Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 229 l – pareri si review

Arctic pune la bataie cele mai bune electrocasnice mari. De la masini de spalat pana la combine frigorifice, toate acestea sunt ideale pentru o familie cu mai multi membri si destul de pretentiosi. Spre exemplu, combina frigorifica Arctic AK clasa A+, cu o capacitate de 229 de litri, alba imaculata, va fi imediat apreciata de toata lumea din casa. Si nici nu are un pret care sa sperie cumparatorii!Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 229 l - pareri si review

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Arctic

In general, Arctic ofera combine frigorifice si electrocasnice mari de cea mai buna calitate, extrem de apreciate de cumparatori si de utilizatori. Combina Arctic de clasa energetica A+ ofera o economie de peste 24 % fata de produsele similare clasa A, ceea ce inseamna ca se face o economie la facturile de electricitate considerabila.

Mai mult de atat, exista si un termostat ajustabil, care este usor de folosit, permite reglarea temperaturii in cele mai bune conditii, in functie de nevoi dar si de temperatura ambientala. Se poate schimba oricand temperatura de pastrare a alimentelor. Are chiar si un ventilator plasat in frigider, care distribuie uniform temperatura si umiditatea din interior. Asadar, se mentine constanta temperatura dorita de utilizator.

Rafturile sunt ajustabile
, pentru a fi folosite in functie de nevoile membrilor familiei. Acestea pot fi pozitionate la niveluri diferite, in functie de marimea dar si de numarul recipientelor depozitate.

Frigiderul este extrem de spatios
, avand chiar si un spatiu special pentru sticlele de mari dimensiuni, care sunt mereu utile si la indemana consumatorilor de lichide precum lapte, suc sau bere. Usile sunt reversibile, montate in mod convenabil pentru a face mai mult spatiu in bucatarie, acestea se pot deschide fie pe stanga, fie pe dreapta.

Exista chiar si un spatiu denumit Garden Fresh, perfect pentru fructe si legume, care se pastreaza gustoase si proaspete la fel ca in ziua in care au fost culese. Iar garnitura antibacteriana este cea care previne formarea mucegaiului si a bacteriilor si care pastreaza mancarea in cele mai bune conditii de igiena si sanatatea familiei in depline conditii de siguranta.

Per total, combina frigorifica Arctic este o investitie buna, insa nu foarte spatioasa pentru o familie foarte numeroasa si cu o inaltime limitata pentru spatiile destul de mici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here