Combina frigorifica Beko RCNA340K20X, 302 l – pareri si review

Produsele Beko sunt renumite in intreaga lume. Electrocasnicele mari sunt foarte eficiente, au o durata de viata foarte mare, au caracteristici moderne, sunt silentioase, nu consuma mult si usurinta in utilizare reprezinta un alt atu al acestora. Modelul de combina frigorifica Beko cu o capacitate de 302 litri, clasa de eficienta energetica A+, cu sistem inox antiamprenta este ideal pentru familiile nu foarte numeroase, care pun accent pe sanatate si pe alimentatie.Combina frigorifica Beko RCNA340K20X,

Puncte forte combina frigorifica Beko

Alegerea unei combine frigorifice se face nu numai in functie de aspectul acesteia, ci si de caracteristicile pe care le are si care pot deveni avantajoase pentru cumparatori si utilizatori, o perioada lunga de timp. Spre exemplu, aceasta combina frigorifica Beko are o garnitura antibacteriana la usa, care, montata cu scopul etansarii, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si astfel mancarea este tinuta in cele mai bune conditii, fara bacterii si mucegai.

Mai mult decat atat, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 24% mai putina energie decat alte produse la fel, din clasa A. Designul combinei frigorifice Beko este inconfundabil: combina frigorifica are linii suple, este eleganta si formele fluide o incadreaza perfect in orice bucatarie.

De asemenea, orice produs Beko are un singur scop: de a face utilizatorilor viata mai usoara si de a respecta, in acelasi timp, mediul inconjurator. Frigiderul are trei rafturi de sticla, trei suporturi de usa, un compartiment special de legume si fructe, iar congelatorul are trei compartimente si poate congela 5 kg la 24 de ore.

La exterior, combina frigorifica are un aspect superb, caracteristica inox antiamprenta usurand mult munca de curatare a utilizatorilor, usile sunt reversibile, dar deschiderea standard este pe dreapta. Iar la interior, iluminarea interioara se face cu LED si termostatul reglabil ajuta la reglarea temperaturii.

Mai mult, Combina frigorifica Beko RCNA340K20X, are si o functie de super congelare, un filtru impotriva mirosurilor, suport pentru oua si tava pentru gheata, compartiment Ever fresh pentru fructe si legume si compartiment 0 grade Celsius pentru alimente perisabile.

Per total, este o achizitie putin cam costisitoare pentru posibilitatile oamenilor de rand, insa cu foarte multe avantaje – silentiozitate, eficienta energetica ridicata, consum mic, spatiu suficient, aspect modern.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here