Cele mai bune sobe pe gaz !

Incalzirea este o necesitate de care fiecare om trebuie sa se ocupe inainte de venirea frigului. Pentru ca posibilitati sunt foarte multe, insa numai cateva se potrivesc fiecarei familii in parte. Una din cele mai bune alegeri pentru o familie este soba pe gaz. Nu consuma mult, nu este periculoasa, arata bine, este fiabila si satisface necesitatile intregii familii. Ceea ce inseamna ca soba pe gaz este o alegere foarte buna pentru multe familii in care siguranta si confortul termic conteaza in anotimpul rece.

Cum se alege insa cea mai buna soba pe gaz? Nu este foarte simplu, pentru ca nu este un simplu obiect ce poate fi inlocuit cu prima ocazie, ci ar trebui sa fie o inbestitie pentru o perioada indelungata. Asadar, din cele trei modele de sobe pe gaz prezentate cu siguranta una se va potrivi necesitatilor familiei. Sunt cateva elemente in alegerea unei sobe pe gaz de care orice cumparator trebuie sa tina cont. conteaza foarte mult sistemul de siguranta, puterea, dimensiunea incaperii acoperite, treptele de temperatura dar si designul. Conteaza foarte mult si garantia si furnizorul care sa fie de incredere. Ceea ce inseamna ca o soba este o achizitie foarte buna, o investitie care merita toti banii, foarte utila atat in spatii mari cat si in spatii mai mici.

Vezi produsele cu reducere pe Emag !

Vezi aici soba pe gaz perfecta pentru tine !

1Soba incalzire pe gaz GPL, ZILAN ZLN-8458, Regulator gaz inclus, 3 trepte de putere

Prima din lista sobelor pe gaz prezentate apartine marcii Zilan, cu regulator de gaz inclus si trei trepte de putere. Aceasta soba este o achizitie care cu siguranta isi merita toti banii, mai ales ca nu este foarte scumpa. Avantajele sobei sunt: siguranta si puterea mare cu care se incalzesc incaperile, precum si rapiditatea incalzirii. Zilan are asadar trei panouri de incalzire care sunt realizate dintr-un material din ceramica cu micro-perforari, un material special cu o rezistenta termica foarte mare.

In plus, acest aparat are un sistem de protectie foarte avansat care intrerupe furnizarea gazului in cazul in care se depisteaza o crestere a nivelului de CO2 pana la 1.5%. Un alt sistem de protectie din dotarea aparatului intrerupe furnizarea gazului daca flacara pilot scade in intensitate sau se stinge. Acest aparat beneficiaza de o grila metalica de protectie ce limiteaza complet accesul la elementele de ardere si la reflector, grila care este pusa pe toata suprafata apartului. Aprinderea se realizeaza instantaneu, puterea minima a sobei este de 1.50 kW si puterea maxima de 4.20 kW. Include si un regulator ceas, insa nu si butelia.

Aceasta are trei elementi, este recomandata pentru incaperi de pana la 100 de metri cubi si consumul de gaz nu este atat de mare. Se poate vorbi de valori minime de 103 gr/h si de valori maxime de 305 gr/h. In plus, beneficiaza de trei trepte de putere de 1550, 2900 si 4200 de W, un termostat de siguranta, roti pentru transport si functioneaza pe GPL. Cu o greutate de doar 9 kilograme, este un produs usor de manevrat si de transportat.
Produsul are un raport calitate-pret foarte bun, vine cu instructiunile de folosire incluse, reguli de siguranta ce trebuie respectate si se comporta impecabil.

Vezi produsul pe Emag !

2Soba gaz ADS® 4100w cu infrarosu, 3 trepte de putere si regulator inclus

O alta soba pe gaz care se va dovedi la fel de eficienta este modelul ADS cu o putere de 4100 w cu infrarosu, cu trei trepte de putere si un regulator inclus. Acest model beneficiaza de trei trepte de putere si anume 1400 w, 2750 w si 4100 w. Functionarea sobei se face cu gaz butan sau propan, consumul de gaz este de 299 g/h, pe cea mai mare treapta de putere si este necesara i presiune de alimentare cu gaz de 39 mbar. In plus, aceasta soba necesita un debit de aer de 8.4 m3 pe ora pentru intretinerea procesului de ardere iar capacitatea maxima a butelei ce poate fi utilizata este de 15 kilograme.

Modelul de soba are si regulator de gaz inclus si un sistem de protectie ce previne riscul de incendiu. Componentele acestuia nu trebuie dezasamblate iar sistemul de protectie se actioneaza la inclinarea ori deplasarea aparatului in timpul functionarii. Cu un sistem de protectie ce monitorizeaza nivelul de oxigen din camera, iar cand acesta atinge pragul critic soba se opreste in mod automat, devine cea mai buna alegere a oamenilor care tin si la siguranta familiei. In plus, are si un sistem de protectie pentru veghe la flacara pilot, oprind automat gazul la soba dupa cateva secunde daca flacara se stinge.

Este o soba cu un design frumos, care se va dovedi extrem de utila, cu o garantie de 2 ani pentru persoanele fizice si 6 luni pentru persoanele juridice. Soba pe gaz are un buton de pornire piezo electric si roti pentru transport, dar si un indicator luminos de functionare si o siguranta si protectie la supraincalzire. Este o soba eficienta din toate punctele de vedere.

Vezi produsul pe Emag !

3Soba pe gpl ECO,3 trepte putere

Soba pe GPL ECO cu trei trepte de putere este un model un pic mai scump insa foarte bun pentru orice familie. Are un design frumos si cel mai important este foarte eficienta. Soba pe gaz Zilan are trei panouri de incalzire confectionate dintr-un material din ceramica special, cu micro-perforari cu o rezistenta mare din punct de vedere termic. Aparatul este prevazut cu sistemul de protectie ce intrerupe furnizarea gazului daca se ridica concentratile de CO/CO2 la 1.5%. De asemenea, aceasta soba are si un sistem de protectie ce intrerupe furnizarea gazului in cazul in care flacara pilot isi incetineste intensitatea ori se stinge.

Soba pe gaz GPL ECO are si o grila metalica ce limiteaza accesul la elementele de ardere si la reflector, pe toata suprafata aparatului, beneficiind totodata de aprindere Piezo. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, puterea maxima este de 4.20 kw, puterea minima de 1.50, are trei elementi si este recomandata pentru incaperi de pana la 100 de metri cubi. Soba functioneaza numai pe butelie, nu se poate racorda la reteaua de gaz. Are roti pentru deplasare si include si un furtun de racordare la butelie. Este o investitie moderna foarte eficienta pentru perioada rece.

Vezi produsul pe Emag !

4Soba pe Gaz GPL Butelie, Putere 4200W, 3 Trepte de Incalzire, Portabila pe Roti, Regulator Inclus, Aprindere Automata, MalTec 5000Wt

Ultima insa nu si cea mai putin importanta soba pe gaz este modelul cu o putere de 4200 W, portabila pe roti, cu aprindere automata si regulator inclus, modelul MalTec cu trei trepte de incalzire. Pretul este acceptabil pentru ceea ce stie sa faca. Este una din cele mai eficiente modalitati de a incalzi o camera, functionand pana la 100 de ore continuu. Este economica si cu un design foarte placut. In plus, are trei trepte de temperatura si incalzeste incaperi cu pana la 50 de metri patrati. Soba asigura o functionalitate in siguranta prin caracteristicile pe care le prezinta.

Soba se poate transporta foarte usor, are protectie impotriva supraincalzirii si o performanta ridicata. Setarile de alimentare sunt 1500, 2900 si 4200 W. In plus, soba protejeaza consumatorii de pericolele care ii pot pandi datorita folosirii necorespunzatoare. Se poate vorbi de protectia impotriva incalzirii, a surgerilor de gaz si a rasturnarii. Toate aceste variante sunt cat se poate de neplacute si de periculoase. Presiunea nominala este de 37 mbar, iar kitul include soba pe gaz, manualul de utilizare, furtunul cu regulator, setul de suruburi pentru fixarea clemei buteliei.

Designul sobei este special, pentru ca este din otel acoperit cu o pulbere fina ce asigura rezistenta la rugina a dispozitivului dar si rezistenta la temperaturile ridicate din apropierea placilor ceramice. In interior, indiferent cum ar fi el amenajat, griul antracit este perfect. In plus, tot ce tine de design este si manerul care faciliteaza miscarea dispozitivului chiar si atunci cand este in functiune. Grila de protectie previne accidentarea si incingerea obiectelor din jur, arsurile pe piele.

Incalzitorul se poate regla in functie de suprafata de incalzire pentru maximizarea caldurii si cu siguranta nu apar pericole in timpul folosirii. Tot ceea ce au de facut oamenii este sa cumpere produsul, sa conecteze o butelie si sa o foloseasca cu incredere. Soba se poate folosi in casa, in atelier, in spatiu de lucru, in incaperi ce necesita incalzire numai cateva ore pe zi si nu continuu, in cabane, etc.

Vezi produsul pe Emag !

5Concluzii

Se pare ca cea mai buna solutie in ziua de azi pentru o incalzire eficienta a incaperilor ramane soba pe gaz. Aceasta este puternica, eficienta si are un design deosebit si se incadreaza foarte bine in orice tip de incapere, fie ca este vorba de locuinte sau de diverse ateliere. Soba pe gaz GPL reprezinta o investitie buna mai ales cand vine cu o garantie extinsa, dar si cu unele caracteristici care sa fie pe placul consumatorilor.

Inainte de a cumpara, cumparatorii trebuie sa se intereseze in ceea ce priveste performantele, posibilitatea de a fi transportata usor, daca are protectie impotriva supraincalzirii si in ce consta aceasta, pentru ca majoritatea modelelor au protectie si cand creste nivelul de CO2 si cand scade intensitatea flacarei. In plus, este important sa stie si ce suprafata acopera, dar si cate trepte de caldura are respectiva, ce fel de combustibil foloseste si daca are incluse si unele accesorii sau nu. Ceea ce inseamna ca patru din cele mai frumoase si mai eficiente sobe pe gaz sunt aduse in atentia publicului pentru a fi achizitionate la cel mai bun raport calitate-pret.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here