Cel mai bun modulator FM cu Bluetooth

Inainte de achizitionarea unui modulator FM trebuie sa ai in vedere anumite caracteristici astfel incat alegerea finala sa fie una cat se poate de inspirata. Spre exemplu, acorda o atentie deosebita specificatiilor tehnice, ai grija ca banda de frecventa sa fie una suficient de larga, iar raza de actiune sa aiba cel putin 5-10 metri daca vrei ca rezultatele oferite sa fie unele pe masura asteptarilor tale. Acestea fiind spuse cel mai bun modulator FM cu Bluetooth de pe piata la ora actuala este considerat modelul de fata. Acesta are un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii, iar din punct de vedere calitativ este cu mult peste alte dispozitive de genul acesta existente in magazinele de specialitate.

Designul este unul modern si elegant care se potriveste la perfectie in interiorul oricarui autoturism, iar dimensiunile compacte sunt cele care iti vor permite sa il instalezi cu usurinta fara sa ocupe prea mult loc si fara sa te incurce atunci cand te afli la volan. Aparatul este foarte usor de utilizat chiar daca nu esti adeptul gadgeturilor si pe langa functiile sale de baza permite inclusiv incarcarea telefonului mobil in caz de nevoie.

Banda de frecventa este una suficient de larga ceea ce inseamna ca poti alege dintr-o gama variata de frecvente predefinite. Poti asculta linistit melodiile preferate fara sa fii nevoit sa iti achizitionezi un numar variat de CD care sa satisfaca aceasta necesitate. In plus, semnalul este suficient de puternic pentru a face fata chiar si celor mai necunoscute drumuri; cu alte cuvinte nu vei pierde semnalul chiar daca te afli intr-o zona fara acoperire.


Conexiunea Bluetooth reprezinta un mare avantaj mai ales daca petreci foarte mult timp in masina. Acum te poti bucura de 2 profile audio diferite; unul pentru redarea melodiilor preferate si unul pentru preluarea apelurilor. Functia Hands free este cea care iti permite sa raspunzi apelurilor chiar daca te afli in trafic fara ca siguranta ta si a celorlalti participanti sa fie pusa in pericol.

Cel mai bun modulator FM cu Bluetooth este prevazut si cu un portal de conectare USB care poate fi utilizat pentru stickurile de memorie sau pentru cardurile slot. Calitatea sunetului este una net superioara, nu exista distorsiuni de frecventa asa cum se intampla in cazul celor mai multe modulatoare si este realizat din materiale de buna calitate ceea ce iti ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

La polul opus insa se afla punctele minus ale acestui dispozitiv, aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere daca iti doresti ca alegerea finala sa fie una cat se poate de inspirata. Conectorul pentru bricheta nu este unul suficient de lung ceea ce poate cauza un real disconfort. Mai mult decat atat, modelul nu este prevazut si cu o telecomanda ceea ce inseamna ca nu poate fi controlat de la distanta, nici macar de catre pasagerii din spate.

Puncte forte

  • banda de frecventa larga
  • ecran LCD generos
  • port USB pentru stick de memorie si unul pentru card slot
  • conexiune Bluetooth
  • calitatea sunetului net superioara

Puncte minus

  • conectorul pentru bricheta nu este suficient de lung
  • modelul nu este prevazut si cu o telecomanda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here