Cel mai bun ventilator centrifugal

Daca in timpul iernii centralele termice sunt indispensabile pentru mentinerea unei temperaturii constante, in timpul verii ai nevoie de cel mai bun ventilator centrifugal pentru a creea o atmosfera placuta si racoroasa. Caldura excesiva poate reprezenta un factor de stres si poate pune in pericol sanatatea ta si a celor dragi tie asa ca nu mai sta pe ganduri, cumpara un aparat electrocasnic care sa iti simplifice viata si care sa iti asigure un plus de confort.

Modelul de fata este unul eficient si performant cu un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar. Investitia se dovedeste a fi una cu adevarat profitabila ceea ce inseamna ca aparatul merita achizitionat. Materialele folosite sunt unele de cea mai buna calitate ceea ce reprezinta o garantie in plus, iar tehnologia folosita pentru fabricarea ventilatorului respecta cu strictete normele europene in vigoare motiv pentru care te vei putea bucura de un produs fiabil si durabil.

Centro 220T este un aparat destinat spatiilor inchise care iti garanteaza o presiune de pana la 230 Pa pentru evacuarea aerului din incapere. Este prevazut cu un filtru din aluminiu lavabil fapt pentru care il vei putea utiliza chiar si in camerele pline de praf sau incarcate de fum de tigara. Filtrul este foarte usor de scos so de curatat ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii avand in vedere faptul ca toate costurile de intretinere sunt nule.


Un astfel de aparat este recomandat sa fie instalat in special in grupurile sanitare, in bucatarii, in subsoluri. Designul este unul simplist si ergonomic ceea ce inseamna ca se potriveste de minune in orice incapere. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care iti vor permite montarea cu lejeritate fara sa ocupe prea mult spatiu si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Avantajele oferite de cel mai bun ventilator centrifugal sunt nenumarate. Acesta are un debit de pana la 220 mc/h ceea ce inseamna ca reuseste sa satisfaca necesitatile zilnice ale tuturor membrilor familiei. Cu o putere de 87 W, aparatul are un consum redus de energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Uita de stresul facturilor lunare si bucura-te de seri linistite in compania familiei. Mai mult decat atat, ventilatorul este prevazut cu functia Timer care iti permite sa il setezi la anumite intervale de timp in functie de preferinte.

Din pacate, aparatul nu este prevazut cu o telecomanda ceea ce poate reprezenta un oarecare disconfort pentru un potential cumparator. Pornirea/oprirea se va realiza cu ajutorul butoanelor incorporate in carcasa si nu vei putea sa controlezi ventilatorul de la distanta asa cum poate ar fi mult mai usor. In plus, nivelul de zgomot atinge 38 dB ceea ce inseamna ca este un aparat destul de zgomotos. Sunetele produse pot influenta calitatea somnului fapt pentru care montarea sa in dormitoare trebuie realizata cu grija in urma unui atente analize. Nimic nu este mai enervant decat un zgomot continuu care nu te lasa sa te odihnesti asa cum trebuie in timpul noptii.

Puncte forte

  • pret de achizitie accesibil oricarui buzunar
  • filtru din aluminiu lavabil
  • debit de pana la 220 mc
  • consum redus de energie electrica

Puncte minus

  • nu este prevazut cu o telecomanda
  • sunetele produse pot influenta calitatea somnului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here