Cel mai bun ventilator de birou

Petreci foarte multe ore la birou si nu ai la dispozitie un sistem de ventilatie suficient de performant care sa iti asigure un plus de confort? Esti in cautarea unui aparat eficient, dar econom care sa racoreasca atmosfera intr-un timp record? Vrei sa iti desfasori activitatile zilnice intr-un mediu placut fara niciun factor care sa te incomodeze? Daca ai raspuns in mod afirmativ la intrebarile de mai sus este evident ca ai nevoie de cel mai bun ventilator de birou pentru a te bucura de spatiu relaxant unde sa poti lucra in liniste.

Aparatul este unul cat se poate de practic si de eficient, cu un design modern si simplist care se potriveste de minune in orice incapere fara prea mare efort. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care iti permit sa il montezi cu lejeritate in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa te incomodeze.

Modelul de fata iti garanteaza o ventilare puternica, aceasta fiind garantata de cele 3 palete eficiente. De asemenea, nivelul zgomotului nu depaseste normele prevazute de Uniunea Europeana ceea ce inseamna ca sunetele produse nu sunt nici macar sesizabile. Cu alte cuvinte, vei avea parte de o temperatura constata chiar si in timpul verii atunci cand caldura devine insuportabila si, in acelasi timp, vei reusi sa iti termini sarcinile zilnice fara prea mari batai de cap.


Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar fapt pentru care investitia se dovedeste a fi una cu adevarat inspirata. Daca esti in cautarea unui produs ieftin, dar performant, ventilatorul Zass este alegerea ideala pentru tine. Functia de oscilatie la 90 grade permite rotirea aparatului in stanga si in dreapta astfel incat suprafata intregii incaperi sa fie acoperita. In felul acesta, curentii de aer sunt distribuiti in mod egal, iar temperatura se va mentine constanta o perioada indelungata de timp.

Cel mai bun ventilator de birou are o putere de pana la 35 W fiind mai mult decat suficient pentru satisfacerea necesitatilor zilnice. Consumul de energie electrica este mult mai redus in comparatie cu alte modele existente pe piata ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Dispune de 3 trepte diferite de viteze pe care le poti seta in functie de preferinte si care reusesc sa multumeasca pana si cele mai pretentioase gusturi in materie.

Din pacate insa materialele folosite in timpul procesului de fabricare sunt unele de proasta calitate ceea ce explica si pretul foarte mic de achizitie. Ventilatorul nu este un produs fiabil si durabil ceea ce inseamna ca se poate strica in orice moment. Costurile suplimentare pentru reparatii depasesc cu mult suma de achizitie, iar acestea vor urma sa fie suportate din propriul buzunar, un mare punct in minus pentru cei mai multi cumparatori.

Mai mult decat atat, aparatul nu este prevazut si cu o telecomanda ceea ce inseamna ca nu poate fi controlat de la distanta. Pornirea si oprirea se realizeaza in mod manual de la comutatorul frontal situat la nivelul piciorului de sprijin al ventilatorului.

Puncte forte

  • garanteaza o ventilare puternica
  • nivelul zgomotului nu depaseste normele prevazute de UE
  • pretul accesibil
  • functia de oscilatie la 90 grade permite rotirea aparatului in stanga si in dreapta
  • putere de pana la 35 W

Puncte minus

  • materialele din care este executat nu sunt de calitate
  • nu este prevazut si cu o telecomanda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here