Cel mai bun ventilator turn

Sistemele de racire a aerului din incapere au cunoscut de-a lungul timpului numeroase modificari atat la nivelul designului, cat si la nivelul functiilor pe care le detin. Producatorii au inteles necesitatea clientilor de a achizitiona un produs fiabil si rezistent care sa ofere rezultate pe masura asteptarilor. Fara alte introduceri, iti prezentam cel mai bun ventilator turn de pe piata, un aparat produs de Taurus, o companie recunoscuta pe piata obiectele electronice si electrocasnice din Romania.

Acum poti combate caldura in cel mai eficient mod posibil. Modelul de fata este unul extrem de silentios ceea ce inseamna ca poate fi folosit chiar si in timpul noptii fara sa creeze nici cel mai mic disconfort. Vei avea parte de un somn linistit si de o atmosfera placuta si racoroasa fara prea mare efort. Mai mult decat atat, ventilatorul este usor de transportat dintr-o incapere in alta astfel incat il poti folosi oriunde ai nevoie.

Designul este unul modern, dar practic in acelasi timp ceea ce inseamna ca se potriveste de minune in orice locuinta oferind un plus de eleganta. Datorita formei sale alungite, produsul poate fi amplasat cu lejeritate in orice incapere fara sa ocupe prea mult spatiu si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Uita de produsele voluminoase si mult prea grele care te incomodeaza si care sunt foarte greu de depozitat.


Una dintre cele mai utile functii o reprezinta prezenta temporizatorului. Cu alte cuvinte poti programa ventilatorul sa se opreasca oricand iti doresti. Intervalul de timp pe care il poti selecta este de pana la 7 ½ ore, mai mult decat suficient pentru satisfacerea necesitatilor zilnice. In felul acesta, vei reusi sa economisesti mult mai multa energie electrica si nici nu trebuie sa iti mai faci probleme legate de facturile de energie.

Ventilatorul este prevazut cu 3 moduri de functionare: normal, soft, somn pe care le poti alege in functie de preferinte sau de necesitati. Displayul LED iti garanteaza un nivel de vizibilitate ridicat inclusiv in timpul noptii.

Este evident ca modelul Taurus Babel Rc este cel mai bun ventilator turn disponibil la ora actuala. Este prevazut cu un sistem de control de la distanta care poate fi activat cu ajutorul telecomenzii inclusa in pachet. Aparatul are o putere de pana la 45 W, mai mult decat suficient pentru a face fata unor incaperi generoase si pentru a racori atmosfera intr-un timp record. Chiar daca nu se ridica la nivelului ventilatoarelor clasice, un astfel de model este destinat clientilor care sunt in cautarea unui produs eficient, performant, dar care sa aiba un aspect elegant si placut in acelasi timp. Mai mult decat atat, consumul de energie electrica este unul redus comparativ cu alte aparate de genul acesta.

Dincolo de toate aceste beneficii, produsul este unul destul de scump ceea ce poate reprezenta un dezavantaj in momentul achizitionarii. Pretul final depaseste cu mult bugetul romanilor care sunt dispusi sa faca o astfel de investitie. In ciuda nenumaratelor calitati, un astfel de aparat nu este accesibil oricarui doritor.

Puncte forte

  • extrem de silentios
  • usor de transportat dintr-o incapere in alta
  • temporizator
  • 3 moduri de functionare: normal, soft, somn
  • sistem de control de la distanta
  • putere de pana la 45 W

Puncte minus

  • pret mare
  • nu vine insotit de un manual de instructiuni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here