Combina frigorifica Bosch KGE36AW42, 304 l – pareri si review

Achizitionarea unei noi combine frigorifice este de cele mai multe ori o decizie destul de dificila din cauza numeroaselor oferte existente pe piata. Firmele producatoare se intrec in a oferi cele mai variate produse, iar vanzarile anuale ating cele mai inalte targeturi.

Combinele frigorifice Beko sunt unele dintre cele mai apreciate modele la ora actuala pe piata din Romania datorita caracteristicilor specifice acestei marci, dar si datorita calitatii de necontestat a produselor sale. Combinele frigorifice sunt fiabile si rezistente ceea ce reprezinta o investie sigura si profitabila.

Punctele forte ale combinei frigorifice Bosch KGE36AW42

Toti oamenii isi doresc ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea si savoarea pentru o perioada indelungata de timp. Acest lucru este posibil acum gratie compartimentului Crisper Box care pastraza gustul proaspat al alimentelor preferate chiar si 30 de zile reducand in felul acesta timpul, dar si costurile viitoarelor cumparaturi. Mai mult decat atat, exista si un alt compartiment Chiller Box acolo unde temperatura este mult mai scazuta fiind perfect pentru depozitarea produselor de origine animala, precum carnea sau ouale.

Acest produs electrocasnic face parte din clasa energetica A+++ avand un consum mult mai mic comparativ cu alte produse de pe piata. Factura la energie scade si cu 40% prin folosirea modelului de fata ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru utilizatorii care vor sa aiba parte de cele mai mici costuri.

Tehnologia LowFrost are rolul de a impiedica formarea ghetii in interiorul congelatorului, intretinerea realizandu-se mult mai simplu si rapid. Noile combine frigorifice nu trebuie sa mai fie dezghetate datorita inovatiilor in domeniu care permit utilizarea indelungata.

Este dotat inclusiv cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa. Aceasta functie este ideala, mai ales pentru familiile cu copii mici, acestia avand obiceiul de a se juca si de a lasa toate lucrurile in toate directiile. Daca usa combinei este deschisa mai mult de 1 minut, aparatul emite un semnal sonor si avertizeaza utilizatorii asupra acestui aspect. In felul acesta, nu exista riscul alterarii alimentelor.

De asemenea, exista si un ventilator care asigura o circulatie continua a aerului pentru mentinerea unei temperaturi constante in interiorul combinei frigorifice. Nivelul umiditatii este reglat in permanenta, iar alimentele sunt depozitate in cele mai sigure conditii de igiena.

Un dezavantaj il reprezinta dimensiunile destul de generoase motiv pentru care este nevoie de un spatiu mai mare pentru instalarea si depozitarea combinei frigorifice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here