Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+ – pareri si review

Arctic este o marca recunoscuta si apreciata in intreaga lume, care fabrica si comercializeaza electrocasnice de cea mai buna calitate. Compania are in oferta si un model perfect de combina frigorifica, ce se incadreaza in cerintele si exigentele pe care le au consumatorii in ziua de azi. Persoanele care se afla in cautarea unei combine frigorifice de inalta clasa sunt invitate sa isi indrepte atentia catre modelul Arctic ANK cu o capacitate de 356 de litri, care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Aceasta combina arata foarte bine, ingheata si raceste diferite alimente si le pastreaza in conditii de depozitare ideale.

Avantaje combina frigorifica Arctic

Arctic vine pe piata cu tehnologia Full No Frost, care asigura umiditatea si previne formarea ghetii, astfel incat utilizatorii sunt scutiti de efortul de a dezgheta periodic combina. De asemenea, detine si optiunea Air Flow Dual Tech, care are la baza curenti de aer multidirectionali, ce mentin calitatea alimentelor si prospetimea acestora pentru o perioada lunga de timp si distribuie uniform temperatura, astfel incat mirosurile sa nu se amestece intre ele. Mancarea isi va pastra gustul si aroma.

Gratie tehnologiei Eco LED
, combina este iluminata puternic si nu se degaja caldura in compartimentul frigorifica astfel incat sa fie necesar un consum ridicat de electricitate. Daca unul din membrii familiei au uitat usa deschisa la frigider, combina avertizeaza sonor prin intermediul sistemului Eco Buzz.

Termostatul ajustabil este usor de folosit, regleaza usor si rapid temperatura si utilizatorul are posibilitatea de a schimba oricand temperatura de pastrare a alimentelor. Pe de alta parte, rafturile sunt ajustabile in functie de nevoile familiei, de alimentele introduse – exista chiar si un compartiment XXL Bottle, pentru sticlele mari.

Sanatatea familiei este pe primul loc si de aceea combina a fost prevazuta cu compartimentul fresh max 0 grade Celsius, perfect pentru carne si alte alimente perisabile. De asemenea, exista si un compartiment de mai mari dimensiuni, fast freeze xl zone, care ofera multiple optiuni de congelare si un spatiu Garden fresh pentru fructe si legume.

In concluzie, combina frigorifica Arctic este o investitie ideala si moderna, cu singura mentiune ca este putin cam zgomotoasa in unele momente si are un pret destul de mare pentru posibilitatea de cumparare a oamenilor de rand din Romania. Insa daca se trec cu vederea aceste dezavantaje, cu siguranta va fi o investitie buna pentru sanatatea familiei si totodata pentru aspectul bucatariei, gratie designului foarte elegant!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here