Cel mai bun ventilator cu picior

Vara este cel mai asteptat anotimp de catre toti oamenii datorita temperaturilor ridicate care se astern peste oras si care ne trezesc parca la viata. Ziua se mareste, iar noaptea devine un prilej ideal pentru a petrece timpul alaturi de prieteni. Cu toate acestea, atmosfera devine apasatoare, iar caldura excesiva poate cauza un real disconfort fie la birou, fie acasa. Daca vrei sa te bucuri de o atmosfera placuta si racoroasa, dar in acelasi timp sa iti desfasori cu lejeritate activitatile zilnice, noi iti prezentam cel mai bun ventilator cu picior de pe piata.

Star-Light este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de aparate electrocasnice motiv pentru care achizitionarea modelului de fata se dovesteste a fi a alegere inspirata. Aparatul dispune de 3 nivele de viteza pe care le poti selecta in functie de preferinte sau in functie de necesitati. Motorul are o viteza de pana la 60 W fiind mai mult decat suficient pentru a face fata unei incaperi destul de spatioase si pentru a genera racoarea de ai nevoie.

Designul este unul modern si elegant care se potriveste de minune in orice incapere. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care iti vor permite sa il depozitezi cu lejeritate in orice incapere fara sa ocupe prea mult spatiu si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. De asemenea, aparatul este reglabil pe inaltime ceea ce inseamna ca vei putea sa il reglezi dupa bunul plac.


Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Investitia se dovedeste a fi una cu adevarat profitabila asa ca nu mai pierde timpul, cumpara cel mai bun ventilator cu picior si vei avea parte de un mediu racoros fara prea mare efort. Consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce inseamna ca facturile vor ramane constante indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Avantajele unui astfel de aparat sunt multiple; in primul rand este silentios motiv pentru care poate fi amplasat chiar si in dormitor fara sa te deranjeze in timpul somnului, este stabil pe suport fara sa puna in pericol siguranta celor din jur, este practic si eficient fiind foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei.

Un punct in minus il reprezinta mirosul de plastic pe care ventilatorul il degaja. Din pacate, materialele folosite nu sunt unele de cea mai buna calitate, iar acest aspect poate reprezenta un real dezavantaj, mai ales daca esti o persoana sensibila. Substantele folosite pentru fabricare sunt in proportie mult prea mare in raport cu normele si legislatiile in vigoare motiv pentru care aparatul nu este considerat a fi unul fiabil. Pe termen lung exista posibilitatea deteriorarii motorului sau a elicelor ceea ce presupune un cost suplimentar, cost pe care tu va trebui sa il suporti din bugetul propriu avand in vedere faptul ca ventilatorul are o garantie de doar 12 luni.

Puncte forte

  • design modern si elegant
  • este reglabil pe inaltime
  • pretul de achizitie este accesibil
  • este silentios

Puncte minus

  • mirosul de plastic pe care ventilatorul il degaja
  • garantie de doar 12 luni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here