideala. Toate cele trei convectoare sunt sigure, nu permit scapari de gaze, probleme de acest gen, sunt solutii ieftine si fiabile, moderne si totodata cu un design elegant deosebit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here