Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP – pareri si review

Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP - pareri si review

Combina frigorifica reprezinta un electrocasnic esential din cadrul oricarei gospodarii, un aparat ce trebuie ales cu atentie deoarece reprezinta o investitie pe termen lung care ne influenteaza calitatea vietii (sanatate, timp, costuri).  Alegerea unei combine frigorifice bune reprezinta garantia ca beneficiezi de un consum redus de energie, ca alimentele tale isi vor pastra prospetimea pentru mai mult timp si, cel mai important, dispune de toate functiile necesare pentru a imbunatati calitatea vietii.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Beko RCNA340E20XP

Aceasta combina frigorifica vine cu un volum total de 302 litri, ideal pentru a satisface nevoile oricarui utilizator in parte. Datorita faptului ca este o combina ingusta, poate fi asezata fara probleme in orice colt al bucatariei. In plus, este silentioasa, nici macar nu o vei auzi cum functioneaza. Beneficiaza de sistemul de racire NeoFrost ceea ce inseamna ca are un compresor ce porneste mai rar decat in cazul unei combine frigorifice obisnuite, rezultatul fiind un nivel de zgomot redus, de 43dB, un consum de energie redus, de doar 304kwh/an si o durata de viata mai lunga.

Combina este una moderna si eleganta. Gratie tehnologiei revolutionare Neo Frost combina frigorifica nu necesita dezghetare periodica, nici macar o intretinere speciala. Frigiderul si congelatorul ofera conditii excelente pentru depozitarea alimentelor, le fereste de bacterii, mucegai si de mirosuri neplacute. Frigiderul are un volul total de 205 litri, 3 rafturi din sticla rezistenta, 3 suporturi pe usa si un compartiment spatios pentru legume si fructe. Congelatorul are un volum net total de 97 de litri, 3 compartimente si o tava pentru gheata.

Combina frigorifica beneficiaza de un filtru activ de carbon ceea ce garanteaza eliminarea mirosurilor neplacute si asigura un nivel ridicat de igiena, reduce riscurile aparitiei mucegaiului si bacteriilor. Functia de ionizare este cea care neutralizeaza bacteriile si microorganismele responsabile de aparitia mirosurilor neplacute in interiorul frigiderului. Sistemul Buzzer de care beneficiaza aceasta combina frigorifica avertizeaza sonor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor din compartimente si programarea modului de functionare dorit. Raportul calitate/pret este unul excelent, un aparat ideal pentru toti cei care vor sa isi echipeze bucataria cu un electrocasnic modern.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here