Combina frigorifica Albatros CF34A+ – pareri si review

Combina frigorifica Albatros CF34A+ - pareri si review

Combina frigorifica este un aparat electrocasnic care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. Aceasta se alege in functie de necesitatile familiei in functie de capacitatea de depozitare si alte caracterstici. Calitatea poate sa fie oferita chiar si la preturi avantajoase, in forme clasice, cat se poate de practice care sa devina utile si sa prezinte si garantia eficientei indelungate. O firma care reuseste sa imbine calitatea cu lejeritatea financiara este Albatros. Aceasta iti propune si o combina frigorifica speciala ce merita din plin atentia doritorilor.

Avantajele care pot determina achizitionarea combinei frigorifice Albatros CF34A+

Combina frigorifica Albatros CF34A+ este un model care nu se doreste inovator, care nu vrea sa surprinda prin functii de ultima generatie dar care stie sa multumeasca necesitatea de conservare si pastrare in mod corect si sanatos a preparatelor. Astfel, simplitatea naste calitate si reuseste sa devina utila, fiind o alegere care merita sa fie luata in seama.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, aceasta combina frigorifica Albatros ofera un volum net de 273 litri, din care 205 litri sunt pentru frigider iar 68 pentru congelator. Frigiderul prezinta 4 rafturi din sticla si congelatorul este structurat pe 3 compartimente. Energetic, acest model este unul convenabil, promitand un consum foarte avantajos, garantat de clasa energetica superioara din care face parte si anume A+.

Termostatul reglabil, iluminarea interioara si sistemul de deghetare automata a frigiderului, usile reversibile sunt beneficii importante care pledeaza pentru aceasta alegere. De asemenea, compartimentul special pentru legume si fructe sporeste utilitatea.

Un minus important pe care il prezinta aceasta combina frigorifica Albatros este reprezentat de lipsa sistemului de dezghetare automat al congelatorului. Cu siguranta, dezghetarea manuala se va dovedi destul de anevoioasa si va consuma timp important dar efortul este compensat de pretul de achizitie ce poate sa fie considerat mic.

Albatros este una dintre acele firme care a rezistat exemplar pe piata electrocasnicelor, oferind, de fiecare data calitate, originalitate, trainicie si preturi foarte avantajoase. Acest lucru este reflectat si in ceea ce priveste aceasta combina frigorifica prietenoasa prin aspect si satisfacatoare prin functii si convenabila din punct de vedere material.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here