Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l – pareri si review

Cu siguranta, orice persoana se intreaba cel putin odata in viata care este este cea mai buna marca de electrocasnice sau care este cea mai potrivita combina frigorifica? Raportul calitate-pret este cel care dicteaza viitoarea alegere, asa ca o cercetare a pietei este absolut necesara inaintea achizitionarii unui astfel de produs.

Inca din perioada comunista, Arctic a reusit sa se impuna pe piata romaneasca si a reusit sa pastreze un standard de calitate si excelenta chiar si in prezent. In plus, prestigiul firmei romanesti este atat de sonor incat multi aleg intotdeauna traditia. Cel mai bine vandut produs al acestei firme este, fara indoiala, combina frigorica si, in special, combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l.

Aceasta dispune de tehnologia Full No Frost care previne aparitia ghetii prin pastrarea unui nivel adecvat de umitate. Curentii de aer pastreaza mancarea proaspata si impiedica perisarea mult prea rapida a alimentelor.

O inovatie in domeniu o reprezinta functie Air Flow Dual Tech. Racirea se realizeaza pe baza curentilor de aer care distribuie in mod egal temperatura in interiorul combinei frigorifice. In felul acesta prospetimea si savoarea alimentelor este asigurata pentru un timp indelungat. Fructele si legumele pot fi consumate fara probleme chiar si dupa o saptamana, avand acceasi aroma ca in ziua in care au fost cumparate.

Cei de la Arctic produc, in special, frigidere care se incadreaza in clasa energetica A+. In felul acesta, consumul de energie este mult mai mic, iar costurile aferente facturii de lumina ajung sa scada si pana la 24% ceea ce reprezinta o adevarata economie.

Asemenea altor modele de pe piata si combina frigorifica Arctic dispune de functia Eco Buzz. Aceasta este utila mai ales in momentul in care din graba usa frigiderului este uitata deschisa. O astfel de actiune duce la cresterea temperaturii din interior si la alterarea alimentelor. Din pacate, cu totii am trecut cel putin odata printr-o astfel de exeperienta. Avertizarea sonora este ideala pentru a atrage atentia si pentru a verifica daca totul este in regula.

In plus, dispune si de garnitura antibacteriana care previne aparitia bacterilor si pastreaza alimentele in conditii de deplina siguranta si igiena. Oricine isi doreste sa aiba parte de un frigider curat, iar acum acest lucru este posibil.

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l este perfecta pentru orice tip de locuinta. Designul elegant, dar mai ales calitatea, o recomanda drept cea mai buna optiune de pe piata romaneasca la ora actuala.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here