Cel Mai Bun Router Wireless pentru Acasa

Tu ti-ai putea imagina viata actuala fara conexiune la internet? Crezi ca ai putea sa faci fata tuturor provocarilor zilnice fara sa te lasi ajutat de lumea virtuala? Ei bine, nu cred ca ai putea sa faci asa ceva. Fara internet, am deveni mult mai inceti, mai ineficienti, mai obositi si am atinge cu ceva mai multa greutate succesul sau acea stare de relaxare de care avem nevoie din cand in cand. Si pentru ca avem nevoie de internet, cu siguranta avem nevoie si de cel mai bun router wireless.

Fara o conexiune stabila la internet, totul devine mult mai greu. Nu putem sa ne folosim doar de internetul prin cablu, astfel incat sa fim tintuiti intr-un singur loc. Avem nevoie de libertate de miscare, de posibilitatea de a conecta la internet mai multe laptopuri, calculatoare sau telefoane, de viteza mare de transmitere a datelor si de cat mai mult confort. Cu alte cuvinte, acasa sau la serviciu, avem nevoie de cel mai bun router.

Te intrebi de ce sa iti achizitionezi un router de calitate, pentru care sa oferi o suma ceva mai mare de bani si de ce sa nu te multumesti cu un model ceva mai ieftin pe care l-ai gasi si la magazinul de specialitate de pe strada ta? Raspunsul este unul cat se poate de simplu: ai nevoie de eficienta, viteza si rapiditate si o acoperire cat mai mare, caracteristici care iti sunt oferite doar de modelele de cea mai buna calitate. Asa ca nu este cazul sa faci compromisuri, mai ales atunci cand iti doresti sa dai randamentul dorit la locul de munca si de distractie maxima, in momente in care iti permiti sa uiti de alte probleme.

Caracteristicile celui mai bun router

Daca vrei sa-ti achizitionezi si tu cel mai bun router, pentru ca stii cat de importanta este conexiunea la internet, atunci iti spunem noi care sunt cele mai importante caracteristici de care ar trebui sa tii cont:
– Tipul – in acest moment, pe piata, exista mai multe timpuri de routere, asa ca afla care se potriveste cel mai bine pe dorintele si necesitatile tale. Routerul ADSL se va conecta la internet prin intermediul unei linii telefonice. Routerul Ethernet permite conexiunea prin intermediul unui cablu LAN. Routerul 3G wireless, ofera conexiune si viteza 3D, fiind evoluate, inteligente dar mai putin raspandite.
– Interfata – cel mai bun router este cel care ofera mai multe porturi de conexiune. Astfel orienteaza-te spre modelele care ofera un port WAN si mai multe porturi LAN, pentru a oferi acces la cat mai multi utilizatori.
– Rata de transfer a datelor – ceea ce cu totii ne dorim de la routerul pe care il achizitionam este sa ne permita sa navigam pe internet cu o viteza cat mai mare. Asa ca iti recomandam sa te orientezi spre acele modele ce ofera o rata de transfer a datelor mai mare de 300 Mbps. Este util de subliniat faptul ca exista modele care pot sa ofere o rata de transfer de peste 1000 Mbps.
– Randamentul – cel mai bun router va oferi un randament cat mai mare. Specialistii considera ca modelele ce prezinta antena la exterior sunt net superioare celor care au antena in interior si asta pentru ca vor capta si vor transmite mult mai simplu semnalul.
– Securitate – este foarte important ca datele tale din mediul virtual sa fie pastrate in siguranta. Astfel, cel mai bun router ar trebui sa-ti ofere un protocol de securitate bine pus la punct. Cel mai sigur este WPA2 si asta pentru ca utilizeaza un sistem de de criptare a datelor, complex.

Cel mai bun router Asus

Asus iti propune un router care nu poate decat sa te impresioneze si caruia nu i-ai putea gasi vreun defect. Trebuie sa mentionam, ca inovatia si calitatea unui astfel de produs, vine la un pret ceva mai mare dar investitia se merita din plin.

Asus RT-AC66U Black Diamond este un router care poate sa faca fata celor mai importante provocari. Din punct de vedere tehnic, detine o serie de caracteristici unice, care-l transforma intr-o alegere pe care nu o vei regreta.

Ne vom rezuma prin a spune ca iti ofera o viteza de transfer de 1.75 Gbps, utilizeaza doua benzi de frecventa pe care le foloseste concomitent, prezinta un grad ridicat de compatibilitate si un protocol de securitate impresionat. Astfel tu te vei bucura de transfer rapid de date, posibilitatea efectuarii simultane a mai multor activitati virtuale solicitante si de garantia faptului ca datele tale sunt in singuranta.

Vezi aici router-ul Asus RT-AC66U Black Diamond

Cel mai bun router TP-Link

Daca iti doresti un router de ultima generatie, un model care impresioneaza usor prin functiile sale, atunci avem cea mai buna sugestie. TP-LINK TL-WR1043ND este un router care se vrea cel mai bun si pentru asta iti ofera o serie de facilitati pe care cu greu le-ai putea refuza, de asemenea, este demn de stiut faptul ca pretul este unul ceva mai bun, asa ca poate sa fie accesibil pentru toti cei care cauta calitate si inovatie.

Acest router detine o viteza de transfer de 450 Mbps, facand fata cu succes solicitarilor tale zilnice. Este multifunctional,prezenand o interfata diversificata, formata dintr-un port WAN si 4 LAN si este capabil sa iti ofere acces neintrerup la internet si posibilitatea de a efectua diferite activitati virtuale solicitante, simultan.

In ceea ce priveste securitatea, poti sa te simti cu adevarat in siguranta, datele tale din mediu virtual fiind “pazite” de un sistem de protectie foarte bine pus la punct de catre multiple protocoale specifice. Cele trei antene externe garanteaza pentru transmiterea semnalului pe distante destul de mari la o intensitate care nu te va dezamagi.

Vezi aici router-ul TP-LINK TL-WR1043ND

In loc de concluzie…

Fara internet totul ar deveni mult mai incet si o mare parte din optiunile pe care le avem ne-ar fi anulate. Asa ca, multumita evolutiei, putem sa ne bucuram de toate facilitatile oferite de lumea virtuala. Totusi, pentru a circula cu viteza dorita pe autostrada internetului, ai nevoie de cel mai bun router. Tine cont de sugestiile si sfaturile oferite de noi si cu siguranta vei face o investitie pe care sa nu o regreti.

Iit multumim ca ne-ai citit articolul despre routere wireless.

Vezi aici routere cu discount mare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here