Cele mai bune redresoare auto

In acest articol va voi prezenta un top al celor mai bune redresoare auto din tara noastra. Acest top a fost conceput tinand cont de parerile consumatorilor din Romania. Un lucru pe care va trebui sa-l aveti in vedere despre acest top, il consta faptul ca el a fost realizat in urma review-urilor produselor respective, dar si raportului calitate-pret. Am ales produse in functie de orice buzunar si indiferent de ce produs veti alege din acest top, puteti considera ca ati facut o alegere foarte buna. Acestea fiind zise, aveti aici un top al celor mai bune redresoare auto din tara noastra.

Vezi aici redresoarele cu reducere!

1. Redresor auto ProWeld DFC-450A


Acest prim produs din topul nostru este unul destul de recomandat fiind considerat unul profesional. Avantajul sau il consta faptul ca este atat robust, cat si puternic, lucru ideal pentru incarcarea acumulatorilor de capacitate mare. Folosind acest produs vei constata ca datorita faptului ca este destul de puternic, va ajuta la demarajul rapid atat al tractoarelor, cat si al camionetelor ori a camioanelor. Controlata prin microprocesor, incarcarea va fi una pulsatorie, aceasta nedeteriorand acumulatorul. De asemenea, veti putea observa ca acest produs are inclusa inversarea polaritatii, precum si o protectie la suprasarcina. Un alt lucru pentru care aceste redresoare auto sunt ideale pentru voi, este tensiunea de alimentare. Aceasta este de tip monofazat, iar puterea absorbita la start va fi de 8500 W. De asemenea, puterea absorbita la incarcare este si ea destul de mare, ajungand la 1200 W. Curentul de incarcare maxim este 70 A, iar curentul de start este 300 A. Clasa de izolare a acestui produs este H, greutatea sa fiind de 20 de kg.

Vezi aici pretul!

2. Redresor auto automat Absaar GPA


Un alt produs foarte indicat este acesta, chiar daca se afla pe locul doi in topul nostru. Motivul pentru care ocupa aceasta pozitie in top il consta pretul. Pretul sau este mai mult decat accesibil, fiind indicat pentru orice buzunar. Mai mult decat atat, acest produs a primit numeroase pareri pozitive atat de la consumatori, cat si de la profesionisti, fiind considerat unul de top, chiar daca pretul este unul mai mic. Tensiunea de intrare este de 110, pana la 240 de V, iar amperajul este de 2A. De asemenea, acest produs mai are si un indicator de incarcare cu LED.

Ecranul LCD al acestui produs este si el un atu, fiind foarte important. Bateria are si ea o capacitate superioara, fiind cuprinsa intre 20 si 80 Ah. De asemenea, un alt lucru pe care va trebui sa-l stiti despre aceste redresoare auto il consta faptul ca dimensiunile lor sunt destul de redus, iar alimentarea se face la 220V. Materialul din care a fost realizat acest produs este ABS, iar voltajul variaza de la 6V, la 12V. Principala caracteristica a acestui produs este incarcarea rapida, de asemenea o alta caracteristica importanta este design-ul compact cu maner. Tensiunea va fi si ea usor detectata, datorita functiei automate. Oprirea acestui produs este automata, iar incarcatorul este si el automat. Este indicat pentru baterii din plumb, AGM, Gel.

Vezi aici pretul acestui produs!

3. Redresor auto RoGroup


Aceste redresoare auto sunt ideale pentru reincarcarea acumulatorilor, in special al celor de tip plumb-acid. El se afla in topul nostru datorita specificatiilor sale, precum si datorita pretului sau destul de redus. Rapoirtul pret-calitate al acestui produs este exact ce aveti nevoie pentru a va bucura de un produs de calitate la un pret destul de mic. Tensiunea de alimentare este de 230 de V, iar puterea absorbita la incarcare ajunge pana la 134W. De asemenea, ar mai trebui sa stiti ca acest produs are o tensiune de incarcare cuprinsa intre 6V si 12 V, iar curentul de incarcare maxim este de 10Ah. Carcasa metalica este si ea destul de robusta. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l mai aveti in vedere despre acesta e izolatia de protectie, precum si siguranta fuzabila de 15A. Acest produs mai are si alte caracteristici precum protectia la inversarea polaritatii, dar si o stabilitate destul de mare conferita de modul sau de constructie. Ampermetrul frontal este si el foarte apreciat de utilizatorii acestui produs, iar cordonul electric de alimentare este destul de lung, ajungand la 2 metri. Produsul are si certificare CE.

Vezi aici mai multe detalii despre acest produs!

4. Redresor auto Telwin T-Charge 12


Din nou pretul, precum si recomandarile primite, fac ca acest produs sa se afle si el in topul nostru. Capacitatea bateriilor ce pot fi incarcate este cuprinsa intre 2-70 Ah, pentru 15 ore. Tensiunea din baterii este de 6/12 V, iar curentul de incarcare la 12V este cuprins intre 1 si 4. Tnesiunea de alimentare este si ea una indicata ajungand pana la 230 V, iar puterea absorbita este de 0.055 kW. Greutatea acestui produs este de 0.6 kg. Avantajele cumpararii acestor redresoare auto sunt destul de mari. In primul rand avem de aface cu un produs inteligent cu intrerupere automata a incarcarii bateriei. Aceasta functie este foarte utila deoarece va reporni produsul automat atunci cand bateria se goleste. Acest produs este foarte indicat pentru reincarcarea bateriilor sigilate AGM, MF, EFB sau WET. Este un produs ideal si pentru motociclete, avand si functia recovery. Aceasta este ideala pentru a recupera bateriile sulfatate. Functia COLD este numai buna pentru a incarca bateriile la o temperatura scazuta, iar functia LED va va arata nivelul de incarcare al bateriei. Protectia impotriva suprasarcinilor este asigurata. De asemenea , acest produs va mai include si cablu cu ocheti, precum si cablu cu clesti. Cel mai bine ar fi sa folositi acest proidus doar pe baterii cu capacitatea maxima de 70Ah.

Vezi aici pretul acestui produs!

5. Redresor Automat Eufab 6/12V 4A Auto-Moto


Avand un pret mic, acesta este si el indicat pentru a va reincarca bateria atat a motocicletei, cat si a masinii. Aceste redresoare auto Eufab au numeroase functii incluse, fiind destinate bateriilor de pornire moto si auto de 6V si 12V. Functiile de incarcare si reactivare automata sunt exact ce ai nevoie pentru protectia impotriva supraincalzirii. De asemenea, vei observa ca acest produs are si un display LCD cu o iluminare Profil. Incarcarea se va realiza in 4 etape si de va avertiza daca bateria este defecta. De asemenea, carcasa va avea si o protectie foarte buna la apa, cablul redresor avand o lungime de aproximativ 180 de cm. Al doilea cablu inclus, respectiv cel de alimentare are si el o lungime destul de mare, ajungand pana la 180 de centimetri.

Vezi aici mai multe detalii despre acest redresor!

6. Redresor auto cu protectie C18AH 12V


Acesta este ultimul produs din topul nostru, cu toate acestea veti constata ca este un produs superior din multe puncte de vedere. Are multe avantaje, printre care incarcarea rapida a acumulatorilor cu tensiouni diferite. De asemenea are si o protectie la scurt circuit. Un alt avantaj il consta faptul ca acesta are o rezistenta de izolatie scazuta, dar si faptul ca este portabil. Daca veti alege redresoare auto C18AH, atunci veti constata ca acestea sutn usor de transportat, iar aspectul lor este unul elegant. Veti reusi sa economisiti eficient energia si ve3ti constata ca va asigura o durata de viata foarte lunga pentru baterie.

Vezi aici pretul!

Cum alegi cele mai bune redresoare auto?

In primul rand trebuie sa fii atent la caracteristicile lor. Unele sunt mai scumpe, dar sunt considerate a fi profesionale. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l ai in vedere este pretul. Exista redresoare auto la un pret mai mare, dar exista si unele la un pret mai mic. Cele la un pret mai mic nu vor avea o perioada foarte lunga de viata, dar cu toate acestea isi vor face treaba si le veti putea utiliza destul de mult inainte sa fiti nevoiti sa va cumparati altele. De asemenea, un alt lucru pe care ar mai trebui sa-l stiti este ca, cel putin in topul prezentat de mine in acest articol, toate produsele au un raport pret-calitate foarte bun penbtru ceea ce fac si cu siguranta va veti putea bucura de niste produse de calitate ka un pret destul de mic. Puteti sa va alegeti orice produs din acest top si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta. Aceste produse sunt foarte bune pentru voi si sunt indicate sa fie folosite pentru a va rezolva problemele legate de masina.

Concluzie

Am realizat acest top din dorinta de a va ajuta si sper ca v-am fost de folos. Dupa cum am spus mai sus, toate produsele prezentate aici sunt ideale pentru voi si va veti bucura de o calitate superioara la un pret destul de mic daca veti alege orice produs de aici. Va trebui sa aveti in vedere si faptul ca numeroasele produse prezentate aici sunt recomandate atat de cei care le-au cumparat, cat si de profesionisti. Indiferent de ce produs alegeti, sa cititi cu atentie descrierea lui, astfel incat acesta sa aiba caracteristicile pe care vi le doriti, astfel incat sa functioneze foarte bine pentru voi. Sper ca v-am fost de folos cu acest articol si ca veti face o achizitie buna, avand in vedere ca produsele prezentate aici sunt cele mai bune de pe piata in momentul de fata, foarte multe persoane si profesionisti recomandandu-le.

Vezi aici redresoarele cu reducere!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here