Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S, 309 l – pareri si review

Produsele Bosch sunt renumite atat la nivel national, cat si international. Electrocasnicele, cu precadere, sunt foarte apreciate de catre cei care cauta sa isi utileze casa si sa isi imbunatateasca nivelul de trai. Spre exemplu, combina frigorifica Bosch, clasa A++, cu o capacitate de 309 litri, este o alegere inteleapta pentru orice familie care isi doreste sa aiba o alimentatie corecta si cat mai proaspata si adecvata necesitatilor familiei.Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S

Puncte forte combina frigorifica Bosch

De la o combina frigorifica, oamenii au asteptari mari, ca de la un frigider si de la un congelator ultra performante, care sa functioneze la cele mai inalte standarde de performanta, sa fie silentioase, spatioase si, de ce nu, sa nu consume multa energie. Visul acesta poate fi indeplinit, iar aceste exigente se regasesc cu siguranta in produsul Bosch, cu o capacitate de 309 litri, suficienta chiar si pentru o familie numeroasa.

Clasa energetica A++
indica o eficienta energetica ridicata, un consum mic si facturi la electricitate convenabile. In plus, daca este nevoie de mai mult spatiu in congelator, pentru un tort, pentru un curcan, alte alimente ori preparate foarte mari, sau in ambalaje voluminoase, combina frigorifica Bosch ofera flexibilitate maxima datorita posibilitatii indepartarii rafturilor si sertarelor. Tot in congelator se afla si un compartiment Big Box, ideal pentru produse congelate de dimensiuni mari.

Temperatura poate fi controlata in mod simplu si electronic, deoarece combina frigorifica vine echipata cu o tehnologie de reglare si de control de inalta clasa. Alimentele se mentin proaspete si afisajul digital este clar si foarte usor de utilizat. Iluminarea din interior se face cu ajutorul lampilor LED, care garanteaza o temperatura uniforma si un consum mai mic de electricitate.

In alta ordine de idei, alimentele de la congelator pot fi protejate mult mai bine, gratie optiunii Super Freezing, care previne decongelarea si revenirea la functionarea normala imediat ce temperatura necesara este atinsa. Iar in frigider, alimentele stau foarte bine, mai ales fructele si legumele, in sertarul Crisper Box, care le mentine crude si proaspete mai mult timp.

Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S are patru rafturi, trei suporturi de usa si un sistem automat de dezghetare in frigider, trei compartimente in congelator si un compartiment mare Big Box. Este solutia ideala pentru orice familie, silentioasa, spatioasa, singurul inconvenient fiind pretul un pic prea ridicat si amprentele, care se vad imediat pe suprafata exterioara.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here