Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l – pareri si review

Fiecare om isi alege aparatura electrocasnica in functie de anumite criterii. In timp ce pentru unii foarte important este pretul, altii pun accent pe aspect, culoare, spatiu de depozitare, capacitate de racire, tehnologii inovatoare si lista poate continua. Familiile cu adevarat pretentioase, care pun accent pe ceea ce mananca, carora le pasa de modul de pastrare al alimentelor, fie ele crude sau gatite, pot opta pentru o combina frigorifica eleganta, eficienta si spatioasa, modelul Bosch cu o capacitate de 480 de litri!Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l

Puncte forte combina frigorifica Bosch KGF56SB40

Simpla mentionare a numelui marcii producatoare este uneori suficienta pentru ca persoanele interesate sa isi faca o parere si sa ia o decizie ce cu siguranta va avea un impact major asupra vietii lor. Asadar, Bosch produce cu succes combine frigorifice si alte aparate electrocasnice la cel mai inalt nivel de calitate.

Combina frigorifica Bosch, gratie functiei Fresh Sense, pastreaza in conditii de depozitare optime alimentele, la temperatura constanta, senzorii monitorizand in mod constant temperatura ambientala, atat pe cea din frigider cat si pe cea din congelator. Rezultatul este o inghetata nici prea moale nici prea tare, alimente ce isi pastreaza proprietatile, mirosul, gustul, savoarea.

In interior, iluminarea cu lampi LED, un nou concept pe piata de profil, asigura o mai buna vizibilitate in interiorul combinei, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, in conditii de iluminare scazuta. Functia Super Cooling poate fi activata in momentul in care se introduc alimente abia cumparate, care necesita o racire rapida, functia comuta fiind reluata automat dupa sase ore.

Asa cum se poate banui, exista si functia Super Cooling, pentru a congela alimentele si a preveni decongelarea lor atunci cand alte produse sunt introduse in congelator, astfel se previne si risipa de energie. Un alt atu al acestei combine frigorifice este sistemul de ventilatie Multi Air Flow, care produce curenti de aer rece, uniform si minimizeaza fluctuatiile de temperatura.

Frigiderul este spatios, are trei rafturi de sticla si trei suporturi de usa, dar si un compartiment de fructe si legume si se dezgheata automat, in vreme ce congelatorul are doua compartimente si ambele parti componente ale combinei beneficiaza de tehnologia No Frost, gratie careia nu se mai formeaza gheata si zapada pe alimente si peretii interiori. Daca nu se ia in calcul pretul foarte mare, combina frigorifica Bosch este o investitie excelenta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here