Cele mai bune teste de sarcina

Aparitia unei sarcini ar trebui sa reprezinte un moment de bucurie pentru fiecare familie. Din pacate insa, lucrurie nu stau asa, de fiecare data. Asa ca, pentru confirmare acestui fapt, ar trebui sa se foloseasca cele mai bune teste de sarcina. Acestea ofera un raspuns rapid si real,care confirma sau nu, existenta unei sarcini, din primele clipe ale suspectarii sale. Astfel devine primul pas pe care toate femeile ar trebui sa-l faca, atunci cand menstruatia intarzie sa apara iar circumstantele duc spre posibilitatea unei sarcini.

Traim intr-o societate a contrastelor, o oamenilor foarte resonsabili dar si a celor care sunt supusi celor mai mari greseli, asa ca o situatie care pare foarte fericita pentru anumite persoane poate sa creeze adevarate drame pentru alte persoane. Pentru a nu intra intr-un subiect delicat dar si controversat, vreau sa ne referim la sarcina doar ca la acel eveniment foarte fericit, asteptat si poate programat de tinere familii care-si doresc un nou membru.

Pentru ca momentul real al conceptiei nu vine cu niciun semn special, confirmarea unei sarcini trebuie facuta printr-o metoda obiectiva, simpla si destul de sigura. Asa au aparut cele mai bune teste de sarcina. Acestea sunt foarte simplu de folosit si detecteaza o sarcina, dintr-un moment destul de incipient astfel incat tu sa te bucuri de vestea primita si sa actionezi in consecinta. Orice test de sarcina pozitiv, recomanda un control ginecologic rapid care sa confirme sarcina si sa-ti ofere toate informatiile pe care trebuie sa le stii si pasii pe care urmeaza sa ii faci.

Vezi aici testele de sarcina care au reducere.

Ce sunt testele de sarcina si cum se folosesc?

Dupa aproximativ o saptamana de la momentul conceptiei, organismul secreta un hormon special, numit gonadotropina corionica umana sau HCG si care este usor de detectat in sange si in urina. Astfel, testele de sarcina, au ca scop detectarea acestui hormon. Atunci cand el este prezent, intr-un procent de aproximativ 98% din cazuri, inseamna ca femeia este insarcinata.

Astfel, toate testele de sarcina ce pot sa fie folosite la domiciliu necesita folosirea a cateva picaturi de urina si respectarea clara a unor instructiuni care trebuie sa fie trecute pe ambalaj. Un test de sarcina se pozitiveaza doar dupa cel putin o saptamana de la contactul sexual ce a produs conceptia. Orice test efectuat inainte poate sa ofere un rezultat fals negativ.

In ceea ce priveste tipurile de teste te sarcina, momentan, pe piata exista trei mari categori. Testele de sarcina tip banda, stilou sau caseta. Diferienta dintre ele, este la o prima vedere, doar fizica si difera foarte putin modul de folosire. Ceea ce trebuie insa mentionat, este faptul ca este foarte important sa va feriti de testele de sarcina iefine si sa va achizitionati acele produse care pot sa va ofere un raspuns cat mai fidel.

Asa ca, cele mai bune teste de sarcina, prezinta un pret ceva mai mare dar nu exagerat, in schimb ofera si rezultate mult mai sigure, la un timp mai scurt de la actul de conceptie. Acest lucru este posibil datorita faptului ca un test de sarcina de calitate detecteaza chiar si valori de 10 ml U/ml de HCG pe cand, un test ieftin detecteaza valori mai mari de 25 ml U/ ml urina.

Rezultatele sunt foarte simplu de citit, fiind reprezenatate de cele mai multe ori de un sistem de afisare cu liniute. Aparitia a doua liniute, certifica sarcina. Mai trebuie mentionat faptul ca, medicii recomanda ca testul de sarcina sa fie facut din urina de dimineata, respectandu-se toate instructiunile, folosindu-se un dispozitiv de cea mai buna calitate si daca este facut prematur, repetarea sa in cateva zile.

Cel mai bun test de sarcina stilou

Pentru ca ai nevoie de un rezultat cat mai eficient si in acelasi timp de o metoda de efectuare rapida si simpla, iti recomandam sa-ti achizitionezi specialul test de sarcina Barza Ultrasensibil Stilou. Acesta garanteaza pentru cele mai bune rezultate, are un pret foarte avantajos si se efectueaza cat se poate de simplu.

Producatorii recomanda utilizarea acestui test de sarcina chiar cu 5 zile inainte de momentul in care aparea in mod obisnuit menstruatia. De asemenea, este bine de mentionat faptul ca acest sensibilitatea testului este una dintre cele mai ridicata, detectand, in doar 3 minute, un nivel al HCG-ului chiar si de 10 mlU/ml urina. Cu o astfel de sensibilitatea, preciza sa este de 99%, astfel incat tu sa te bucuri doar de cele mai corecte rezultate.

Instructiuni de folosire le gasesti in ambalaj iar acestea sunt foarte simple si usor de indeplinit, astfel incat testul sa poata sa fie efectuat de orice persoana, in orice loc si-n cel mai scurt timp.

Vezi aici mai multe detalii despre acest produs.

Cel mai bun test de sarcina caseta

Destul de cautate sunt si testele de sarcina tip caseta. Acestea pot sa prezinte o eficienta maxima, sunt foarte precise si difera de testee stilou sau cele cu banda din punct de vedere a modului de folosire. Asa ca va recomandam si noi un astfel de model si anume, testul de sarcina Barza Ultrasensibil Caseta.

Acest test de sarcina detine toate caracteristicile expuse la testul stilou pe care l-am descris mai sus. Cea ce este diferit este faptul ca detine o caseta, in care se pune, cu ajutoul unei pipete gradate, 4 picaturi de urina, se asteapta doar 3 minute, dupa care se poate citi foarte simplu rezultatul. Acesta are o precizie de 99%, astfel incat poti sa ai incredere totala in ceea ce iti spune.

Si de data aceasta, gasiti instructiunile in ambalaj, astfel incat totul sa fie simplu si pe intelesul fiecarei persoane. Testul poate sa fie realizat cu 5 zile inainte de data in care trebuia sa se declanseze menstruatia, astfel incat sa aveti un raspuns cat mai rapid, care sa va bucure sau sa va aduca in fata unei decizii ce nu trebuie sa fie amanata.

Vezi aici mai multe pareri despre acest produs.

Cel mai bun test de sarcina banda

Cel mai des utilizat test de sarcina este cel banda, acesta prezinta un pret redus, este foarte simplu de folosit si poate sa te aduca in fata celor mai sigure rezultate, asa ca dorim sa-ti prezentam un astfel de produs, pe care poti sa-l folosesti atunci cand te intrebi daca o sa devii mamica. Testul de sarcina banda Family Care isi doreste sa-ti dea vestea cea mare, cat mai corecta si intr-un timp relativ scurt.

Se recomanda ca acest tip de test sa fie realizat la cateva zile dupa momentul in care mestruatia ar fi trebuit sa se declanseze, respectandu-se instuctiunile de utilizare de pe ambalaj. Rezultatul este oferit dupa 5-10 minute si poate sa fie citit pana la maxim 15-20 minute din momentul in care testul a fost realizat. Dupa acel moment testul rezultatul poate sa devina eronat.

Este un test care se efectueaza relativ simplu, dar care este recomandat sa se faca acasa astfel incat, sa se respecte fidel toate instructiunile pentru a nu se ajunge la un rezultat care poate sa fie fals negativ.

Vezi aici mai multe detalii despre acest produs.

In loc de concluzie…

O sarcina ofera unele semne destul de tardiv, asa ca existenta ei ar trebui sa fie sugerata de orice intarziere a mestruatiei dupa un act sexual care a avut loc neprotejat. Asa ca, ai nevoie sa stii care sunt cele mai bune teste de sarcina pentru a reusi sa afli mereu ce se intampla in interiorul organismului tau si cand o noua viata incepe sa se formeze.

Asa ca dovedeste-te responsabil si indiferent care sunt planurile tale, indiferent daca-ti doresti sau nu un copil, alege ca atunci cand ai indoieli sa folosesti cel mai bun test de sarcina. Cu ajutorul lui poti sa-ti confirmi vestea pe care o asteptai, poti sa afli daca este momentul sa te adresezi unui medic sau sa iei o decizie importanta, care sa-ti influenteze intr-o mare masura viitorul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here