Combina frigorifica Beko CN161220DS – pareri si review

Datorita faptului ca tehnologia a evoluat enorm in 2017, achizitionarea unei combine frigorifice se dovedeste a fi o misiune dificila. Combina frigorifica reprezinta unul din cele mai importante aparate frigorifice din locuinta, un aparat care ne ajuta sa nf imbunatatim stilul de viata si regimul alimentar. Inainte de a o achizitiona trebuie sa tii cont de spatiul disponibil din bucatarie, de capacitatea de care ai nevoie si de resursele materiale de care dispui.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Beko CN161220DS

Aceasta combina frigorifica este dotata cu o capacitate mare, de 552 de litri fapt ce permite stocarea unei cantitati importante de alimente. Volumul net al frigiderului este de 357 de litri iar al congelatorului de 167 de litri. Combina frigorifica este dotata cu sistemul de racire No Frost, in compartimentul congelator. Acest sistem produce un aer rece si uscat care circula in permanenta in interiorul aparatului. Un fapt ce garanteaza absenta totala a ghetii, faciliteaza intretinerea, o temperatura uniforma in interior si permite depozitarea oricarui aliment pe oricare din cele trei sertare. Combina frigorifica beneficiaza de un dispenser de apa, ideal in perioadele caniculare, utilizatorii putand profita in orice moment de o apa rece.

Compartimentul special Ever Fresh a fost special conceput pentru pastrarea prospetimii alimentelor pana la 30 de zile. Nivelul umiditatii din interior este optim datorita designului constructiv al sertarului si datorita curentilor de aer ceea ce reduce in mod considerabil ofilirea verdeturilor de exemplu. Durata de conservare a alimentelor se prelungeste cu pana la de trei ori mai mult decat in cazul unei combine frigorifice clasice.

Sistemul Neo Frost Dual Cooling este cea care, gratie sistemelor Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de pastrare ale alimentelor prin intermediul unei clase superioare de eficienta energetica. Tehnologia evita amestecarea mirosurilor din cele doua compartimente si contribuie la distribuirea umiditatii. Rafturile din sticla sunt extrem de rezistente si pastreaza mai eficient prospetimea alimentelor. Sunt usor de curatat. Alarma sonora semnaleaza daca usa ramane deschisa mai mult de un minut. Compartimentul Zero Grade este ideal pentru carnea proaspata si pentru peste, perfect pentru alimentele perisabile cu alte cuvinte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here