Cel mai bun modulator FM cu telecomanda

Esti in cautarea unui modulator performant si eficient? Vrei sa te bucuri de un dispozitiv practic care sa iti asigure un plus de confort in timpul deplasarilor? Achizitioneaza-ti cel mai bun modulator FM cu telecomanda si te vei putea bucura de piesele preferate la o calitate sonora de exceptie.

Dispozitivul are un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii. De asemenea, designul este unul modern si elegant care se incadreaza de minune in interiorul oricarui autoturism. Dimensiunile compacte sunt cele care iti vor permite sa il montezi cu lejeritate fara sa ocupe prea mult loc si fara sa te incurce in timpul condusului.

Modulatorul se poate conecta simplu si rapid la orice aparat radio cu frecventa FM si reda playlistul selectat fie prin intermediul unui Card SD, fie printr-o mufa USB care se poate conecta direct la telefon. Melodiile pot fi redate atat in format MP3, cat si WMA ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Stickul de memorie are o capacitate de pana la 32 GB, un spatiu suficient de generos pentru stocarea pieselor preferate. Te poti bucura de muzica de calitate chiar si atunci cand te afli la volanul masinii. Uita de nervii din trafic, asculta cele mai noi piese muzicale pentru a te binedispune si pentru a-ti incepe ziua asa cum se cuvine.


Dispozitivul are o raza de functionare de pana la 5 metri si 7 moduri de reglaj al sunetului: Normal, Rock, Pop, Clasic, Soft, Jazz, DBB. Poti alege ceea ce ti se potriveste cu doar o simpla apasare de buton. Mai mult decat atat, calitatea sunetului este una extraordinara, cu multe peste ceea ce iti ofera alti producatori de pe piata. Uita de interferente sau de zgomotele de fundal care nu faceau altceva decat sa bruieze sunetul si sa iti creeze o stare vizibila de disconfort.

Cel mai bun modulator FM cu telecomanda poate fi accesat cu usurinta chiar si de la distanta. Vine impreuna cu 2 porturi de conectare, unul pentru USB si unul pentru mufa AUX ceea iti permite sa conectezi telefonul mobil direct la modulator. In felul acesta, intregul continut media va fi redat in interiorul masinii la o calitate extraordinara. Navigarea se realizeaza simplu si intuitiv fara sa fie nevoie de solide cunostiinte in domeniul tehnologiei moderne.

Din pacate ecranul LCD nu este unul suficient de generos astfel incat grad ridicat de vizibilitate este unul destul de redus. Vei intampina mari dificultati atunci cand vei dori sa selectezi piesa dorita, in special in timpul noptii. De asemenea, modulatorul nu este prevazut cu functie Bluetooth ceea ce inseamna ca apelurile telefonice vor trebui sa mai astepte pana cand masina stationeaza. Siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic este cea mai importanta asa ca acorda o atentie drumului si nu te abate de la regulile de circulatie. Folosirea telefonului mobil este strict interzisa cu exceptia utilizarii handsfree-ului.

Puncte forte

  • pret de achizitie accesibil oricarui buzunar
  • card SD sau USB
  • melodiile pot fi redate in format MP3 si WMA
  • capacitate stick de memorie de pana la 32 GB

Puncte minus

  • modulatorul nu este prevazut cu functie Bluetooth
  • ecranul LCD nu este unul suficient de generos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here