Combina frigorifica Bosch KGE49BI40, 413 l – pareri si review

De regula, nemtii ofera produse de calitate. Electrocasnicele germane sunt foarte bine realizate si structurate, au principii moderne de functionare, folosesc tehnologii avansate, astfel incat utilizatorii sa se declare multumiti de investitia facuta si in prima luna, insa si dupa 10 ani. Cei care sunt in cautarea unei combine frigorifice de exceptie, sunt invitati sa isi indrepte atentia catre modelul Bosch, cu o capacitate de 413 litri, ce este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Bosch

Bosch este o marca renumita atat la nivel national cat si international. Produsele Bosch sunt foarte bune, sunt calitative, durabile, au o garantie indelungata, sunt in perfecta stare de functionare si au un aspect elegant, robust, fiind si foarte spatioase si incapatoare pentru alimentele preparate sau nepreparate.

Combina frigorifica Bosch este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce inseamna ca are un consum foarte mic de energie electrica si facturile sunt foarte mici. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca in cadrul combinei exista un Chiller Box in care temperaturile sunt mai joase decat in restul frigiderului, unde pestele si carnea sunt mentinute proaspete cat mai mult timp, pana la preparare.

Aceasta combina detine si un crisper box pentru legume si fructe, un sistem de control al umiditatii perfect si o tehnologie low frost care asigura formarea unei cantitati minime de gheata in congelator. De asemenea, garanteaza o intretinere usoara si un consum mic de energie.

In congelator, rafturile de sticla se pot indeparta, la fel ca si sertarele din frigider, astfel incat sa fie stocate alimentele voluminoase. Are iluminare interioara cu LED, moderna, care asigura o vizibilitate perfecta in orice conditii si un consum mic.

In plus, se poate alege una din functiile de super racire, super congelare, sau chiar functia de vacanta, pentru a nu fi nevoit utilizatorul sa arunce alimentele din combina intr-un context anume. Produsul are si un sistem de avertizare pentru usa deschisa si pentru temperatura ridicata. Dar toate aceste avantaje sunt insotite si de un dezavantaj – un pret destul de ridicat pentru posibilitatile de cumparare ale oamenilor de rand. Insa cei care au posibilitatea de a cumpara un asemenea produs pot sa o faca, fiindca este foarte silentios, spatios, bine compartimentat si cu un design ultra modern si elegant. Arata bine si functioneaza foarte bine!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here