Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l – pareri si review

Magazinele sunt pline de produse electrocasnice menita sa usureze viata oamenilor si sa le oferte o stare de confort. O simpla vizita la acest raion poate reprezenta o adevarata aventura, mai ales pentru cei care nu detin notiuni tehnice specifice. De exemplu, alegerea unei combine frigorifice poate reprezenta un real test pentru necunoscatori.

Agentii comerciali au datoria de oferi un sfat util si de a prezenta caracteristicile fiecarui model in parte pentru a facilita luarea unei decizii. Cumparatorul trebuie sa fie pe deplin informat pentru a alege in conformitate cu nevoile si cerintele sale.

De exemplu, combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l este unul dintre cele mai bine vandute aparate electrocasnice gratie specificatilor sale, dar mai ales a tehnologiei inovatoare care o transforma intr-un produs de top.

Filtrul anti – mirosuri are rolul de a elimina orice miros neplacut care poate aparea ca urmare a depozitarii mai multor tipuri de produse. Aerul circula in tot interiorul combinei frigorifice si mentine un climat proaspat care impiedica formarea bacteriilor si a muceiagului. Astfel, alimentele sunt pastrate in conditii optime de siguranta si igiena ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii intregii familii.

Functia Buzzer presupune o avertizare sonora care se activeaza in momentul in care usa combinei frigorifice sta deschisa mai mult de un minut. Este ideala pentru familiile cu copii care, din curiozitate, au obiceiul de a umbla la aparatele electrocasnice.

Beko este un nume pe piata produselor de profil, atat in Romania, cat si in strainatate. Majoritatea aparatelor electrocasnice produse se incadreaza in clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca au un consum redus de energie electrica. O factura mai mica la curent este ceea ce majoritatea oamenilor isi doresc.

Compartimentul Ever Fresh este special conceput pentru a mentine savoarea si prospetimea fructelor si legumelor pentru o perioada indelungata de timp. Gratie curentilor de aer, efectul de ofilire este astfel incetinit, iar alimentele isi pastreaza gustul, dar mai ales aspectul cu pana la 3 ori mai mult fata de combinele frigorifice obisnuite. Salatele sau merele pot fi consumate chiar si la o saptamana de la cumparare fara nicio problema.

Pentru persoanele care vor sa beneficieze de o tehnologie avansata, dar si de un produs de calitate, combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l este cea mai inspirata alegere. Raportul calitate – pret este cel care o recomanda si care o transforma intr-unul dintre cele mai bine vandute produse la ora actuala pe piata din Romania.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here