Cel mai bun Sistem de navigatie

Traficul din marile orase a devenit de-a dreptul infiorator, iar acest lucru se traduce prin nervi, stress, prin ore piedute la semanfor si prin bani cheltuiti pe benzina. Daca situatia descrisa ti se pare cunoscuta inseamna ca te incadrezi in categoria soferilor obositi de agitatia zilnica, soferi care ar face orice sa ajunga mai repede la distantie. Ce ai spune daca ti-am prezenta cel mai bun sistem de navigatie?

Cu o simpla apasare de buton, softul iti configureaza cea mai apropiata ruta astfel ca tu sa nu mai pierzi ore in sir in trafic. Este foarte simplu de folosit si dispune de o serie de functii si dotari care iti simplifica viata si care iti ofera un plus de confort. Poti rula inclusiv filme sau muzica astfel incat drumul tau pana la destinatie sa fie unul cat mai placut. Atunci cand ajungi sa petreci si 3-4 ore pe zi prin intr-o masina doar pentru a ajunge de la serviciu acasa este mai mult decat evident ca ai nevoie de diverse dispozitive care sa iti umple timpul si care sa te deconecteze de la “jungla urbana”.

Modelul de fata are o memorie RAM de 256 MB si iti garanteaza o memorie de stocare de pana la 8 GB, cu posibilitate de extindere daca vrei sa utilizezi slotul SD pe care il primesti la achizitionarea sistemului de navigatie. De asemenea, te vei putea bucura de un ecran cu atingere tactila de 7.0 inch care are o rezolutie de 800*480 pixeli, mai mult decat suficient pentru indeplinirea necesitatilor zilnice. Aparatul raspunde imediat la comenzi si vine impreuna cu un senzor de lumina care va diminua luminozitatea ecranului atunci cand se activeaza modul de noapte.


Designul este unul modern si elegant care iti va atrage atentia din primul moment si care se potriveste de minune in orice autoturism. Carcasa are marginile rotunjite, iar culoarea neutra se incadreaza indiferent de interiorul propriei masini. In plus, dimensiunile compacte permit amplasarea cu lejeritate fara ca sistemul de navigatie sa ocupe prea mult loc sau sa te incurce in momentul conducerii.

Fara doar si poate achizitionarea unui astfel de aparat reprezinta o alegere inspirata avand in vedere faptul ca raportul calitate-pret este unul mai mult decat avantajos. Dispune de functie Bluetooh care iti permite sa apelezi sau sa raspunzi la apeluri telefonice, bateria are o durata de viata de pana la 3-4 ore cu mult peste ceea ce iti ofera alte sisteme de genul acesta, iar meniu este dotat cu foarte multe aplicatii si jocuri extrem de interesante.

Cel mai bun sistem de navigatie insa are si unele puncte in minus de care trebuie sa tii cont inainte de achizitionare. Spre exemplu, cablul de incarcare este unul destul de scurt ceea ce inseamna ca sursa de alimentare trebuie sa fie suficient de aproape pentru a nu intampina probleme. De asemenea, produsul este destul de greu de folosit pe timpul zilei atunci cand lumina soarelui bate in parbriz si impiedica citirea hartii.

Puncte forte

  •  softul configureaza cea mai apropiata ruta rapid si eficient
  •  memorie RAM de 256 MB
  • memorie de stocare de pana la 8 GB cu posibilitate de extindere
  •  ecran cu atingere tactila de 7.0 inch

Puncte minus

  • cablu de incarcare destul de scurt
  • pe timp de zi sau mai ales cand bate soarele pe display nu se vede bine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here