Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+ – pareri si review

Nu orice electrocasnic merita achizitionat, asa cum nu orice articol vestimentar merita probat. Inainte de a face o alegere atat de importanta este bine ca viitorii utilizatori sa citeasca cu mare atentie caracteristicile produsului, review-urile consumatorilor, sa vada fotografii concrete, sa stie la ce sa se astepte de la noua achizitie. Combina frigorifica Beko are o capacitate de 351 litri, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si are numeroase avantaje ce vor fi explicate pe indelete.Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP

Puncte forte combina frigorifica Beko

Simpla mentionare a marcii producatoare ii determina pe unii potentiali cumparatori sa isi indrepte atentia catre un anumit produs. Beko este o companie producatoare de aparatura electrocasnica foarte indragita atat in tara cat si peste hotare si cei mai multi utilizatori care mai au acasa un astfel de produs, sunt siguri ca si al doilea va functiona la fel de bine.

Asadar, combina frigorifica Beko dispune de un compartiment Everfresh unde fructele si legumele isi vor pastra prospetimea vreme indelungata si unde curentii de aer reduc considerabil efectul de ofilire al verdeturilor. Mai mult, dispune si de tehnologia NeoFrost, care nu permite formarea ghetii pe peretii din interiorul combinei si pe alimente, iar dotarile cu proprietati anti-bacteriene mentin igiena de la interiorul frigiderului.

Clasa energetica A+ inseamna o cheltuiala mai mica la energia electrica, facturi adecvate consumului care este cu pana la 24 % mai mic fata de alte produse similare din clasa energetica A. Beko ofera tuturor celor interesati solutii ingenioase la problemele lor, produse cu functii inovatoare, unice, cu un design placut si o eleganta desavarsita si cu o garantie suficient de mare incat sa convinga pe oricine sa faca o asemenea investitie pentru casa.

Combina frigorifica Beko dispune de functia de super congelare, de un suport pentru sticle, pentru oua si de tava pentru gheata, toate foarte utile pentru a spori nivelul de confort si de trai al utilizatorilor, dar nu sta foarte bine la capitolul silentiozitate si pret. In rest, este o investitie foarte buna, avantajoasa in ceea ce priveste calitatea si consumul si cu un design placut, elegant, simplu, usor de incadrat in orice bucatarie. Pretentiile utilizatorilor sunt indeplinite gratie functiilor moderne si a caracteristicilor care transforma combina frigorifica Beko intr-o adevarata investitie, nu o simpla achizitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here