Combina frigorifica Bosch KGN56XL30, 505 l – pareri si review

Bosch este o companie producatoare de electrocasnice renumita in intreaga lume. In fond, calitatea germana este pe primul loc in ceea ce priveste achizitiile facute in cazul combinelor frigorifice si nu numai. Modelul de combina frigorifica Bosch cu o capacitate de 505 litri, clasa energetica A++ se va dovedi o investitie buna pentru casa si sanatatea familiei!

Puncte forte combina frigorifica Bosch


Combina frigorifica Bosch
are numeroase caracteristici demne de luat in calcul care reprezinta motive in plus pentru a face schimbari in casa si in viata familiei. Asadar, conditiile optime de depozitare din frigider asigura o consistenta ideala a alimentelor, chiar si a celor perisabile, sau cu miros care se poate propaga cu mare usurinta in tot frigiderul. Pentru mai multa savoare si prospetime, functia Fresh Sense ajuta la monitorizarea temperaturii ambientale, a celei din frigider si congelator.

De asemenea, functia super cooling asigura o racire rapida a alimentelor abia cumparate, ceea ce previne incalzirea alimentelor care sunt in frigider. Temperaturile sunt reduse cu ajutorul unui buton care aduce alimentele la cel mai mic nivel, de 2 grade Celsius.

Mai mult decat atat, functia Super cooling asigura protejarea alimentelor congelate si previne decongelarea lor cand se adauga alte produse in congelator. Gratie sistemului Multi Air Flow, se produc curenti delicati de aer, curenti uniformi care ies in zonele de racire si congelare, ce minimizeaza fluctuatiile de temperatura.

Tehnologia No Frost asigura colectarea umiditatii din aer de catre vaporizatorul central, ceea ce duce la dezghetarea automata a sistemului. Filtrul de tip Airfresh anti Bacteria neutralizeaza mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile, astfel incat aerul ramane proaspat si curat.

Un produs nou, ingenios, combina frigorifica Bosch, cu o capacitate de 505 litri, este extrem de buna si performanta, frigiderul are trei rafturi din sticla, congelatorul doua compartimente, exista totodata o functie eco, de super-congelare, super racire si un sistem antibacterian.

Per total, este un echipament extrem de bun pentru intreaga familie, insa la un pret mult prea ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, cu salarii minime sau medii pe economie. Gratie functiilor moderne, combina frigorifica Bosch este o investitie ideala pentru toti cei care isi doresc calitate, performanta, o racire si o congelare a alimentelor ideala si functii ultra moderne!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here