Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB, 347 l – pareri si review

O combina frigorifica performanta este necesara in orice locuinta datorita faptului ca pastreaza mancarea proaspata o perioada indelungata de timp. In plus, consumul este unul redus ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice utilizator.

Unele dintre cele mai apreciate si mai bine vandute sunt produsele Beko datorita faptului ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea lor.

Avantajele achizitionarii combinei frigorifice Beko RCNA400E20ZGB

Are un volum total de 347 l fiind ideal pentru o familie numeroasa. In plus, are un design elegant fiind comercializat in culoarea negru motiv pentru care ofera o nota de rafinament si modernitate oricarui spatiu.
Are un consum energetic de 346 kWh/an datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A+. Facturile de curent raman constante gratie consumului mult mai mic al acestui model in comparatie cu alte produse existente pe piata la ora actuala.

Combina frigorifica dispune de un compartiment Everfresh + care reuseste sa mentina legumele si fructele proaspete cat mai mult timp. In felul acesta, drumurile la piata sunt mult mai rare, iar utilizatorii se pot bucura de gustul autentic si de mirosul placut al alimentelor de pana la trei ori mai mult.

Mai mult decat atat, tehnologia NoFrost ofera cele mai performante sisteme de conservare. Curentii de aer functioneaza in mod separat in cele doua compartimente ceea ce ajuta la o ventilatie corespunzatoare. De asemenea, mirosurile neplacute sunt indepartate, iar nivelul umiditatii este reglat, in permanenta pentru ca mancarea sa fie pastrata in cele mai optime conditii de siguranta si igiena.

Rafturile din sticla sunt securizate asa ca pot sustine o greutate de pana la 25 kg. Pot fi depozitate fara probleme oalele de ciorba sau alte alimente care cantaresc un pic mai mult. Pepenii, de exemplu, se racesc in cel mai scurt timp si sunt gata sa fie devorati, mai ales atunci cand temperaturile ating cote alarmante.

Functia de ionizare Ion Guard are rolul de a elimina bacteriile care se formeaza in interiorul compartimentelor. Aerul este mereu proaspat pentru ca totul sa fie depozitat in cele mai bune conditii. Sanatatea utilizatorilor este foarte importanta, asa ca Beko a avut grija si de acest aspect.

Nivelul de zgomot produs de modelul de fata este de 43 dB ceea ce poate constitui un real dezavantaj, mai ales pentru oamenii care au nevoie de liniste pentru a avea parte de un somn linistit si odihnitor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here