Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW, 354 l – pareri si review

Combinele frigorifice moderne sunt din ce in ce mai performante, acestea au incorporate tehnologii moderne si sunt perfecte si din punct de vedere al aspectului. Combina frigorifica Beko cu o capacitate medie de 354 litri, incadrata in clasa de eficienta energetica A++, are toate atuurile pentru a fi asezata la loc de cinste in bucatariile si locuintele oamenilor care nu isi doresc nimic altceva decat sa isi pastreze alimentele proaspete sau gatite in cele mai bune conditii.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Beko

Foarte multe caracteristici intalnite la combina frigorifica Beko nu sunt disponibile in alte modele de combine frigorifice. Spre exemplu, functia Active Fresh Blue Light, este prima care atrage atentia. Aceasta mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, care este permanent activata in frigider, ceea ce inseamna ca durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30 la suta comparativ cu un compartiment standard.

Mai mult decat atat, combina Beko dispune de tehnologia Neo Frost, care, gratie sistemelor No Frost si Active Dual Cooling, asigura conditii de conservare ideale, incadrand echipamentul in clasa superioara de eficienta energetica. Racirea este realizata mult mai simplu si mai rapid prin curentii de aer ventilati care actioneaza independent in cele doua compartimente si care previn amestecarea mirosurilor alimentelor si ajuta la o distribuire uniforma a umiditatii cat si la restabilirea temperaturii interioare.

In alta ordine de idei, iluminarea interna se face cu LED, ceea ce inseamna mai multa economie si performanta, iar siguranta alimentelor este garantata de tehnologia Ion Guard, care asigura ca aerul din interiorul aparatului este curat si alimentele pot fi pastrate pentru mai mult timp in cele mai bune conditii.

Compartimentarea este aproape perfecta, asadar: frigiderul are trei rafturi din sticla securizata, un compartiment de legume si fructe si patru suporturi de usa, iar congelatorul are trei compartimente, ambele avand posibilitatea de dezghetare automata. De asemenea, functiile de super-congelare, super-racire, filtrul impotriva mirosurilor si sistemul antibacterian, precum si sistemul de avertizare pentru usa deschisa sunt prezente si foarte utile in orice situatie data.

Per total, este un echipament perfect din toate punctele de vedere, care insa are un pret foarte ridicat, care nu sperie pe cei care isi doresc cu orice pret calitatea si prospetimea, ci ii determina sa faca un imprumut sau sa opteze pentru achizitia in rate, stiind ca investitia este una de lunga durata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here