Combina frigorifica Beko CN158230X, 497 l, Clasa A++ – pareri si review

Nimic nu se compara cu sentimentul placut pe care il poate avea cineva care, atunci cand ajunge acasa, gaseste bauturi reci in frigider, alimente proaspete, fructe si legume ca si abia culese si isi poate incalzi un fel de mancare care s-a pastrat in cele mai bune conditii. Combina frigorifica este o achizitie buna, o investitie despre care se poate spune ca, indiferent de anotimp, este mai mult decat necesara. Daca fara unele aparate electrocasnice se mai poate trai, fara combina frigorifica cu greu se poate face fata unor necesitati in ceea ce priveste alimentele. Combina frigorifica Beko CN158230X, 497 l, Clasa A++

O combina frigorifica trebuie sa fie spatioasa, silentioasa, sa nu consume mult, sa raceasca si sa congeleze alimentele perfect, si, de ce nu, sa aiba functii inteligente. Modelul Beko cu o capacitate de 497 de litri, clasa energetica A++ se dovedeste a fi alegerea ideala pentru ca indeplineste cu succes aceste cerinte ale oamenilor care cauta sa isi utileze casa cu tot ceea ce este necesar unui trai mai bun si mai confortabil.

Puncte forte combina frigorifica Beko

Combina frigorifica Beko detine un raft „magic” ce asigura depozitarea alimentelor ce depasesc spatiul disponibil si cu o singura atingere, cumparaturile isi pot face loc in frigider cu usurinta. Mai mult decat atat, functia Ion Guard asigura neutralizarea bacteriilor si microorganismelor pe o perioada indelungata – bacterii periculoase pentru sanatate si care genereaza mirosuri extrem de neplacute.

Gratie tehnologiei Neo Frost
, se asigura cele mai bune conditii de conservare, o racire eficienta prin intermediul unor curenti de aer ventilati cu actiune rapida si care pastreaza alimentele ca proaspat culese sau preparate. Exista si o functie speciala denumita Active Fresh Blue Light care mentine un efect uimitor de fotosinteza, gratie luminii albastre activa in permanenta, in interiorul frigiderului.

Filtrul active odour
permite o circulare mai buna a aerului si un nivel ridicat de igiena, iar display-ul modern touch control permite utilizatorului o setare a temperaturilor interioare si a programarii modului de functionare dorit.

Alte caracteristici forte ar include si afisajul LED, sistemul automat de dezghetare al frigiderului si congelatorului, rafturile alcatuite din sticla securizata, functie de super racire, o autonomie de 25 de ore fara curent si un nivel de zgomot foarte redus.

Daca se poate trece cu vederea pretul foarte mare ce poate concura cu cel al unui autoturism second hand bun, modelul de combina frigorifica Beko este ideal pentru orice familie care pune accent pe calitate, confort, garantia lucrului bine facut si a alimentelor proaspete!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here