Cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat

Facem mult prea usor loc in viata noastra unei alimentatii nesantoase dar care ne cucereste printr-un gust ademenitor. In spatele unor astfel de tentatii gustative sta un veritabil dusman al sanatatii care actioneaza in mod tacut dar vizibil, astfel incat poate sa creeze adevarate probleme ce devin greu de rezolvat. Un aliat al sanatatii si un furnizor de bauturi si mici gustari delicioase este cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat. Acesta merita un loc in orice bucatarie devenind sursa de vitamine si minerale de care fiecare dintre noi, indiferent de varsta, ar avea nevoie.

Unele lucruri nu se schimba niciodata si astfel, nicio excentritate evolutiva nu poate sa le micsoreze importanta. Asa este in cazul consumului de fructe si legume care reprezinta cea mai importanta sursa de sanatate care dainuie de sute de ani. Pentru a profita de acest beneficiu pe care ti-l ofera natura, ar trebui sa ne achizitionam cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat, acesta iti propune o sumedenie de a te bucura de sucuri si fel de fel de alte gustari sanatose, simplu si rapid, in comoditatea propriei locuinte.

Asa cum probabil stii, pe piata, in momentul actual exista mai multe tipuri de storcatoare de fructe si legume si de aceea, te intrebi de ce ar trebui sa te opresti tocmai la cel cu ax melcat. Raspunsul este unul pe care ni-l ofera profesionistii din domeniu dupa studii si experimente. Datorita procesului de presare la rece, mult mai lenta, vei putea sa te bucuri de mult mai mult suc, cu o cantitate mult mai mare de nutrienti.

Vezi aici reducerile!

Caracteristici ale celui mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat

Daca iti doresti sa-ti achizitionezi cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat, atunci ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte pe care ti le expunem. Doar asa vei putea sa faci diferenta intre produsele de calitate superioara si cele care ofera functii ce nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre:

Puterea – eficienta unui storcator de fructe si legume cu ax melcat este influentata si de puterea motorului detinut. Noi recomandam sa-ti achizitionezi modele care detin un motor cu puterea de aproximativ 100 W. Acesta va reusi sa se dovedeasca eficient si chiar destul de rapid, astfel incat sa se muleze pe programul plin al persoanelor ocupate.

Timpul de stoarcere – asa cum spuneam, storcatoarele de fructe si legume cu ax melcat sunt ceva mai lente, acest lucru fiind cheia celui mai de calitate suc. Totusi, pentru a nu astepta foarte mult timp pentru a ne bucura de sucul dorit, ar trebui sa alegem acele modele dublu melcate, care sunt mult mai eficiente si foarte rapide, reusind sa-ti ofere sucul dorit in mai putin de 20 minute.

Cantitatea de suc – pentru a putea sa impartin sucul dar si pulpa de fructe rezultata cu restul familiei, ar trebui ca modelul de storcator de fructe si legume cu ax melcat ales, sa poata sa ofere o cantitate de suc rezonabila, pentru fiecare sesiune. De aceea, sunt recomandate modelele care pot sa produca peste 1 litru de suc dar si de pulpa, pe fiecare sesiune de stoarcere.

Facilitati – pentru a te bucura doar de ceea ce este mai bun, iti recomandam sa te orientezi la acele modele care detin un sistem de filtrare avansat, astfel incat nici cele mai fine seminte sa nu reuseasca sa se strecoare. De asemenea, functia reverse ar trebui sa fie prezenta. Tubul de alimentare cat mai larg si silentiozitatea in folosire sunt alte cateva facilitati pe care orice storcator de fructe si legume cu ax melcat, de cea mai buna calitate, ar trebui sa le ofere.

Cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat Hurom


Pentru ca esti in cautarea calitatii superioare, iti recomandam sa te orientezi asupra unui model pus la dispozitie de hara Hurom. Aceasta firma iti ofera definita calitatii si inovatiei la un pret ceva mai piperat dar care este in concordanta cu caracteristicile detinute de produsul expus.

Storcatorul de fructe si legume cu melc Hurom HZ Alpha este un produs de-a dreptul inovator ce garanteaza pentru oferirea celui mai de calitate suc. Nimic din fructele si legumele tale nu se vor pierde ci vor fi transformate in suc delicios bogat in nutrienti si intr-o pupa consistenta. Puterea motorului este de 150 W, ceea ce perimite rezultate eficiente si impresionant de rapide. Capacitatea de stocare a sucului este de 500 ml, dar datorita rapiditatii stoarcerii poti sa te bucuri de mai multe sesiuni de folosire, intr-un timp scurt.

Functia de blender este prezenta si Hurom iti ofera la pachet si dispozitivul special de stros citrice. Tot ce-ti doresti, in ceea ce priveste procesarea sanatoasa a fructelor si legumelor este disponibil acum gratie acestei frime de cea mai buna calitate. Profita de un astfel de produs si beneficiaza de cel mai abil aliat al sanatatii si frumusetii tale.

Vezi aici pretul!

Cel mai bun strocator de fructe si legume cu ax melcat Philips


Un alt storcator de fructe si legume cu ax melcat care are toate drepturile sa faca parte din sugestiile noastre este cel pe care il propune Philips. Acesta detine o gama larga de beneficii unica care asteapta sa fie descoperite de catre persoanele interesate. Pentru a va deschide apetitul spre un astfel de produs, iti spune care sunt cele mai importante caracteristici tehice ale sale.

Storcatorul de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1945/80 prezinta un motor foarte puternic de 200 W si o capacitate de stocare a sucului si a pulpei rezultate de 1 litri. Astfel poti sa prepari sucul dorit in cel mai scurt timp si eficient. Acest model extrage pana la 90% din fructele si legumele folosite pentru ca tu sa te bucuri de o cantitate impresionanta de suc.

Ceea ce este foarte inovator este faptul ca Philips garanteaza pentru producerea sucului din orice tip de fructe sau legume, indiferent de consistenta acestora. Poti sa folosesti fructe lemnoase sau legume verzi cat si fel de fel de frunze, sucul produs va fi unul de cea mai buna calitate. Daca nu stii ce combinatii sanatoase sa mai faci, atunci iti spunem ca acest storcator de fructe si legume cu ax melcat vine la pachet cu o utila carte de retete sanatoase, numai bune de pus in practica.

Vezi aici pretul!

Cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat Zelmer


La un pret ceva mai avantajos, este oferit un model cu functii de calitate si inovatoare de cei de la Zelmer. Acest produs este unul foarte prietenos atat prin beneficiile sale cat si prin aspect, devenind o adevarata atractie pentru orice bucatarie care se doreste complet si corect echipata.

Storcatorul de fructe si legume cu melc Zelmer ZJP1600R este modelul care prezinta un motor cu puterea de 150 W si un recipient pentru suc cu o capacitate de 1.2 litri. Poti astfel sa te bucuri de sucul dorit, intr-o cantitate generoasa, in cel mai scurt timp. De asemenea, recipientul pentru pulpa are capacitatea de tot 1.2 litri, astfel incat sa fie cea de care ai nevoie pentru a pregati cele mai gustoase crème,supe crema sau poate piureuri de fructe sau legume.

Acest storcator de fructe si legume cu ax melcat de la Zelmer este un produs foarte simplu de folosit si de montat, astfel incat poate sa fie manipulat de fiecare dintre noi. Functia reverse este prezenta, pentru a elimina orice mica problema care ar putea sa compromita prepararea sucului preferat. Ce zici, merita acest model un loc si in locuinta ta?

Vezi aici pretul!

In loc de concluzie…

Ce spui de un suc proaspat? Ce spui de un piure de fructe sau legume delicios? Ce spui de o portie de sanatate care sa iti buruce simturile? Ce spui de cel mai bun storcator de fructe si legume cu ax melcat care trebuie sa fie parte din bucataria ta?

Nu te priva de un deliciu zilnic sanatos, tine cont de sugestiile noastre si alege sa faci una dintre cele mai santoase si responsabile investitii. Nu o vei regreta si asta pentru ca de un suc gustos, racoros si proaspat vei avea nevoie in orice zi a anului, in orice moment in care intre tine si un zambet mai este un pas.

Ti-am pregatit si alte articole despre storcatoare de fructe :
Cel mai bun storcator de fructe Gorenje
Cel mai bun storcator prin presare
Cel mai bun storcator de fructe Bosch
Cel mai bun storcator de fructe si legume
Cel mai bun storcator de fructe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here