Combina frigorifica AK54240S+ – pareri si review

In ziua de azi, diferenta dintre un frigider mare si o combina frigorifica este insensibila. Diferenta consta in modul in care sunt amplasate partea de frigider si cea de congelator, in cazul combinei frigorifice congelatorul este amplasat in partea de jos. Capacitatea de stocare a combinei frigorifice este mai mare si beneficiaza de o serie de tehnologii avansate si functii speciale precum dozatorul de lichide sau gheata.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica AK54240S+

Aceasta combina este un model din noua generatie a cunoscutului producator roman, este una din cele mai ieftine combine frigorifice de pe piata. Foloseste un sistem static pe baza de conducte prin care circula agentul termic. Ceea ce inseamna ca atat in frigider cat si in congelator pot aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Temperatura se poate seta si regla prin rotirea termostatului situat in apropiere de becul din interior. Este o combina frigorifica de dimensiuni mai mici si detine un volum net total de 229 de litri din care frigiderul beneficiaza de 142 de litri iar congelatorul de 87 de litri. Nu ocupa mult spatiu, nu este atat de incapatoare ceea ce o face potrivita pentru o bucatarie mai mica. Beneficiaza de un compartiment inchis in care se pot depozita legumele, trei rafturi din sticla securizata, extrem de rezistete si trei suporturi din plastic montate pe usi.

Garnitura usilor contine aditivi speciali care previn formare de mucegai si depunerea bacteriilor. XXL Bottle este un raft pozitionat pe usa, dedicat sticlelor de mai mari dimensiuni. Garden Fresh este un compartiment spatios, plasat in mod convenabil in interior si care pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete ca in ziua in care au fost culese din gradina.

Congelatorul este unul destul de incapator, compus din trei compartimente spatioase in care se pot aseza alimente de tot felul. Designul este unul simplu, exteriorul combinei frigorifice este argintiu, cu manere iesite in relief, sensul de deschidere al usior putand fi inversat prin simpla mutare a balamalelor si manerelor.

Datorita faptului ca nu este caracterizata prin tehnologii ultra-performante, aceasta combina frigorifica este alegerea perfecta pentru cei care nu vor sa investeasca prea mult intr-un aparat frigorific.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here