Cel mai bun GPS pentru camioane

Esti in cautarea unui sistem de navigatie versatil care sa se potriveasca pe mai multe tipuri de autoturisme? Vrei sa iti achizitionezi un produs performant si eficient care sa aiba insa un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar? In randurile de mai jos iti prezentam cel mai bun GPS pentru camioane, un aparat practic care nu ar trebui sa lipseasca din masina ta.

Il poti instala cu incredere atat pe camioane, cat si pe autovehicule sau motociclete. Are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice interior ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care iti permit montarea cu lejeriate fara sa ocupe prea mult loc si fara sa iti incurce desfasurarea activitatilor.

Cu o memorie interna de 8 GB, aparatul este dotat cu hartile tuturor oraselor din Europa si Australia ceea ce inseamna ca vei putea calatori in siguranta indiferent de destinatia finala. Cu o simpla apasare de buton, sistemul iti configureaza cea mai apropiata ruta bazandu-se pe coordonatele GPS. Uita de aglomeratie, de drumuri blocate sau de poduri in constructie. Acum vei ajunge in timp util oriunde iti doresti fara sa mai pierzi timp pretios in trafic. O inovatie in domeniu o reprezinta setarea traseului dorit. Poti alege intre un traseu rapid, scurt, usor sau eco. Inainte de a porni la drum, aparatul iti ofera informatiile necesare asupra rutei, inclusiv o perspectiva mai ampla astfel ca vei avea sansa sa decizi daca aceasta varianta este cea mai potrivita pentru tine.


Ecranul LCD este unul suficient de mare cu o diagonala de 7 inch ceea ce iti ofera un grad ridicat de vizibilitate chiar si in timpul noptii. Interfata este una extrem de prietenoasa ceea ce inseamna ca poate fi utilizata chiar si de catre o persoana fara cunostiinte tehnice in domeniu. In plus, softul este disponibil in mai multe limbi, inclusiv in limba romana sau in limba engleza. In functie de preferinte sau de necesitati, poti seta meniul astfel incat sa iti fie mult mai usor de gestionat.

Cel mai bun GPS pentru camioane este foarte usor de folosit, este dotat cu functia de asistenta automata audio si video in momentul schimbarii benzilor in trafic ceea ce inseamna ca iti arata si te ghideaza in timpul depasirilor pentru ca a avea timp sa te incadrezi corect fara nici cea mai mica urma de pericol pentru siguranta ta si a celor din jur. De asemenea, te vei putea bucura de o afisare 3D a cladirilor din Romania sau din strainatatea astfel ca avea parte de o orientare mult mai buna in spatiu.

Modelul de fata nu este prevazut cu un card slot pentru memorie astfel ca trebuie sa il achizitionezi separat in cazul in care iti doresti sa te bucuri de mult mai mult spatiu de stocare a informatiilor. In plus, lipsa functiei Bluetooth poate reprezenta un real dezavantaj, mai ales in timpul lungilor deplasari atunci cand telefonul devine o unealta indispensabila.

Puncte forte

  • memorie interna de 8 GB
  • dotat cu hartile tuturor oraselor din Europa si Australia
  • afisare 3D a cladirilor din Romania sau din strainatate
  • ecranul LCD cu o diagonala de 7 inch

Puncte minus

  • nu este prevazut cu un card slot pentru memorie
  • lipsa functiei Bluetooth

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here