Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l – pareri si review

Electrocasnicele Arctic sunt pe placul cumparatorilor atat pe piata din tara, cat si din strainatate. Arctic este o marca foarte cunoscuta, unii ar spune numarul unu in lume in ceea ce priveste productia si comercializarea de electrocasnice pentru locuintele moderne. Combina frigorifica cu o capacitate de 356 litri, alba, cu tehnologia No Frost, ce apartine acestei firme, este ideala pentru cumparatorii care cauta un produs eficient, economic, performant si elegant.Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+

Puncte forte combina frigorifica Arctic

Ce observa in primul rand cumparatorii la un produs electrocasnic, la care ravnesc de ceva timp? Aspectul exterior, desigur! Iar combina frigorifica Arctic nu face rabat de la frumusete, eleganta si performanta. Echipamentul este alb, se intretine usor, si are unele „motive traditionale”, care dau tot farmecul acestui electrocasnic.

In ceea ce priveste economia de energie, simpla incadrare in clasa de eficienta energetica A+, este suficienta pentru ca utilizatorul sa isi faca o parere despre cat de mare va fi factura la electricitate. Combina frigorifica Arctic ofera un consum redus de energie, iar tehnologia Eco Led ofera o lumina mai puternica, degaja mai putina caldura si asigura un consum de sapte ori mai mic in comparatie cu sistemele traditionale de iluminare.

Tehnologia Full No Frost asigura un sistem de racire care impiedica formarea de gheata si zapada in cele doua compartimente ale combinei, si in plus, asigura mentinerea unui nivel optim de umiditate, gratie curentilor de aer. Prospetimea alimentelor este data si de tehnologia Air Flow Dual Tech, care raceste aerul pe baza curentilor multidirectionali, pastrand si distribuind temperatura si umiditatea in cele doua compartimente frigorifice. Astfel, alimentele vor fi mereu proaspete si gustoase!

Compartimentarea combinei frigorifice este in favoarea utilizatorului, dispune chiar si de un compartiment pentru fructe si legume, Garden fresh, iar spatiul XXL Bottle ofera mai multa flexibilitate in depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. Pe de alta parte, toate rafturile sunt fabricate din safety glass, o sticla rezistenta, care sustine pana la 25 de kg pe orice raft, iar garnitura antibacteriana este cea care protejeaza frigiderul si tot ceea ce se afla in el, de bacterii si de mirosurile neplacute. Si pretul combinei este decent, chiar accesibil, insa unele mici dezavantaje, cum ar fi nivelul de zgomot putin prea ridicat si absenta functiilor moderne, a alarmelor si avertizarilor in cazul in care temperatura se ridica sau usa ramane deschisa, pot fi luate in calcul de cumparatori. Insa combina frigorifica Arctic ramane o alegere foarte buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here