Cel mai bun ventilator industrial

Pe langa ventilatoarele clasice folosite pentru racorirea locuintelor, marii producatori lanseaza inclusiv ventilatoare industriale care sunt destinate unui altfel de uz si care garanteaza o putere mult mai mare. Acestea fiind spuse cel mai bun ventilator industrial este modelul ACM 200 care iti garanteaza o serie de beneficii astfel incat rezultatele sa fie unele pe masura asteptarilor tale.

Aparatul este produs si conceput in Marea Britanie ceea ce iti ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. Este mai mult decat evident ca toate normele si legislatiile europene in vigoare sunt respectate pentru ca tu sa te bucuri de un aparat fiabil si rezistent care sa treaca testul timpului cu brio. Este prevazut cu 2 trepte de viteza pe care le poti alege in functie de necesitati sau in functie de preferinte. Varianta cu timer este mult mai eficienta pentru ca poti selecta intervalul de timp dorit pentru functionare. Odata ce limita a fost atinsa, aparatul se va opri in mod automat fara niciun efort suplimentar din partea ta.

Designul este unul elegant si modern ceea ce inseamna ca se potriveste de minune in orice spatiu. Este fabricat din polimer fiind foarte usor de curatat si de intretinut in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Mai mult decat atat, are si niste dimensiuni compacte asa ca este foarte usor de montat in orice incapere fara sa ocupe prea mult loc.


Ventilatia este tubulara motiv pentru care produsul este mult mai eficient si mult mai silentios. Motorul este unul suficient de puternic pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi si vine echipat cu o protectie impotriva incalzirii astfel incat nu exista nici cel mai mic risc pentru producerea unor incendii. Siguranta ta si a celor din jur este cea mai importanta asa ca producatorii nu au facut rabat de la calitate atunci cand au lansat cel mai bun ventilator vertical.

Marele avantaj este acela ca are inclus suportul de montaj detasabil, dar si cepurile pentru prindere. Instalarea se realizeaza simplu si rapid fara prea mare efort si fara sa fie nevoie de interventia unei echipe profesioniste. Nivelul de zgomot atinge doar 17 dB cu mult mai putin fata ce iti garanteaza alti producatori ceea ce inseamna ca ventilatorul poate fi instalat cu incredere in orice incapere fara sa creeze nici cel mai mic disconfort celor prezenti. Este foarte usor de folosit si iti va asigura un consum redus de energie electrica indiferent de perioada de utilizare. Uita de facturile ridicate la curent, bucura-te de o atmosfera placuta si racoroasa alaturi de un aparat modern si econom.

Pretul de achizitie este unul mult prea ridicat pentru bugetul multor romani ceea ce poate reprezenta un vizibil dezavantaj. De asemenea, ventilatorul nu vine impreuna cu un controller electronic care iti permite sa controlezi debitul aerului, dar si sa activezi functiile principale. Cu alte cuvinte, va trebuie sa achiti o suma in plus pentru a beneficia de un plus de confort atat de necesar unui trai decent.

Puncte forte

  • design elegant si modern
  • dimensiuni compacte
  • ventilatia este tubulara ii asigura eficienta si silentiozitatea
  • nivelul de zgomot atinge doar 17 dB

Puncte minus

  • nu vine impreuna cu un controller electronic
  • pretul de achizitie este ridicat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here