Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW, 344 l, Clasa A+ – pareri si review

Combina frigorifica este o investitie necesara pentru orice familie care pune accent pe confort, siguranta, alimentatie, pe modul in care alimentele sunt pastrate in frigider sau congelate, dupa caz. Insa nu orice combina frigorifica este buna. Unele echipamente sunt foarte scumpe, altele au caracteristici care nu sunt tocmai avantajoase. De aceea, pentru a vedea cu adevarat avantajele unei astfel de combine, oamenii trebuie sa ia in calcul fiecare punct al descrierii si fiecare trasatura care ii intereseaza.Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW, 344 l, Clasa A+

Puncte forte combina frigorifica Beko

Atunci cand achizitioneza o combina frigorifica, unii cumparatori sunt interesati mai mult de pret, altii pun accent pe firma producatoare, dimensiuni, capacitate si eficienta, ca de astfel si pe consum, clasa energetica si posibilitatea de stocare.

Combina frigorifica Beko este ideala pentru consumatorii de fructe si legume. Are un compartiment, denumit Ever Fresh care impiedica ofilirea verdeturilor si alterarea legumelor si fructelor. Astfel, durata de conservare a unor alimente este de trei ori mai mare fata de alte frigidere.

Totodata, beneficiaza de tehnologia Active Dual Cooling si No Frost, pentru cele mai bune conditii de conservare, proprietati anti-bacteriene si mentinerea alimentelor proaspete. Are si un filtru anti-mirosuri care ajuta la circularea aerului in interior si mentinerea mirosului placut si a unui nivel de igiena foarte ridicat.

Combina frigorifica Beko se poate lauda si cu functia de ionizare, care neutralizeaza bacteriile, microorganismele si mucegaiul, dar si cu un buzzer care atentioneaza in momentul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.

Garnitura de pe usi contine aditivi speciali ce previn formarea oricarui tip de bacterii, afisajul electronic este la cele mai inalte standarde, beneficiaza si de un dispenser apa si in plus combina nu consuma mult, pentru ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Mii de consumatori din intreaga tara a produselor Beko se declara multumiti de alegerea facuta, tehnologia fiind de ultima generatie, designul fiind placut, cu linii suple si o eleganta desavarsita, respectul pentru mediu fiind un punct de interes, service-ul efectuat de cei mai buni specialisti si garantia intru totul respectata.

Daca se poate trece cu vederea peste pretul destul de ridicat, aceasta combina frigorifica este alegerea potrivita a familiilor care pun pret pe calitate si pe performante ridicate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here