Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l – pareri si review

Combina frigorifica este o investitie buna pentru locuinta. In primul rand, creeaza un aspect estetic placut in bucatarie si contribuie la completarea aparaturii electrocasnice din domiciliu. Mai mult decat atat, asigura utilizatorilor mentinerea prospetimii alimentelor pe o perioada indelungata. Modelul de combina frigorifica Arctic cu o capacitate de 262 de litri, incadrata in clasa de eficienta energetica A+ este ideal pentru o familie nu foarte numeroasa, care pune accent pe calitate atunci cand cumpara un electrocasnic.Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l - pareri si review

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Arctic

Inainte de a face o investitie, trebuie ca utilizatorii sa verifice bine caracteristicile si avantajele pe care o astfel de achizitie le-ar oferi. In primul rand, combina frigorifica Arctic este incadrata in clasa energetica A+. ceea ce inseamna ca are un consum mic la curentul electric si implicit facturile de electricitate sunt normale.

Mai mult decat atat, in frigider exista un compartiment denumit Garden Fresg care asigura o depozitare ideala a fructelor, legumelor si verdeturilor. Acestea raman proaspete pentru mai mult timp. Termostatul ajustabil este usor de folosit si are scopul de a regla temperatura in functie de nevoi, dar si de temperaura ambientala.

Pe de alta parte, rafturile sunt ajustabile si permit o folosire eficienta a spatiului din frigider. Si cele de pe usa sunt ajustabile, astfel incat sa poata fi depozitate diverse recipiente de dimensiuni diferite. Combina detine si un raft pozitionat pe usa pentru sticle mari, dar si un compartiment in congelator unde se pot congela rapid alimentele.

Combinele frigorifice Arctic au usi reversibile, sistem ce a luat in calcul necesitatile clientilor si spatiul de care acestia dispun. Mai mult, rafturile sunt fabricate din sticla rezistenta la pana la 25 de kilograme. Si garnitura usilor este antibacteriana, continand aditivi speciali care protejeaza alimentele impotriva bacteriilor.

Frigiderul are patru rafturi, un sistem de dezghetare automat si patru suporturi de usa, plus acel compartiment de legume si fructe. Congelatorul, in schimb, are trei compartimente spatioase si din pacate se dezgheata manual.

Exista iluminare interioara si termostat reglabil. Combina are suport de oua si tava de gheata si merge pana la 16 ore fara curent. Este ieftina si foarte buna, cu mici exceptii ce tin de silentiozitate si de performante ridicate. Per total, este un aparat electrocasnic foarte potrivit celor cu un buget redus si este usor de utilizat si de curatat, functionand fara probleme o perioada foarte indelungata de timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here