Combina frigorifica Bosch KGV36VW32, 309 l – pareri si review

Cei care isi doresc o combina frigorifica moderna, complet functionala, care sa puna accent nu numai pe capacitatea de racire, congelare si pe economia la factura de curent, ci si pe preferintele utilizatorilor, pot sa faca o investitie la cel mai bun raport calitate-pret la achizitionarea produsului combina frigorifica Bosch clasa energetica A++, cu o capacitate totala de 309 litri. Este suficienta pentru o familie, insa nu pentru o familie prea numeroasa.Combina frigorifica Bosch KGV36VW32, 309 l - pareri si review

Avantajele combinei frigorifice Bosch

Primul lucru care intra in atentia utilizatorilor este clasa energetica A++ care asigura o eficienta energetica ridicata si mai putin de plata la facturile de electriciatate. De asemenea, este important si Crisper Box, acel recipient in care legumele si fructele raman proaspete mai mult timp, gratie unui sistem de control al umiditatii.

Tehnologia Low Frost
este cea care nu produce prea multa gheata in congelator, asigura o intretinere mult mai usoara fata de celelalte modele si o functionare economica. Exista chiar si in congelator o zona de flexibilitate sporita gratie indepartarii rafturilor de sticla si a sertarelor, astfel incat sa ramana un spatiu suficient de mare pentru o cutie mai voluminoasa sau o punga in care se afla un curcan sau un peste de cateva kilograme.

Combina frigorifica Bosch are un volum total de 309 litri, cu afisaj LED, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, astfel incat consumul este foarte mic, are patru rafturi in frigider, din sticla si trei suporturi de usa si trei compartimente in congelator, cu un calendar pentru produse congelate Vario Zone.

Designul este simplu, alb, elegant, clasic. Combina are usile reversibile si se deschide standard pe dreapta, are iluminare interioara cu LED si un termostat reglabil in mod electronic. De asemenea, beneficiaza de functia de super congelare, de evacuarea apei din condens, are suport de oua, de sticle, o tava pentru gheata si tot ceea ce ii trebuie unei combine frigorifice sa se incadreze in preferintele utilizatorilor.

Are un pret putin prea ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand si nu este foarte silentioasa, insa este spatioasa, are un design placut, este usor de curatat, iluminarea este perfecta, produsele se mentin proaspete si in cele mai bune conditii o perioada indelungata de timp. Per total, combina frigorifica Bosch este cu adevarat un dispozitiv de calitate, este economica si are toate avantajele unui astfel de aparat electrocasnic de inalta clasa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here