Cel mai bun modulator FM auto

Un sistem clasic cu CD player si radio este ceea ce detin cele mai multe modele de autoturisme cu ceva ani vechime pe piata. Daca detii o astfel de masina si te-ai saturat sa iti cumperi mereu CD, iti poti achizitiona cel mai bun modulator FM auto. Cu un simplu card de memorie, acest dispozitiv minune iti reda absolut toate melodiile care incap pe card la o calitate superioara.

Acesta se instaleaza simplu si rapid si poate transforma vechiul sistem intr-o varianta noua si imbunatatia ceea ce iti va asigura un plus de confort in timpul deplasarilor. Banda de frecventa este suficient de larga pentru ca tu sa ai parte de tot confortul chiar in interiorul propriului autoturism. Acum vei putea asculta melodiile preferate in timp ce te indrepti spre birou sau atunci cand pleci cu gasca de prieteni la munte sau la mare.

Designul este unul modern si elegant care se potriveste de minune in interiorul oricarui autoturism. Este foarte usor de folosit chiar si de catre o persoana care nu detine cunostiinte tehnice in domeniu. Mai mult decat atat ecranul LCD este suficient de generos pentru a permite un grad ridicat de vizibilitate a informatiilor oferite, inclusiv pe timpul noptii.

Raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii. Investitia se dovedeste astfel a fi una cu adevarat profitabila asa ca nu mai sta pe ganduri, alege cel mai bun modulator FM auto de pe piata.


Unele dintre cele mai importante caracteristici ale modelului de fata le reprezinta porturile de acces. Cu cat dispozitivul dispune de mai multe modalitati de conectare cu atat este mai bine pentru tine pentru ca vei avea parte de un plus de confort. Modelul de fata are un port USB pentru stick de memorie si unul pentru card slot pe care le poti folosi in functie de preferinte sau in functie de necesitati.

O functie extra extrem de utila mai ales in zilele noastre este cea de incarcare a telefonului mobil prin intermediul portului USB. In felul acesta,vei asculta melodiile preferate in timp ce telefonul tau este gata pentru a fi folosit. Mai mult decat atat, modulatorul este prevazut cu o telecomanda care iti garanteaza mai multa comoditate avand in vedere ca il vei putea controlat de la distanta.

La polul opus se afla punctele minus ale acestui dispozitiv, puncte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a lua o decizie. Spre exemplu, calitatea transmisiei audio nu este una de top, ci se ridica la nivelul unui radio astfel ca daca astepti ca rezultatele oferite sa fie unele pe masura asteptarilor este posibil sa ai parte de o mica dezamagire. De asemenea, sistemul de prindere nu este unul extraordinar motiv pentru care la orice mic obstacol, modulatorul poate sari din priza ceea ce inseamna ca va trebui sa setezi din nou frecventa pentru redarea pieselor.

Puncte forte

  • se instaleaza simplu si rapid
  • banda de frecventa larga
  • ecran LCD generos
  • raport calitate-pret bun
  • port USB pentru stick de memorie si unul pentru card slot

Puncte minus

  • sistemul de prindere nu este optim
  • calitatea transmisiei audio nu este una de top

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here