Combina frigorifica Beko DBK 346++, 292 L, Clasa A++ – pareri si review

Beko este una dintre firmele renumite la nivel national si international care produce aparate calitative si rezistente. Acestea respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus asupra fiabilitatii si performantei produselor.

Combinele frigorifice sunt foarte bine vandute datorita faptului ca sunt indispensabile oricarei familii. Pe langa televizor si masina de spalat, aceste aparate nu au cum sa lipseasca niciodata dintr-o locuninta. Rolul lor este acela de a mentine mancarea proaspata pentru o perioada indelungata de timp reusind sa simplifice viata utilizatorilor in felul acesta.Combina frigorifica Beko DBK 346++

Punctele forte ale combinei frigorifice Beko DBK 346++

Poate fi achizitionata la un pret accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj avand in vedere faptul ca dispune de functii speciale atat de necesare pentru asigurarea unui confort sporit.

Din punct de vedere estetic, combina frigorifica este moderna si eleganta asa ca se poate instala cu usurinta in orice incapere. Mai mult decat atat are dimensiuni compacte fiind usor de montat, dar si de transportat. Usile sunt reversibile ceea ce inseamna ca directia in care se deschid poate fi schimbata cu usurinta in functie de preferintele utilizatorilor. Balamalele laterale suplimentare permit deschiderea atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga in asa fel incat orice spatiu din locuinta sa fie maximizat.

Combina frigorifica are un sistem antibacterian prevazut in garniture usii ceea ce ofera un plus de siguranta si igiena. Acesta contine aditivi speciali care impiedica aparitia bacterilor si formarea mucegaiului. In plus, mirosurile neplacute sunt absorbite, atmosfera fiind una placuta si racoroasa.

Produsele sunt depozitate in conditii optime si isi pastreaza prospetimea o perioada indelungata de timp. De exemplu, compartimentul pentru fructe este special conceput pentru a pastra culoarea si savoarea produselor de pana la ori mai mult decat combinele frigorifice obisnuite.

Consumul este unul redus gratie incadrarii in clasa energetica A++. In felul acesta se realizeaza o economie de pana la 25% mai mare, facturile de curent ramanand constante luna de luna. Consumul anual al modelului de fata este de 229 kWh fiind o investitie sigura si profitabila.

Un dezavantaj il reprezinta sistemul de dezghetare a congelatorului care este manual. Gospodinele sunt nevoite sa petreaca in jur de 2-3 ore pentru a efectua o astfel de operatiune, cel putin o data la cateva luni.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here