Cele mai bune compresoare de aer !

Nu toti cei care cauta un compresor de aer au si studii in domeniu pentru a sti exact ce fel de model sa aleaga, dupa ce anume sa se ghideze si ce carateristici ar trebui acesta sa aiba pentru a se incadra in cerintele activitatii desfasurate. Cu alte cuvinte, care este cel mai bun compresor de aer ieftin? Din lista de 8 compresoare cu siguranta ca oamenii pot alege foarte simplu modelul perfect. Fie ca au nevoie sa umfle lucruri mai voluminoase sau mai grele ori pur si simplu sa foloseasca compresoarele de aer la o vulcanizare ori la o benzinarie, sau sa il momteze si sa il utilizeze in propriul garaj, cumparatorii au la dispozitie produse de marimi diferite, cu un design robust si o portabilitate exceptionala, in unele cazuri.

Conteaza foarte mult pompa compresorului, daca aceasat este cu sau fara ulei, care confera si silentiozitatea produsului. Compresoarele cu pompe de ulei sunt mereu mai putin galagioase. De asemenea, conteaza si designul, pentru ca atunci cand aleg cel mai bun compresor de aer oamenii se uita foarte mult si la aspect, dar si debitul si presiunea compresorului, pentru a sti daca pot fi folosite in operatiuni grele sau mai usoare.

Vezi produsele reduse pe Emag !

Vezi aici compresorul de aer de care ai nevoie !

1Compresor Black&Decker BD 205/50, 50 l, 2 CP, 8 Bar

Compresorul de aer Black & Decker cu o capacitate de 50 de litri si un motor de 2 CP, este o alegere perfecta a oamenilor inteligenti, cu spirit intreprinzator. Acest compresor este fiabil, cu un piston, care este actionat de un motor electric monofazat. Este coaxial si are o constructie robusta si un design atractiv, o ungere imbunatatita cu un consum de ulei scazut si o ventilatie fortata cu debit mare. nu produce mult zgomot, este destul de silentios si tocmai de aceea oamenii se incanta la o asemenea achizitie.

Compresorul de aer este echipat cu protectie termica cu resetare automata, cu un regulator de tensiune si o supapa de siguranta. De asemenea, are manometru, roti si maner pentru transport, pentru a fi mult mai usor de mutat dintr-o parte in alta. Acest aparat este destinat mai ales uzului rezidential, avand o structura orizontala si un motor electric. Presiunea de lucru este de 8 BAR iar capacitatea rezervorului de 50 de litri. Este un dispozitiv numai bun pentru garaj sau micul atelier, util pentru uscarea motorului masinii dupa spalare sau a intregii masini atunci cand se umple de praf.

Vezi produsul pe Emag !

2Compresor Stanley DN200, 6l, 1.5 CP, 8 Bar

Un al doikea model de compresor propus de specialistii in domeniu este modelul Stanley, cu o presiune de lucru de 8 BAR, o performanta de 1.5 CP a motorului si o capacitate de 6 litri. Acest compresor este de asemenea destinat uzului rezidential, nu industrial, fiind portabil, cu actionare electrica. Este perfect mai ales in micile ateliere sau in garaje, are o structura orizontala si este fabricat din plastic si din metal, materiale foarte fiabile si rezistente. Designul este impresionant, lubrifierea se face fara ulei ceea ce inseamna ca nu este chiar cel mai silentios model, iar viteza maxima este de 3400 de rotatii pe minut.

Merge cu o tensiune de alimentare de 230 Volti si are un debit de aer aspirat de 180 litri pe minut, cu o greutate mica, de doar 8 kilograme. Este un compresor ieftin si relativ zgomotos insa pentru dimensiunile si caracteristicile pe care le are este perfect. La doua ore de functionare este recomandata golorea rezervorului de condens. Este un produs mic, poate fi tinut chiar si in apartament, are butelia de 6 litri, protectie termica si supapa de presiune pentru siguranta, ins anu poate fi folosit la lucrari de mare amploare.

Vezi produsul pe Emag !

3Compresor Geko 24 L, 8 bar, 210 l/min, 2.5 kW, 2 iesiri

Compresorul care se va dovedi de un real folos acasa sau la atelier este modelul Geko cu o capacitate de 24 de litri, 210 litri pe minut si doua iesiri, plus o presiune de lucru de 8 BAR. Este un produs centrifugal, cu utilizare la nivel rezidential, care poate fi portabil. Este actionat doar electric si are o structura orizontala. Cu un design robust si foarte placut si o culoare gri obisnuita, acest compresor nu iese din tipare, nu este foarte spectaculos insa se dovedeste eficient pentru toate tipurile de utilizatori. Puterea este de 2500 W si are o viteza maxima de 2850 rotatii pe minut.

Din punct de vedere calitate-pret, raportul este foarte bun. Produsul se va dovedi folsitor pentru casa, masina, hobby, pentru garaj sau pentru atelier. Esre destul de zgomotos insa acesta ar fi singurul inconvenient pentru clasa din care face parte. Compresorul Geko merita atat banii cumparatorilor cat si atentia acestora, mai ales de vreme ce cu greu se poate selecta un produs potrivit dintr-o lista atat de mare, de cateva sute de pe piata.

Vezi produsul pe Emag !

4Compresor cu piston, profesional FIAC, tip NEW-AB50/330MC, alimentare 220V, rezervor 50l, debit 330l/min, 10 bar

Un compresor cu piston profesional cu alimentare la 220 V si un rezervor de 50 de litri, cu un debit de 330 litri pe minut si o presiune de 10 BAR este modelul FIAC, poyrivit mai degraba pentru firmele care au nevoie de un asemenea ajutor de nadejde pentru a aduce clientilor maxima satisfactie. Compresorul profesional are doua pistoane, este actionat de un motor electric monofazat si are un randament mult imbunatatit. De asememea, se poate mentiona si constructia robusta, designul placut si faptul ca este echipat cu un presostat resetabil automat si un manometru. In dotarile acestui compresor intra si supapa de siguranta si supapa de purjare, manerul si rotile pentru transport precum si regulatorul pentru presiune.

Acest produs poate fi folosit la nivel profesional, fiind fiabil si rezistent, recomandat pentru o utilizare indelungata in vulcanizari, service-uri auto, vopsitorii, hale de productie, etc. Acest compresor este prevazut cu o cupla rapida de tip mama si este fabricat in Italia. Compresorul cu piston destinat uzului comercial este portabil, actionat in mod electric si lubrifiat cu ulei. Nu face prea multa galagie, are o constructie solida si se comporta exceptional chiar si dupa cativa ani de utilizare.

Vezi produsul pe Emag !

5Compresor aer cu piston Dari DEC 150/2800B-3M, motor monofazat de 3CP, debit aer 330 l/min, rezervor 150 l

Compresorul de aer cu piston Dari cu un debit de aer de 330 l pe minut si un rezervor de 150 de litri plus multe alte caracteristici moderne se potriveste perfect unei afaceri care nu se afla la inceput ci pur si simplu are nevoie de ceva ajustari pentru a avansa in fata altor firme in domeniu. Compresorul cu piston si ungere cu ulei se va dovedi de un real folos profesionistilor, gratie si transmisiei cu curea de 2 cilindri si o treapta, actionat cu ajutorul unui electromotor monofazat.

Produsul este dotat cu o protectie termica la suprasarcina, resetabila manual si cu cablu de alimentare, cu impamantare si stecher. Rezervorul si celelalte componente ale compresorului sunt protejate astfel incat la atingere utilizatorii sa nu aiba nici un fel de probleme si incidente neplacute. Compresorul de aer cu piston este dotat cu un manometru ce indica presiunea din rezervor dar si cea dupa regulator. Acest compresor este mobil, are roti si maner de relocare si poate fi folosit indeosebi pentru a actiona unele scule pneumatice, cum ar fi pistoalele aerogrape, de pulverizat sau de capsat, pentru a umfla unele anvelope auto si pentru a face unele operatiuni minore de intretinere. Ceea ce inseamna ca acest compresor de aer cu piston pentru uz comercial este investitia perfecta pentru o anumita categorie de utilizatori!

Vezi produsul pe Emag !

6Compresor aer profesional cu curea 50L, Visoli, VSL-508, 8bar


Compresorul de aer profesional cu curea Visoli, cu o capacitate de 50 de litri, cu presiunea de 8 BAR si un design cu totul deosebit vine in completarea acestei liste cu produse profesionale. Este un produs ideal pentru aplicatiile de inalta performanta, avand o capacitate de 50 de litri si o greutate de 55 de kilograme. Bobinajul este din cupru, nu din aluminiu, acest aspect trebuie cunoscut de catre cumparatori inainte de a face pasul cel mare si de a investi bani. Este un compresor de aer profesional cu piston de tip stationar, actionat electric cu o structura orizontala si o putere a motorului de 2 cp. Se alimenteaza la 220 V si are o capacitate mare a rezervorului, ceea ce inseamna ca se dovedeste eficient si fiabil in timp. Cei care vor sa isi investeasca banii intr-un dispozitiv performant sunt sfatuiti sa ia in calcul aceasta varianta.

Vezi produsul pe Emag !

7Compresor aer Stager HM-V-0.25/250, Rezervor 250L, Presiune 8 bar, 3CP, Debit aer 250 l/min, Angrenare prin curea


Un alt produs marca Stager este compresorul de aer cu un rezervor de 250 de litri, cu presiune de 8 BAR si 3 cp capacitatea motorului, cu un debit de aer de 250 litri pe minut si posibilitatea de angrenare prin curea. Din caracteristicile acestui proudus performant, precum si din pretul acestuia reiese faptul ca este un compresor de aer destinat uzului industrial si mai putin celui rezidential sau comercial. Asadar, numai companiile mari pot sa il foloseasca pentru a satisface cerintele clientilor. Tensiunea de alimentare a compresorului este de 230 de litri, in vreme ce turatia motorului este de 1059 rotatii pe minut. Debitul de aer implica 250 de litri pe minut iar presiunea aerului de 8 BAR. Rezervorul de capacitate mare transforma acest compresor de aer industrial intr-o alegere potrivita a oamenilor intreprinzatori. Asadar, cine isi doreste un dispozitiv fiabil, eficient, insa cam galagios, cu supapa de retinere, structura verticala, este invitat sa faca o investitie inteligenta in acest sens.

Intretinerea trebuie facuta ca la carte pentru ca produsul sa reziste multi ani in vulcanizare sau unde doreste omul sa il foloseasca.

Vezi produsul pe Emag !

8Compresor 24 L, Maestro Mt Roc 1524 A


Ultimul insa nu cel din urma compresor este cel cu o capacitate mare, de 24 de litri, cu piston, pentru utilizare rezidentiala. Este un compresor portabil cu structura orizontala si un manometru presiune. Mai mult decat atat, este dotat cu roti pentru transport si supapa de retinere. Are un design placut, culoarea verde implica un aspect foarte ingrijit. Presiunea de lucru este de 1 bar iar capacitatea rezervorului de 24 de litri. Cei care utilizeaza deja acest produs sunt multumiti de rezultate si de fiabilitatea compresorului in sine. Este un compresor ce dispune de filtru de aspiratie, are o greutate de 30 de kilograme, un volum de 2.5 litri al rezervorului si dispune de toate avantajele pentru a fi achizitionat fara teama ca s-ar putea intampla ceva care sa afecteze functionarea de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte, este o investitie buna care se va cunoaste in timp.

Vezi produsul pe Emag !

9Concluzii

In urma parcurgerii acestor 8 tipuri de compresoare, oamenii ajung la concluzia ca cel mai bun compresor de aer exista si se alege in functie de cerintele si necesitatile fiecarei activitati in parte. Unii au nevoie de compresoare mai mari, mai puternice, in vreme ce altii, in micul garaj sau atelier pe care il detin se declara norocosi si multumiti si cu modele mai mici. Cel mai bun compresor de aer se va alege intotdeauna in functie de caracteristici, dar si de pret. Pentru ca oamenii stiu ca trebuie sa investeasca in mod inteligent pentru a obtine rezultate remarcabile. Compresoarele pot fi cu pompa fara ulei sau cu pompa cu ulei. In functie de alegere, unele vor fi mai silentioase, altele mai galagioase.

Compresoarele de aer trebuie sa aiba si o buna mobilitate si sa fie transportate usor in cazul in care nu este vorba de o afacere mare, de o vulcanizare sau de un atelier auto. Este important si debitul si presiunea, intretinerea si accesorizarea compresorului pentru ca oamenii sa fie siguri ca fac cea mai potrivita alegere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here