Cele mai bune boilere electrice. Alege ce e mai bun pentru locuinta ta !

Incalzirea pe timp de iarna reprezinta o preocupare a oamenilor care vor sa asigure membrilor familiei si sa isi asigure si lor insisi cele mai bune conditii de confort si siguranta. Ceea ce inseamna ca modul de incalzire este important atat in ceea ce priveste sanatatea, insa conteaza foarte mult si banii pe care ii cheltuiesc in acest sens. Unele optiuni de incalzire sunt de-a dreptul costisitoare, atat in ceea ce priveste investitia initiala cat si intretinerea. Boilerul electric este, insa, alegerea potrivita a celor mai multi romani care nu doresc sa isi instaleze o centrala termica pe gaz, asa cum este “traditia” de cativa ani.

Alegerea unui echipament de acest gen trebuie sa fie foarte bine documentata. Conteaza tipul boilerului si dimensiunile acestuia, daca se potriveste mai degraba un boiler vertical sau orizontal, un boiler cu montaj deasupra ori dedesubtul chiuvetei si in acest sens trebuie masurat spatiul in mod corespunzator. De asemenea, trebuie ales boilerul electric si in functie de volumul acestuia, de putere si nu in ultimul rand, de firma producatoare. Boilerul electric este cea mai buna alegere la acest moment a oamenilor care vor sa investeasca banii in mod inteligent in produse de incalzire ideale pentru orice familie.

Vezi produsele cu reducere pe Emag !

Vezi aici boilerul de care ai tu nevoie !

1Boiler electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR, 2000 W, 50 l, 0.8 Mpa, 18 mm, Protectie anti-inghet

Un boiler electric ideal pentru caldura si asigurarea apei menajere este modelul Tesy care are un design nou al duzei de apa rece, care asigura cu 15% mai multa apa calda spre deosebire de alte modele din aceeasi clasa. Gratie tehnologiei folosite, oamenii vor economisi din energia la incalzire, iar intrerupatorul BiLight indica atat modul incalzire de culoarea rosie si gata de utilizare de culoarea albastra.

Termostatul este reglabil, usor accesibil, rezervorul are trei ani garantie, este un tip de boiler cu instalare verticala si control mecanic, cu o putere mare de 2000 W, protectie din sticla ceramica, indicator luminos de functionare, alimentare electrica si protectie anti-inghet. Este un produs cu un design placut si care se incadreaza foarte bine in orice locuinta, avand un timp de incalzire al apei scurt si un raport calitate-pret foarte bun.

Vezi produsul pe Emag !

2Boiler electric Ariston Pro R 80 EU, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Reglaj extern de temperatura

Un boiler electric la fel de impresionant, insa ce apartine unei companii cu o indelungata traditie in domeniu este modelul Ariston Pro R 80 EU. Este un boiler cu reglaj exterior al temperaturii, cu sistem Nanomix, ce asigura o cantitate mai mare de apa calda, cu un design modern si robust care se incadreaza perfect atat in case cat si in apartamente unde este necesara o noua investitie pentru asigurarea apei calde menajere si caldurii in perioada rece.

Asadar, boilerul electric Ariston merita toata atentia cumparatorilor avand un consum mic, face fata unei familii mai numeroase foarte lejer, apa este fierbinte, nu calda, tine chiar si cateva zile si se monteaza foarte usor.

Vezi produsul pe Emag !

3Boiler electric Tesy BiLight GCV303512B11TSR, 1200 W, 30 l, 0.8 Mpa, 18 mm, Protectie anti-inghet

Un alt boiler marca Tesy, foarte util si performant este modelul BiLight cu ajutoru caruia se poate asigura caldura si apa calda intr-o locuinta in care sunt mai multe persoane care cer conditii decente de trai, indeosebi in perioada rece cand este necesara o mai mare atentie pentru confortul si starea de bine, precum si sanatatea locatarilor.

Acest boiler electric Tesy care are un design foarte modern si placut, se incadreaza cerintelor oricarui potential utilizator, fiind foarte performant. Are chiar si un intrerupator cu doua moduri de operare si un termostat usor accesibil si facil de reglat. Boilerul electric Tesy merita toata atentia cumparatorilor, fiind un model accesibil si cu caracteristici impresionante.

Vezi produsul pe Emag !

4Boiler electric Tesy BiLight GCV603520B11TSRC, 2000 W, 60 l, 0.8 Mpa, 18 mm

Un alt boiler Tesy BiLight este modelul cu design slim, cu efect Piston ce asigura o cantitate mult mai mare de apa calda menajera si care economiseste destul de mult din energia de incalzire. Intrerupatorul BiLight are doua functii pentru alertarea utilizatorului, puntele de setare a temperaturii sunt proeminente, foarte bine marcate, perfecte chiar si pentru cei cu deficiente de vedere.

Este un model care se incadreaza perfect atat in apartament cat si in casa, cu instalare verticala, control mecanic si un volum de 60 de litri, ce are nu numai termostat reglabil ci si un anod de magneziu si o supapa de siguranta, ideal pentru orice familie care pune accent atat pe confort cat si pe siguranta utilizarii unui astfel de dispozitiv.

Vezi produsul pe Emag !

5Boiler electric Tesy Compact Line GCA 1015 L52RC, 1500 W, 10 l, 0.9 Mpa, Termostat reglabil, Montare deasupra chiuvetei, Alb

Cu un design extrem de modern si placut, boilerul electric Tesy Compact Line GCA este un model care se poate monta deasupra chiuvetei, se potriveste de minune in orice locuinta si asigura un confort sporit locatarilor. Acest boiler electric are un buton multifunctional On/oFF, permitand reglarea temperaturii, dar si un indicator BiLight, astfel incat utilizatorul sa stie exact daca este in functiune sau gata de folosire. Asigura eficienta energetica, beneficiaza de o protectie din sticla ceramica si vine cu o garantie impresionanta.

Boilerul electric Tesy este ieftin, mecanic, are un volum mic, insa, potrivit unui cuplu sau chiar unei persoane singure, este usor de montat si de folosit, incalzeste apa foarte repede, reziste in timp foarte bine, deci este fiabil si isi dovedeste utilitatea de-a lungul timpului.

Vezi produsul pe Emag !

6Boiler electric Ariston Pro Eco EVO 80 EU, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Afisaj LED-uri

Ariston lanseaza pe piata nationala si internationala o multime de modele de boilere electrice foarte performante. Unul din aceste modele este si boilerul electric Ariston Pro Eco Evo 80 EU. Are o putere de 1800 W si o capacitate de 80 de litri, beneficiaza de izolatie termica si are un afisaj ultra-modern cu LED-uri, precum si un design impresionant si usor de incadrat in orice stil de amenajare.

Asadar, boilerul electric este perfect pentru utilizatorii ce isi doresc un produs modern si capabil sa ofere un nivel de economie de energie electrica maxim si o performanta deosebita, plus siguranta maxima. Este un produs care aduce apa la 40 de grade Celsius foarte repede, care are rezervor emailat cu titan, ceea ce inseamna ca durabilitatea si rezistentra sunt sporite in timp si beneficiaza si de o functie Eco ce ajuta la controlul electronic cu ajutorul functiei de memorare a obiceiurilor de consum. Asadar, este un boiler electric perfect din toate punctele de vedere pentru orice familie.

Vezi produsul pe Emag !

7Boiler electric Ariston Pro R 100 EU, 1800 W, 100 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Reglaj extern de temperatura

Boilerul electric Ariston este ideal pentru familiile care cauta o modalitate mult mai ieftina si mai eficienta de incalzire pe perioada iernii, excluzand centrala termica pe gaz si alte variante care se dovedesc fie ineficiente fie foarte costisitoare ori periculoase. Acest boiler electric are un reglaj exterior al temperaturii, astfel incat este simplu de reglat atmosfera de care urmeaza sa se bucure intreaga familie, precum si apa calda. Boilerul electric are un design unic, placut, care se potriveste perfect in orice stil de amenajare din locuinta. Boilerul electric nu costa mult si nici nu consuma mult, are un dispozitiv de control extern si poate incalzi o cantitate destul de mare de apa.

Este un boiler electric cu instalare verticala, cu control electronic, un volum de 100 de litri si o putere de 1800 de W. Se monteaza usor si are un raport calitate-pret excelent!

Vezi produsul pe Emag !

8Boiler electric Ariston Andris RS 15 EU, 15 l, 1200 W, Led iluminat, Protectie electrica IPX1, Montare deasupra chiuvetei, Reglaj extern de temperatura


Un alt produs perfect marca Ariston este boilerul electric Andris RS 15 EU, cu o capacitate de 15 litri, o putere de 1200 W si protectie electrica, ce se monteaza deasupra chiuvetei. Acest boiler electric este ideal in locuinte mai mici sau pentru persoane singure ori in cuplu, este un dispozitiv compact cu un design placut, cu rol de incalzire al apei, actionat fiind de un termostat imersat. Temperatura apei se mentine la valoarea dorita mai mult timp, elementul de incalzire este din cupru si structura este rezistenta la stropirea cu apa, avand posibilitatea unei setari simple a temperaturii dorite gratie butonului frontal si termostatului imersat.

Vezi produsul pe Emag !

9Boiler electric Ariston Pro Plus 80, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Afisaj LCD Soft Touch, Posibilitate de programare

Fiind una din cele mai importante si mai renumite companii de pe piata, Ariston comercializeaza o multime de modele de boilere electrice, potrivite pentru orice buzunar, pentru toate exigentele si care se incadreaza perfect in locuinte, indiferent cat de modern ar fi acestea amenajate. Boilerul electric Ariston ProPlus 80 cu o putere de 1800 W si o capacitate de 80 de litri, ce beneficiaza de protectie electrica si posibilitatea de programare, este un dispozitiv perfect pentru a asigura caldura si apa calda pentru o familie, in plina iarna.

Acest boiler are un rezervor emailat cu titan, ceea ce inseamna ca este fiabil si rezistent, are functia Eco Evo care poate seta automat functiile conform obiceiurilor de consum memorate dar si necesarului de apa calda, dar si un panou de comanda pe baza de leduri, cu afisaj eco si termometru inteligent. Acest produs este fiabil, sigur, confera un confort sporit si un design atractiv celor interesati.

Vezi produsul pe Emag !

10Boiler electric Ariston Pro Eco EVO 50 EU, 1800 W, 50 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Afisaj LED-uri

Boilerul electric este o investitie foarte buna in orice locuinta. De cele mai multe ori, oamenii renunta la metodele de incalzire costisitoare si ineficiente si opteaza pentru un boiler electric cum este modelul Ariston ProEco Evo, cu o capacitate de 50 de litri si o putere de 1800 de W, cu izolatie termica si protectie electrica.

Este un boiler cu un design modern si placut, care se incadreaza din punct de vedere estetic dar si al cerintelor in orice locuinta. Este un produs care garanteaza economia de energie electrica si o performanta precum si o siguranta la nivel maxim. Boilerul electric economiseste mai mult si se incalzeste mai bine. Este un boiler cu instalare verticala si control electronic, care se monteaza, se intretine si se foloseste usor, care este prevazut cu un anod de magneziu, o supapa de siguranta si un intrerupator ON/OFF. Boilerul electric Ariston este inteligent si deosebit din toate punctele de vedere, garantand utilizatorilor cele mai bune conditii de incalzire si de locuit pe perioada rece. Pentru a trece iarna cu bine, boilerul electric este o solutie mult mai eficienta decat orice alta metoda de incalzire.

Vezi produsul pe Emag !

11Boiler electric Ariston Shape Eco EVO 50 EU, 1800 W, 50 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Afisaj LED-uri

Un boiler electric Ariston este recomandarea specialistilor pentru familiile care cauta cea mai buna metoda de incalzire si obtinere a apei calde menajere la momentul actual. Un boiler electric nu consuma cat consuma o centrala termica pe gaz, de exemplu, se incalzeste mult mai repede, ofera o cantitate destul de mare de apa calda menajera si este sigur si fiabil. Acest boiler marca Ariston combina tehnologia Eco cu sistemul Nanomix si cu sistemul de siguranta ABS, rezultatul fiind impresionant. Designul modern si forma patrata este de asemenea un motiv in plus pentru ca cineva sa faca o asemenea achizitie si investitie.

Acest boiler electric asigura pana la 40 de litri de apa la 40 de grade oricand, rezervorul fiind destul de mare si rezistent, gratie emailarii cu titan. Afisajul este Eco, prevazut chiar cu un termometru inteligent, pachetul electronic de siguranta este ideal pentru utilizator, pretul este putin mai ridicat fata de modelele prezentate anterior, insa isi merita cu siguranta fiecare ban investit acest boiler electric impresionant.

Vezi produsul pe Emag !

12Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH VBO 125, 1500 W, 125 l, 0.8 Mpa, Alb

Ultimul si cel mai scump boiler electric din lista celor prezentate este modelul Ferroli cu un design extrem de placut si modern, care se potriveste in orice locuinta, indiferent cat de simplu sau de pretentios ar fi amenajata. Boilerul electric Ferroli este fabricat din otel superior laminat la rece, este dotat cu anod cu concentratie de magneziu foarte mare, izolatie cu spuma poliuretanica, dar si o protectie electrica superioara. In plus, boilerul are si o lampa pilot cu indicator pornit / oprit, un termostat protectie supraincalzire cu dubla siguranta si o supapa de siguranta si componente reciclabile.

Boilerul electric Ferroli este un boiler cu instalare verticala si control mecanic, cu un volum mare, de 125 litri si o putere de 1500 de W, care se monteaza numai de catre un specialist in domeniu. O data instalat, utilizatorii vor fi uimiti de cat de repede incalzeste atmosfera si apa si cu siguranta nu vor regreta investitia facuta.

Vezi produsul pe Emag !

13Boiler Electric Platinum HTM 87569 120 L Montaj Vertical

Un boiler electric Platinum este solutia ideala pentru consumatorii casnici care doresc sa isi prepare apa calda menajera, avand un design foarte elegant si folosind o tehnologie inovatoare. In plus, un astfel de boiler va aduce si multe alte avantaje, mai ales din punct de vedere al economiei facute si al confortului pe care il asigura. Performanta boilerului electric se datoreaza mai mult izolatiei termice de calitate si rezervorului din hotel emailat ce asigura o protectie suplimentara gratie anodului din magneziu, ce previne coroziunea.

In functie de cerintele pe care persoanele care il utilizeaza le au, la acest boiler temperatura de iesire a apei poate fi setata intre 30°C si 75°C. Boilerul Platinium este perfect in orice familie in care cerintele sunt din ce in ce mai mari. De astfel, utilizatorii acestui tip de boiler sunt de parere ca asigura eficienta maxima.

Vezi produsul pe Emag !

14Boiler electric Gorenje TGR50N/V6, 2000 W, 50 l, 0.6 Mpa, 17 mm, Protectie anti-inghet

Gorenje scoate pe piata un boiler electric foarte bun, cu montare verticala pe perete, avand dimensiunea perfecta chiar si pentru spatii mai mici si cu ajutorul caruia se poate seta temperatura potrivita a apei calde. Are de asemenea un element de incalzire electrica cu imersiune, este asigurat si protejat impotriva inghetului si dotat cu un termometru ce afiseaza temperatura apei din interiorul acestuia. Se instaleaza rapid si se intretine foarte simplu. Are un design exceptional si un pret foarte bun, alegerea potrivita a unei familii obisnuite.

Vezi produsul pe Emag !

15Boiler electric BRAUN Vertical SE80, 1500W, 80litri, clasa energetica D, protectie impotriva umiditatii IPX4, indicator stare activa termostat, alb


Acest boiler electric marca Braun, produs in Italia, se va dovedi extrem de eficient de-a lungul timpului, dar si economic. Boilerul Braun are o performanta crescuta, un design atractiv si un consum scazut de energie, plus o durata de viata crescuta, rezistenta fiind din cupru armat si anodul din magneziu. In plus, izolatia este realizata din poliuretan iar ventilul de siguranta este foarte important pentru securitatea utilizatorilor. Este un produs inovator, cu un design superb, care se potriveste de minune in orice locuinta si este special realizat pentru a asigura apa calda intregii familii.

Vezi produsul pe Emag !

16Concluzii

Boilerul electric este un dispozitiv folosit pentru a beneficia de apa calda menajera in locatii in care nu exista o centrala termica. Un boiler electric poate fi folosit si acolo unde nu exista o retea de apa calda, dar poate fi foarte bine si o solutie de rezerva pentru atunci cand se strica centrala. Investitia intr-un boiler este mult mai mica comparativ cu o centrala, se monteaza mult mai simplu si nici nu are nevoie de guri de aerisire. Boilerul electric incalzeste foarte bine apa si o mentine calda astfel incat sa poata fi folosita la baie, dus, spalat pe maini, spalat rufe, vase, etc.

Boilerul electric se poate monta in baie, insa sunt modele mai mici si pentru bucatarie. O data cu incalzirea apei, boilerul electric incalzeste si atmosfera. Trebuie ales un boiler electric cu o capacitate mare, in cazul in care sunt mai multi utilizatori in casa. Cele mai populare branduri prezentate anterior sunt Ariston si Tesy, insa cu siguranta nu sunt si singurele. In functie de capacitate, volum si de pret, utilizatorii se pot orienta catre un model care sa ii avantajeze din toate punctele de vedere. Celelalte caracteristici nu sunt neaparat mai putin importante, insa cu siguranta dotarile sunt mai putin impresionante. Cu alte cuvinte, degeaba are un design modern, LED-uri, afisaj electronic, daca pur si simplu nu functioneaza asa cum ar trebui. De aceea, specialistii recomanda oamenilor sa isi achizitioneze boilere electrice moderne si nu foarte costisitoare pentru ca apa calda sa nu le lipseasca nicicand din casa.

Cei care au folosit sau folosesc unul din modelele prezentate sunt invitati sa isi exprime parerea si sa recomande si celorlalti oameni care inca nu sunt decisi asupra modelului pe care urmeaza sa il achizitioneze.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here